Dredy
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dredy
inak, ludia sa celkom zaujimaju o to ako rychlo dredy rastu.. akurat som nasiel jednu starsiu fotku
nalavo je to fotene 24.5.2008 a napravo 20.12.2011, cize tie dredy rastli nejakych 3apol roka +-
nalavo je to fotene 24.5.2008 a napravo 20.12.2011, cize tie dredy rastli nejakych 3apol roka +-
-
mr_margera
Medium Professional
fuuha, takže za 3 a pol roka budem mať takéto hahule?
) no ja ked som si spravil dredy mal som ich max 10 cm, teraz po 2,5 roku ich mám od 25 do 35 cm... moc fotiek nemám, takže môžem dať maximálne nejaké novšie ak máš záujem...
//koľko ich máš? háčkuješ ich? nerobí sa ti na vrchu hlavy plešina?
//koľko ich máš? háčkuješ ich? nerobí sa ti na vrchu hlavy plešina?
-
retsil
Light Star
no tak kazdemu tu bude asi inak rast, neviem co budes mat ty z toho za 3roky
no ved daj dajake foto kludne... noo a mam ich 5, ten najhrubsi je aj najdlhsi, ma skoro 60cm
no a hackujem ich, ale tak raz za polroka mozno a to iba vzdy pri hlave, to co mam odrastene... no a vzdy robim tak ze tam priplietam trochu tych vlasov z okolia, tym sa ti tie dredy nebudu ztensovat, prave naopak (pretoze napriklad jeden kamos si to proste okolo tych dredov strihal/holil az sa mu ztensili tak ze mu to odpadavalo
) ale planujem teraz niekedy taku vacsiu udrzbu, ze ich zahackujem znova po celej dlzke.. no a plesina sa mi nerobi chvalabohu, len ja mam uz problem odmalicka s lupinami, niekedy sa mi to uplne strati ale dakedy su obdobia ze ich mam fakt vela, tak ale to tym dredom nijako nevadi
-
mr_margera
Medium Professional
takže moc roboty s tým nemáš čo.. ja mám 13 dredov vzadu podobne ako ty, ale skôr tenké, tiež s tým nieje moc práce, háčkujem to tak raz za mesiac, od hlavy aj po dĺžke... stihnem to tak za 2 filmy priemernej dĺžky a kvality
takže celkom pohoda.. ja si tam tie vlasy naokolo tiež pripletám, takže s týmto nemám až taký problém..
a inak mne osobne sa viac páčia také prírodné dredy, strapaté, ale nie na mojej hlave
ja si ich celkom udržujem zaháčkované, rovné.. viac mi to vyhovuje..
foto hodím čo najskôr, ja vlastne ani nič aktuálne nemám 
-
Eritrea
Star
mala som
par, nie na celej hlave a po roku sli dole...lebo sa poprelamovali ked som si ich davala do copu s ostatnymi vlasmi...tak som si ich rozcesala
ale bol to bolestivy zazitok spojeny s vypadanmi 60% vlasov z toho konkretneho miesta...ale inac sa mi dredy pacia
na muzoch, na celej hlave
celkovo dlhe vlasy 
-
žijemezdravo
Novice
Asi tak Frankie
veľa veľa ľudí si žiaľ myslí že mať dready znamená mať špinu či ZOO na hlave pričom by im stačilo si o nich niečo naštudovať...a presne s tým sa spája aj pojem feťák.. čo je to feťák? pre niekoho ten kto húli marišku pre iných zas ten kto berie piko a podobne sračky... je síce pravda že k dreadom proste marihuana patrí ale to neznamená že ten kto húli je feťák alebo ten kto má dready húli...
takže dredy sa môžu zapliesť aj keď sú kratšie vlasy a potom sa po čase len budú ďalej dopletať do dredu ?
