Rozpočet na leto
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rozpočet na leto
Kto by siel v lete na stretko do Tokia?
Ludia sa horko tazko stretnu, najdu a spoznaju v Bratislave a ty tu navrhnes Tokio? Napad zaujimavy, ale tazko realizovatelny 
pozývaš?axxis napísal:Kto by siel v lete na stretko do Tokia?
Prečo by to bolo ťažšie? Je to porovnateľné, ako hľadať ihlu v kope sena (Tokio) a v kope ihiel (BA)heker napísal:Ludia sa horko tazko stretnu, najdu a spoznaju v Bratislave a ty tu navrhnes Tokio? Napad zaujimavy, ale tazko realizovatelny
-
axxis
Addict
No ak prides tak preco nie.Shwollo napísal:pozývaš?
Asi by bolo lepsie venovat sa teme a nezacinat so zbytocnym offtopicom.
-
badboy007
Star
Pekný rozpočet na leto..
Ak si festivalový typ tak určite navštív nejaké festivaly. Ja by som určite čekol Pohodu, Grape alebo Uprising a potom ak máš rád dobrý rap tak Hip Hop kemp v ČR. Je tam kopec pekných babeniek a chlastu, ak víde počasie tak sa perfektne zabavíš
.
Určite by som Ti doporučil Fínsko. V budúcnosti tam určite pôjdem. Mohol by si prenajať s partiou nejakú chatu s rybníkom a saunou. Pekne sa zrelaxuješ a napríklad môžeš ísť do Helsiniek na hokej. Keď už budeš v tých Helsinkách tak určite navštív "pivnú električku"
. Riadne dobrá električka, kúpiš si lístok plus v cene budeš mať aj pivo a ona ťa povodí po všetkých pamiatkach v Helsinkách.
Zaujímavé je aj Holandsko. Pekné sú veterné mlyny, výstava tulipánov, ochutnávku syrov a v Amsterdame je múzeum voskových figurín
. A potom ešte taká jedná vec v Holandsku
.
Ak máš nad 21 a máš dosť peňazí tak choď do Vegas
.
Ak si festivalový typ tak určite navštív nejaké festivaly. Ja by som určite čekol Pohodu, Grape alebo Uprising a potom ak máš rád dobrý rap tak Hip Hop kemp v ČR. Je tam kopec pekných babeniek a chlastu, ak víde počasie tak sa perfektne zabavíš
Určite by som Ti doporučil Fínsko. V budúcnosti tam určite pôjdem. Mohol by si prenajať s partiou nejakú chatu s rybníkom a saunou. Pekne sa zrelaxuješ a napríklad môžeš ísť do Helsiniek na hokej. Keď už budeš v tých Helsinkách tak určite navštív "pivnú električku"
Zaujímavé je aj Holandsko. Pekné sú veterné mlyny, výstava tulipánov, ochutnávku syrov a v Amsterdame je múzeum voskových figurín
Ak máš nad 21 a máš dosť peňazí tak choď do Vegas
No a prečo nie spojiť si to do jedného celku a spraviť si s partiou nejaký Eurotrip navštíviť rôzne krajiny hlavne ich zaujímavosti nejdem to tu vypisovať ale v každej krajine je niečo výnimočné čo by ťa určite zaujalo.S tými peniazmi čo máš by si si fakt užil všetko.Teda aspoň mňa leto lákalo takto Spanie pod širákom alebo v nejakých hoteloch atd trochu adrenalínu... Je toho veľa čo by sa dalo za leto s pekným rozpočtom stihnúť. Vyber si sám
Do Tokia by som na Tvojom mieste urcite nesiel. Za prve je tam mimoriadne draho, za druhe tych pamiatok na prezeranie je poskromne a za tretie je Tokyo ako take jeden obrovsky megapolis
zo sialenou dopravou-teda nic po com by som osobne tuzil vidiet /ja som tam sice nebol, ale stryko tam sluzobne zije uz niekolko rokov/.
Skor sa mi vidi ako lepsi napad to Finsko, alebo Skandinavia celkovo. Pripadne Juzna Amerika, Mayske pamiatky, pyramidy- len si pred odletom nazad prezri dobre batozinu ci nemas tam prihodeny nejaky podozrivy balicek

zo sialenou dopravou-teda nic po com by som osobne tuzil vidiet /ja som tam sice nebol, ale stryko tam sluzobne zije uz niekolko rokov/.
