Dredy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Dredy.áno či nie?

áno
142
36%
nie
252
64%

Celkom hlasov: 394

Frankie
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Dredy

Príspevok od používateľa Frankie »

Vábi to ženy
t.b
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa t.b »

100%? t. j. podľa mňa vecou osobného názoru, niektorým sa to páči a niektorým nie.
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa retsil »

inak, ludia sa celkom zaujimaju o to ako rychlo dredy rastu.. akurat som nasiel jednu starsiu fotku
nalavo je to fotene 24.5.2008 a napravo 20.12.2011, cize tie dredy rastli nejakych 3apol roka +-
Picture163.jpg
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

fuuha, takže za 3 a pol roka budem mať takéto hahule? :)) no ja ked som si spravil dredy mal som ich max 10 cm, teraz po 2,5 roku ich mám od 25 do 35 cm... moc fotiek nemám, takže môžem dať maximálne nejaké novšie ak máš záujem...

//koľko ich máš? háčkuješ ich? nerobí sa ti na vrchu hlavy plešina? :)
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no tak kazdemu tu bude asi inak rast, neviem co budes mat ty z toho za 3roky :D no ved daj dajake foto kludne... noo a mam ich 5, ten najhrubsi je aj najdlhsi, ma skoro 60cm :) no a hackujem ich, ale tak raz za polroka mozno a to iba vzdy pri hlave, to co mam odrastene... no a vzdy robim tak ze tam priplietam trochu tych vlasov z okolia, tym sa ti tie dredy nebudu ztensovat, prave naopak (pretoze napriklad jeden kamos si to proste okolo tych dredov strihal/holil az sa mu ztensili tak ze mu to odpadavalo :) ) ale planujem teraz niekedy taku vacsiu udrzbu, ze ich zahackujem znova po celej dlzke.. no a plesina sa mi nerobi chvalabohu, len ja mam uz problem odmalicka s lupinami, niekedy sa mi to uplne strati ale dakedy su obdobia ze ich mam fakt vela, tak ale to tym dredom nijako nevadi
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

takže moc roboty s tým nemáš čo.. ja mám 13 dredov vzadu podobne ako ty, ale skôr tenké, tiež s tým nieje moc práce, háčkujem to tak raz za mesiac, od hlavy aj po dĺžke... stihnem to tak za 2 filmy priemernej dĺžky a kvality :D takže celkom pohoda.. ja si tam tie vlasy naokolo tiež pripletám, takže s týmto nemám až taký problém.. :) a inak mne osobne sa viac páčia také prírodné dredy, strapaté, ale nie na mojej hlave :D ja si ich celkom udržujem zaháčkované, rovné.. viac mi to vyhovuje.. :) foto hodím čo najskôr, ja vlastne ani nič aktuálne nemám :)
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Zdravím páni, nieje tu niekto kto robí dredy v okolí NR alebo niekoho takého nepoznáte ?
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mala som :) par, nie na celej hlave a po roku sli dole...lebo sa poprelamovali ked som si ich davala do copu s ostatnymi vlasmi...tak som si ich rozcesala :) ale bol to bolestivy zazitok spojeny s vypadanmi 60% vlasov z toho konkretneho miesta...ale inac sa mi dredy pacia :) na muzoch, na celej hlave :) celkovo dlhe vlasy :smt007
žijemezdravo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa žijemezdravo »

Asi tak Frankie :D veľa veľa ľudí si žiaľ myslí že mať dready znamená mať špinu či ZOO na hlave pričom by im stačilo si o nich niečo naštudovať...a presne s tým sa spája aj pojem feťák.. čo je to feťák? pre niekoho ten kto húli marišku pre iných zas ten kto berie piko a podobne sračky... je síce pravda že k dreadom proste marihuana patrí ale to neznamená že ten kto húli je feťák alebo ten kto má dready húli...
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Je tu niekto z Bratislavy, kto by mi vedel na hlave vycarit dredy? Potreboval by som aspon par, nech vidim ake by to bolo dlhe a ci mam este trochu dlzky nabrat.
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