len moje vlasy sú ešte kratučké na dredy...takže preto ma to zaujímalo, lebo ja by som bol ochotný mať aj kratučké dredy s tým, že by sa potom len dopletali
len dúfam, že za posledné roky som si príliš neponičil vlasy, poprípade, či mi pri tých stylingoch, čo som praktizoval donedávna nepreriedil vlasy
taktiež čo som čítal celú diskusiu...och, bože, toľko hejtov...taktiež obmedzenosť a nenávisť niektorých ľudí nepozná hraníc; ak máte toľko guráže, tak bojujte proti niečom ozajstnému - tam sú naši politici ale to si len na nich nakydáte v obývačke pri správach alebo v krčme, no skutek utek a potom ľudia, čo proste chcú byť iní, než ostatní musia riešiť takéto indivíduá...u mňa by znamenali skôr vyjadrenie seba a toho, čo sa mi páči (nemusí to znamenať hneď, že človek sa nesie vo filozofii rasta a podobne), taktiež to nie je len preto byť cool a ľutujem tých, ktorí sa dajú námahu s dredmi len kvôli tomu...predsa nebudem mať na hlave účes, ktorý sa mi nepáči, či áno ?
za posledných 5 rokov som si zvykol na hygienu pri vlasoch, takže to by u mňa nebol žiadny šok
edit:// teda som včera ešte niečo naštudoval...urobím to nakoniec tak (aj finančne menej), že pôjdem do fakedreads s tým, že farba ako moje vlasy, teda tmavohnedá s dĺžkami tak max. 30cm (tie ktoré pôjdu spredu až do "copu"); rovnako plánujem ich nedávať dole vôbec, teda nosiť vkuse, keďže je šanca, že sa mi potom začnú "dredatieť" moje vlasy
len moje vlasy sú ešte kratučké na dredy...takže preto ma to zaujímalo, lebo ja by som bol ochotný mať aj kratučké dredy s tým, že by sa potom len dopletali
len dúfam, že za posledné roky som si príliš neponičil vlasy, poprípade, či mi pri tých stylingoch, čo som praktizoval donedávna nepreriedil vlasy
taktiež čo som čítal celú diskusiu...och, bože, toľko hejtov...taktiež obmedzenosť a nenávisť niektorých ľudí nepozná hraníc; ak máte toľko guráže, tak bojujte proti niečom ozajstnému - tam sú naši politici ale to si len na nich nakydáte v obývačke pri správach alebo v krčme, no skutek utek a potom ľudia, čo proste chcú byť iní, než ostatní musia riešiť takéto indivíduá...u mňa by znamenali skôr vyjadrenie seba a toho, čo sa mi páči (nemusí to znamenať hneď, že človek sa nesie vo filozofii rasta a podobne), taktiež to nie je len preto byť cool a ľutujem tých, ktorí sa dajú námahu s dredmi len kvôli tomu...predsa nebudem mať na hlave účes, ktorý sa mi nepáči, či áno ?
za posledných 5 rokov som si zvykol na hygienu pri vlasoch, takže to by u mňa nebol žiadny šok
edit:// teda som včera ešte niečo naštudoval...urobím to nakoniec tak (aj finančne menej), že pôjdem do fakedreads s tým, že farba ako moje vlasy, teda tmavohnedá s dĺžkami tak max. 30cm (tie ktoré pôjdu spredu až do "copu"); rovnako plánujem ich nedávať dole vôbec, teda nosiť vkuse, keďže je šanca, že sa mi potom začnú "dredatieť" moje vlasy
-
retsil
Light Star
DropDead: ja by som ti doporucil ze ak chces nosit dredy tak si nechaj narast svoje vlasy, ziadne fake si nedavaj, za rok co ti narastu vlasy zhruba ~12cm tak z toho sa uz da nieco zapliest a mozes si ich pestovat uz "odmala" 
a co sa tyka tej financnej stranky, praveze za tie fake by si musel platit (material + praca), ale ked budes mat svoje vlasy tak to bud skusis sam (nie je to nic tazke) alebo si najdes niekoho kto ti to zapletie (btw poznam vela dreadlockerov a nikto si svoje dredy nedaval robit v ziadnom salone ani nic podobne)
a co sa tyka tej financnej stranky, praveze za tie fake by si musel platit (material + praca), ale ked budes mat svoje vlasy tak to bud skusis sam (nie je to nic tazke) alebo si najdes niekoho kto ti to zapletie (btw poznam vela dreadlockerov a nikto si svoje dredy nedaval robit v ziadnom salone ani nic podobne)
nakoniec padlo rozhodnutie také, že urobí sa kombinácia - urobia dredy z tých, čo mám a ostatok z kanekalonu sa priháčkuje...je to zaujímavé - jednoducho to takto bude rásť, časom sa budú zapletať odrastené vlasy do dredov (teda ak sa nemýlim, že sa to dá) a o dva-tri roky sa tie umelé odháčkujú a budú to len moje...a preto kanekalon, lebo by som rád mal hneď 30-35-40cm dlhé dredy, no zaujímavé rozhodovanie bolo pri hrúbke..nakoniec som sa rozhodol pre 1,5cm hrubé, no nepohrdol by som aj 2cm hrubými, no to už by bolo možno príliš
taktiež kanekalon som už objednal a zajtra ho nesiem holke, čo mi bude robiť dredy...hlavne som si oddýchol, že som naslepo len z obrázku odhadol farbu kanekalonu a je to takmer rovnaký odtieň ako moje vlasy (11,50€ ma to vyšlo - 2 balíky kanekalonu + poštovné) a 30€ za robotu...
