Aku pouzivate vonavku?
Re: Aku pouzivate vonavku?
Vedeli by ste odporučiť nejakú peknú sladšiu voňu na večer,pre mladšie ročníky? Čítal som niečo na nete,napr. JPG Le Male,Yves saint laurent la nuit de l’homme,ale píšu,že sú skor pre zrelšich mužov.
D&G L´Amoureaux 6 je moja oblubena.
Ja používam už pár rokov Versace EAU FRAICHE 
Adidas Deep Energy a La coste
Lacoste - Red alebo Hugo Boss - No. 6.
Na vianoce som dostal Diesel(ale nepamätám si na názov ani neviem nájsť krabičku), potom mám Diesel Fuel for Life Femme Denim, Calvin Klein Euphoria man, Burberry Brit Men (moja obľúbená),essence of united colors of benetton men(ďalšia moja obľúbená) striedam ich podľa nálady..
davidoff champion , nedam si naňu dopustit 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
K Mustangu a AXE pribudla Lacoste Challenge.
David Beckham Homme - vianocny darcek, ktory nasledoval po vzorke
-
aviceN
Guru
Doteraz som pouzival Hugo Boss - Hugo, na Vianoce som si bol pozriet nejake vonavky, no skoncil som pri Hugo Boss - Just Different a velmi sa mi pozdava
Dolce & Gabbana Light Blue
xD
-
Hellboy248
Guru wannabe
kto pouzivate Bvlgari AQVA Pour Homme, odkial ju kupujete? najsamsuper zlavy na parfums a vyjde ma viac ako pred par mesiacmi 
-
hojko
Site Admin
Hellboy248: Tak nabuduce pouzi Heureku, NajNakup, Pricemania a podobne weby, aby si nasiel najlepsiu cenu.
-
Hellboy248
Guru wannabe
hojko: vsetko je to o tom istom, preto sa pytam ci niekto nebere niekde lacnejsie/so zlavou etc.
Momentálne Lancome - Tresor in love a chystám sa splniť si môj voňavý sen : Chanel -J´adore.
Zarobila som nejaké peniažky bokom, ktoré slúžia iba pre moje vlastné potešenie, tak obdarujem samu seba sa
Nakupujem na parfums.sk a kedže začali nedávno účtovať poštovné, tak si chodím pre parfémy osobne do Ba, vždy keď tam mám cestu.
Zľavy ma moc netankujú, ak ma čosi nadchne a práve domíňavam starý parfém, tak si ho jednoducho kúpim .
Zarobila som nejaké peniažky bokom, ktoré slúžia iba pre moje vlastné potešenie, tak obdarujem samu seba sa
Nakupujem na parfums.sk a kedže začali nedávno účtovať poštovné, tak si chodím pre parfémy osobne do Ba, vždy keď tam mám cestu.
Zľavy ma moc netankujú, ak ma čosi nadchne a práve domíňavam starý parfém, tak si ho jednoducho kúpim .
Oplati sa podla vas investovat do tych drahsich (znacky svetovych dizajnerov) toaletnych vod ? Skutocne sa ta kvalita odraza od ceny ? Su ovela kvalitnejsie ako tie bezne v drogeriach ?
cabajka: pokial viem jadore je od diora.. neni zla no nejak extra mi nevonia
-
hojko
Site Admin
valki250: Podla mna ano. Kvalitnym parfemom clovek nic nepokazi a zase nemusis ho pouzivat den ci den, napriklad ked ides odhrabat sneh, do krcmy a pod. Takze ti parfem vydrzi aj rok. Popri tom mozes pouzivat nieco lacne.
Poraďte neaku peknú vodu po holení, nič extrémne drahé 
dik
dik