Skor sa mi vidi ako lepsi napad to Finsko, alebo Skandinavia celkovo. Pripadne Juzna Amerika, Mayske pamiatky, pyramidy- len si pred odletom nazad prezri dobre batozinu ci nemas tam prihodeny nejaky podozrivy balicek
gogo956 - Kde si prisiel na tu kravinu ohladom Tokia a hrozneho cestovania? Nie je Tokio zname svojou vybornou dopravou v ramci mesta a blizkeho okolia? Vlaky a metro, to je proste Tokio! Tu sa nieco docitas - http://www.idem.sk/azia/japonsko/tokio/doprava
heker
ked som napisal "sialena doprava" tak som myslel ze je tam proste milion aut,milion autobusov, niekolko cestnych viaduktov nad sebou, velmi nahusto. Netvrdil som, ze je tam zla doprava-ale mne sa zda proste čudne preco by mal niekto chciet ist do takeho prehusteneho mesta. Ja keby som si mal vybrat co s tymi peniazmi tak idem niekde kde je pekna priroda, malo ludi, malo aut, pohoda klidek- napr to Finsko..
Presnost spojov v Japonsku je legendarna a netyka sa to len rychlovlakov.
ked som napisal "sialena doprava" tak som myslel ze je tam proste milion aut,milion autobusov, niekolko cestnych viaduktov nad sebou, velmi nahusto. Netvrdil som, ze je tam zla doprava-ale mne sa zda proste čudne preco by mal niekto chciet ist do takeho prehusteneho mesta. Ja keby som si mal vybrat co s tymi peniazmi tak idem niekde kde je pekna priroda, malo ludi, malo aut, pohoda klidek- napr to Finsko..
letenka do Tokia (z Rima) sa da zohnat za 250 euro return 
-
axxis
Addict
a u tej legenadrnosti to bohuzial aj koncigogo956 napísal:heker
Presnost spojov v Japonsku je legendarna a netyka sa to len rychlovlakov.
a ak si myslis, ze Tokyó je drahe tak Kyotu sa radsej vyhni velkym oblukom
btw. ak chcete ist do Japonska myslim, ze vidiet sa oplati viac Kyoto ako Tokyo, rozhodne je to z pohladu turistu zaujimavejsie mesto. Ubytovanie je drahe, ale to sa da vyriesit tym, ze si najdete spanie v Osake (do ktorej sa da pohodlne kupit letenka) a do Kyota dochadzat busom (pol hodina cesty).
Ak sa Vam mesta nelubia tak na sever. Matsushima a prefektura Yamagata ( chram Yamadera ) su to co chcete vidiet + samozrejme Hakkaido.
P.S. druha fotka je pohlad z Yamadery
Určite by som šiel do zábavného parku ... netuším kde v Európe je dáky najväčší ... Ja som bol už niekoľkokrát v ITA v Mirabilandii a je to zážitok 
+ spojiť to ďalší deň s návštevou dákeho riadneho aquaparku ... Teda ak máš rád niečo akčnejšie
S tým rozpočtom čo máš, .. ak budeš naozaj dobre vyberať, mať všetko premyslené, že neminieš zbytočne veľa na cestu tak môžeš zažiť neskutočné leto
+ spojiť to ďalší deň s návštevou dákeho riadneho aquaparku ... Teda ak máš rád niečo akčnejšie
S tým rozpočtom čo máš, .. ak budeš naozaj dobre vyberať, mať všetko premyslené, že neminieš zbytočne veľa na cestu tak môžeš zažiť neskutočné leto
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nuz ak by som mal 3000 eur na rozje*anie v zahranici, asi by som dal pivny festival v Budapesti, niekedy maj/jun, oktoberfest v mnichove na jesen (tie ich krcmy su giganticke, uz len tie hajzle su vacsie nez niektore nase diskoteky
, zbehol na kavu do Rima, na karneval do Benatok, zasiel do Istanbulu a postavil sa na most medzi Europu a Aziou, ozral by som sa v Kyjeve a pozrel Cernobyl.
edit: som zabudol na vojensku prehliadku v Moskve
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2012, 10:28)
akurat, ze nemam 3000 E
//hojko: Vymazany ten troll co sa na teba podoba.
edit: som zabudol na vojensku prehliadku v Moskve
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2012, 10:28)
akurat, ze nemam 3000 E
//hojko: Vymazany ten troll co sa na teba podoba.
-
xXPAINKILLERXx
Star
ja by som išiel do Mexica, konkrétne do centra Tenochtitálnu - priamo v strede Cuidad de Mexico
Ach, kebyže mám toľko peňazí okamžite tam idem