eMPiko ak by si bol ochotny dojst do brna tak sa mozme dohodnut
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Dakujem za ochotu, ale Brno je predsa len trosku od ruky. Dufal som, ze sa tu nejaka dobra dusa ozve, no skusim este pohladat.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

takže dredy sa môžu zapliesť aj keď sú kratšie vlasy a potom sa po čase len budú ďalej dopletať do dredu ?
len moje vlasy sú ešte kratučké na dredy...takže preto ma to zaujímalo, lebo ja by som bol ochotný mať aj kratučké dredy s tým, že by sa potom len dopletali
len dúfam, že za posledné roky som si príliš neponičil vlasy, poprípade, či mi pri tých stylingoch, čo som praktizoval donedávna nepreriedil vlasy

taktiež čo som čítal celú diskusiu...och, bože, toľko hejtov...taktiež obmedzenosť a nenávisť niektorých ľudí nepozná hraníc; ak máte toľko guráže, tak bojujte proti niečom ozajstnému - tam sú naši politici ale to si len na nich nakydáte v obývačke pri správach alebo v krčme, no skutek utek a potom ľudia, čo proste chcú byť iní, než ostatní musia riešiť takéto indivíduá...u mňa by znamenali skôr vyjadrenie seba a toho, čo sa mi páči (nemusí to znamenať hneď, že človek sa nesie vo filozofii rasta a podobne), taktiež to nie je len preto byť cool a ľutujem tých, ktorí sa dajú námahu s dredmi len kvôli tomu...predsa nebudem mať na hlave účes, ktorý sa mi nepáči, či áno ?
za posledných 5 rokov som si zvykol na hygienu pri vlasoch, takže to by u mňa nebol žiadny šok :)

edit:// teda som včera ešte niečo naštudoval...urobím to nakoniec tak (aj finančne menej), že pôjdem do fakedreads s tým, že farba ako moje vlasy, teda tmavohnedá s dĺžkami tak max. 30cm (tie ktoré pôjdu spredu až do "copu"); rovnako plánujem ich nedávať dole vôbec, teda nosiť vkuse, keďže je šanca, že sa mi potom začnú "dredatieť" moje vlasy
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

DropDead: ja by som ti doporucil ze ak chces nosit dredy tak si nechaj narast svoje vlasy, ziadne fake si nedavaj, za rok co ti narastu vlasy zhruba ~12cm tak z toho sa uz da nieco zapliest a mozes si ich pestovat uz "odmala" :)
a co sa tyka tej financnej stranky, praveze za tie fake by si musel platit (material + praca), ale ked budes mat svoje vlasy tak to bud skusis sam (nie je to nic tazke) alebo si najdes niekoho kto ti to zapletie (btw poznam vela dreadlockerov a nikto si svoje dredy nedaval robit v ziadnom salone ani nic podobne)
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

nakoniec padlo rozhodnutie také, že urobí sa kombinácia - urobia dredy z tých, čo mám a ostatok z kanekalonu sa priháčkuje...je to zaujímavé - jednoducho to takto bude rásť, časom sa budú zapletať odrastené vlasy do dredov (teda ak sa nemýlim, že sa to dá) a o dva-tri roky sa tie umelé odháčkujú a budú to len moje...a preto kanekalon, lebo by som rád mal hneď 30-35-40cm dlhé dredy, no zaujímavé rozhodovanie bolo pri hrúbke..nakoniec som sa rozhodol pre 1,5cm hrubé, no nepohrdol by som aj 2cm hrubými, no to už by bolo možno príliš
taktiež kanekalon som už objednal a zajtra ho nesiem holke, čo mi bude robiť dredy...hlavne som si oddýchol, že som naslepo len z obrázku odhadol farbu kanekalonu a je to takmer rovnaký odtieň ako moje vlasy (11,50€ ma to vyšlo - 2 balíky kanekalonu + poštovné) a 30€ za robotu...