rovnako úplne rozumiem tomu, že najlepšie je nechať vlasy rásť a až potom zapliesť dredy z čisto svojich vlasov, no ja by som musel čakať aspoň rok, takže veľmi sa mi nechce čakať - každopádne som naladený na správnej vlne a asi posledný augustový mesiac sa to celé spraví
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2015, 13:24)
asi som sa to už pýtal, holka, čo mi robila dredy už asi mesiac to robila akoby ruky nemala, predtým ich pekne robila (dorábanie "vystrelených" vlasov/pramienkov z dredov, prípadne znovu pripevnenie nejakého dredu, čo odpadol kvôli oničom spojeniu a pod.)
niekto niekoho, kto robí v košiciach dredy ? najlepšie ak má skúseností aj s takýmto..
asi som sa to už pýtal, holka, čo mi robila dredy už asi mesiac to robila akoby ruky nemala, predtým ich pekne robila (dorábanie "vystrelených" vlasov/pramienkov z dredov, prípadne znovu pripevnenie nejakého dredu, čo odpadol kvôli oničom spojeniu a pod.)
niekto niekoho, kto robí v košiciach dredy ? najlepšie ak má skúseností aj s takýmto..
taktiež kanekalon som už objednal a zajtra ho nesiem holke, čo mi bude robiť dredy...hlavne som si oddýchol, že som naslepo len z obrázku odhadol farbu kanekalonu a je to takmer rovnaký odtieň ako moje vlasy (11,50€ ma to vyšlo - 2 balíky kanekalonu + poštovné) a 30€ za robotu...
rovnako úplne rozumiem tomu, že najlepšie je nechať vlasy rásť a až potom zapliesť dredy z čisto svojich vlasov, no ja by som musel čakať aspoň rok, takže veľmi sa mi nechce čakať - každopádne som naladený na správnej vlne a asi posledný augustový mesiac sa to celé spraví
-
starysomar
Hardcore addict
U manažéra Tvojich kvalít by som predpokladal ovládanie gramatiky spisovného jazyka.
"duševní stav niektorých jedincov tu na fóre" si moc svojim vzácnym vstupom nevylepšil...
"duševní stav niektorých jedincov tu na fóre" si moc svojim vzácnym vstupom nevylepšil...
ivwco
prosím ťa, aky mal byt hlbsi zmysel tvojho prispevku, v teme kde nikto nediskutuje uz 6rokov,naviac na fóre ktore bolo vzdy velmi liberalne hoci aj k dredom?
Je tu napr téma Ancap s videami, kde prednasky vedie clovek ktory ma tiez dredy.
Osobne by som dredy nosit nemohol, jednak uz plesatiem a za druhe kratky zostrih sa mi zda znacne praktickejsi. Pokial sa ale niekomu dredy páčia, nech si ich kludne nosí.
prosím ťa, aky mal byt hlbsi zmysel tvojho prispevku, v teme kde nikto nediskutuje uz 6rokov,naviac na fóre ktore bolo vzdy velmi liberalne hoci aj k dredom?
Osobne by som dredy nosit nemohol, jednak uz plesatiem a za druhe kratky zostrih sa mi zda znacne praktickejsi. Pokial sa ale niekomu dredy páčia, nech si ich kludne nosí.