Rozpočet na leto

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozpočet na leto

Príspevok od používateľa axxis »

Kto by siel v lete na stretko do Tokia?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ludia sa horko tazko stretnu, najdu a spoznaju v Bratislave a ty tu navrhnes Tokio? Napad zaujimavy, ale tazko realizovatelny ;)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

axxis napísal:Kto by siel v lete na stretko do Tokia?
pozývaš? :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

heker napísal:Ludia sa horko tazko stretnu, najdu a spoznaju v Bratislave a ty tu navrhnes Tokio? Napad zaujimavy, ale tazko realizovatelny ;)
Prečo by to bolo ťažšie? Je to porovnateľné, ako hľadať ihlu v kope sena (Tokio) a v kope ihiel (BA) :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Shwollo napísal:pozývaš? :D
No ak prides tak preco nie. :) Objednas si nomihodai (pi kolko vladzes) a pozvem aj pol hojka :lol:
heker
Redeemer
Redeemer

Asi by bolo lepsie venovat sa teme a nezacinat so zbytocnym offtopicom.
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Pekný rozpočet na leto.. 8)

Ak si festivalový typ tak určite navštív nejaké festivaly. Ja by som určite čekol Pohodu, Grape alebo Uprising a potom ak máš rád dobrý rap tak Hip Hop kemp v ČR. Je tam kopec pekných babeniek a chlastu, ak víde počasie tak sa perfektne zabavíš :) .

Určite by som Ti doporučil Fínsko. V budúcnosti tam určite pôjdem. Mohol by si prenajať s partiou nejakú chatu s rybníkom a saunou. Pekne sa zrelaxuješ a napríklad môžeš ísť do Helsiniek na hokej. Keď už budeš v tých Helsinkách tak určite navštív "pivnú električku" :D . Riadne dobrá električka, kúpiš si lístok plus v cene budeš mať aj pivo a ona ťa povodí po všetkých pamiatkach v Helsinkách.

Zaujímavé je aj Holandsko. Pekné sú veterné mlyny, výstava tulipánov, ochutnávku syrov a v Amsterdame je múzeum voskových figurín ;) . A potom ešte taká jedná vec v Holandsku :smt033 :smt033 .

Ak máš nad 21 a máš dosť peňazí tak choď do Vegas :D .
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

No a prečo nie spojiť si to do jedného celku a spraviť si s partiou nejaký Eurotrip navštíviť rôzne krajiny hlavne ich zaujímavosti nejdem to tu vypisovať ale v každej krajine je niečo výnimočné čo by ťa určite zaujalo.S tými peniazmi čo máš by si si fakt užil všetko.Teda aspoň mňa leto lákalo takto Spanie pod širákom alebo v nejakých hoteloch atd trochu adrenalínu... Je toho veľa čo by sa dalo za leto s pekným rozpočtom stihnúť. Vyber si sám
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Do Tokia by som na Tvojom mieste urcite nesiel. Za prve je tam mimoriadne draho, za druhe tych pamiatok na prezeranie je poskromne a za tretie je Tokyo ako take jeden obrovsky megapolis
zo sialenou dopravou-teda nic po com by som osobne tuzil vidiet /ja som tam sice nebol, ale stryko tam sluzobne zije uz niekolko rokov/.

Skor sa mi vidi ako lepsi napad to Finsko, alebo Skandinavia celkovo. Pripadne Juzna Amerika, Mayske pamiatky, pyramidy- len si pred odletom nazad prezri dobre batozinu ci nemas tam prihodeny nejaky podozrivy balicek :) :D
heker
Redeemer
Redeemer

gogo956 - Kde si prisiel na tu kravinu ohladom Tokia a hrozneho cestovania? Nie je Tokio zname svojou vybornou dopravou v ramci mesta a blizkeho okolia? Vlaky a metro, to je proste Tokio! Tu sa nieco docitas - http://www.idem.sk/azia/japonsko/tokio/doprava
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

heker

ked som napisal "sialena doprava" tak som myslel ze je tam proste milion aut,milion autobusov, niekolko cestnych viaduktov nad sebou, velmi nahusto. Netvrdil som, ze je tam zla doprava-ale mne sa zda proste čudne preco by mal niekto chciet ist do takeho prehusteneho mesta. Ja keby som si mal vybrat co s tymi peniazmi tak idem niekde kde je pekna priroda, malo ludi, malo aut, pohoda klidek- napr to Finsko.. :) Presnost spojov v Japonsku je legendarna a netyka sa to len rychlovlakov.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

letenka do Tokia (z Rima) sa da zohnat za 250 euro return :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

gogo956 napísal:heker
Presnost spojov v Japonsku je legendarna a netyka sa to len rychlovlakov.
a u tej legenadrnosti to bohuzial aj konci :lol:
a ak si myslis, ze Tokyó je drahe tak Kyotu sa radsej vyhni velkym oblukom :D ( v Tokyu uhras dobre ceny aspon v hosteloch )
btw. ak chcete ist do Japonska myslim, ze vidiet sa oplati viac Kyoto ako Tokyo, rozhodne je to z pohladu turistu zaujimavejsie mesto. Ubytovanie je drahe, ale to sa da vyriesit tym, ze si najdete spanie v Osake (do ktorej sa da pohodlne kupit letenka) a do Kyota dochadzat busom (pol hodina cesty).

Ak sa Vam mesta nelubia tak na sever. Matsushima a prefektura Yamagata ( chram Yamadera ) su to co chcete vidiet + samozrejme Hakkaido.

P.S. druha fotka je pohlad z Yamadery
Prílohy
matsushima.jpg
yamagata.JPG
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Určite by som šiel do zábavného parku ... netuším kde v Európe je dáky najväčší ... Ja som bol už niekoľkokrát v ITA v Mirabilandii a je to zážitok :D
+ spojiť to ďalší deň s návštevou dákeho riadneho aquaparku ... Teda ak máš rád niečo akčnejšie :)

S tým rozpočtom čo máš, .. ak budeš naozaj dobre vyberať, mať všetko premyslené, že neminieš zbytočne veľa na cestu tak môžeš zažiť neskutočné leto :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz ak by som mal 3000 eur na rozje*anie v zahranici, asi by som dal pivny festival v Budapesti, niekedy maj/jun, oktoberfest v mnichove na jesen (tie ich krcmy su giganticke, uz len tie hajzle su vacsie nez niektore nase diskoteky :D, zbehol na kavu do Rima, na karneval do Benatok, zasiel do Istanbulu a postavil sa na most medzi Europu a Aziou, ozral by som sa v Kyjeve a pozrel Cernobyl.

edit: som zabudol na vojensku prehliadku v Moskve

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2012, 10:28)
akurat, ze nemam 3000 E

//hojko: Vymazany ten troll co sa na teba podoba.
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

ja by som išiel do Mexica, konkrétne do centra Tenochtitálnu - priamo v strede Cuidad de Mexico :) Ach, kebyže mám toľko peňazí okamžite tam idem :)
Napísať odpoveď