rovnako úplne rozumiem tomu, že najlepšie je nechať vlasy rásť a až potom zapliesť dredy z čisto svojich vlasov, no ja by som musel čakať aspoň rok, takže veľmi sa mi nechce čakať - každopádne som naladený na správnej vlne a asi posledný augustový mesiac sa to celé spraví :wink:

//autoeditácia príspevku (15 Júl 2015, 13:24)
asi som sa to už pýtal, holka, čo mi robila dredy už asi mesiac to robila akoby ruky nemala, predtým ich pekne robila (dorábanie "vystrelených" vlasov/pramienkov z dredov, prípadne znovu pripevnenie nejakého dredu, čo odpadol kvôli oničom spojeniu a pod.)
niekto niekoho, kto robí v košiciach dredy ? najlepšie ak má skúseností aj s takýmto..

//autoeditácia príspevku (15 Júl 2015, 13:24)
asi som sa to už pýtal, holka, čo mi robila dredy už asi mesiac to robila akoby ruky nemala, predtým ich pekne robila (dorábanie "vystrelených" vlasov/pramienkov z dredov, prípadne znovu pripevnenie nejakého dredu, čo odpadol kvôli oničom spojeniu a pod.)
niekto niekoho, kto robí v košiciach dredy ? najlepšie ak má skúseností aj s takýmto..
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

tak po skoro 10rokoch nestrihania som tie klobasy zhodil /ziadna zoo na hlave ani v dredoch nebola - ako si mnohi mysleli/
921438_10205171427701501_2519440674638194397_o.jpg
ivwco
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ivwco »

:minus: Ahoj chlapci, komunikáciu s 16 ročným tínedžerom som odstránil ale klobúk dole pred slohovou prácou ktorú vám tu napísal v škole by to nikdy nespravil no súhlasím s gogo956 aj keď asi nato sú fóra že trepete čo chcete kedy chcete a na čo chcete, starysomar je pravdepodobne neomylný - ale v jeho prípade mi stačí jeho samohodnotenie teda jeho nick, súhlasím aj s beardie až na ten nepotrebný ironicky podtón, popracovať na soft-skills chlapcovi určite prospeje - súhlas. Skôr ma prekvapilo že borci vášho rangu v počte príspevkov 17454, 2546, 12050, hneď skočia na háčik ako malé deti alebo je za tým niečo iné :) :) Veď toto tu je strata času choďte radšej s kamarátmi na pivo teda ak nie ste deti a ak vôbec nejakých priateľov mimo virtuálny svet internetu vôbec v reálnom živote máte. Sorry na toto nemám čas vlastne chvála bohu. Chlapec už obrazne povedane dostal poza uši za toto fake prihlásenie a ospravedlňujem sa všetkým ,,Redeemerom, Guru a podobne,, ktorým narušil ich nekonečné ego. Ešte raz prepáčte všetci ktorých chlapcov príspevok urazil. Zbohom PS: choďte radšej robiť niečo užitočné teda ak nie ste deti a ak áno šup šup decká trochu aj na vzduch je to zdravé, ak nie ste spisovatelia a toto tu vás živý. MIER.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Pán manažér, bolo by dobre popracovať na soft-skills a skúsiť obmedziť samonasieranie, nie je to dobré na srdce
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

U manažéra Tvojich kvalít by som predpokladal ovládanie gramatiky spisovného jazyka.
"duševní stav niektorých jedincov tu na fóre" si moc svojim vzácnym vstupom nevylepšil...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ivwco
prosím ťa, aky mal byt hlbsi zmysel tvojho prispevku, v teme kde nikto nediskutuje uz 6rokov,naviac na fóre ktore bolo vzdy velmi liberalne hoci aj k dredom? :) Je tu napr téma Ancap s videami, kde prednasky vedie clovek ktory ma tiez dredy.
Osobne by som dredy nosit nemohol, jednak uz plesatiem a za druhe kratky zostrih sa mi zda znacne praktickejsi. Pokial sa ale niekomu dredy páčia, nech si ich kludne nosí.
Napísať odpoveď