Boľavý zub
Boľavý zub
Čaute doktorka mi stanovila kaz ale som objednaný ku nej až v piatok a aj tak skôr ku nej ani nemôžem ísť a ten zub ma začína veľmi bolieť umývam si zuby už asi 6 krát za deň to miesto furt masírujem/čistím kefkou ale bolí stále, neviete o nejakých "babských" receptoch ako by som tú bolesť mohol aspoň zmierniť alebo kaz zmierniť, skôr kaz tabletky sú posledné po čom siahnem.Ďakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Boľavý zub
1. Tema o zuboch tu je.
2. Co to ma spolocne v casti Pomoc, kde je jasny popis a zaradenie - Pocitace - Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
2. Co to ma spolocne v casti Pomoc, kde je jasny popis a zaradenie - Pocitace - Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Re: Boľavý zub
No povedal by som, ze v tomto pripade ti "masirovanie" kefkou skor uskodi ako pomoze. Kazy mozu byt citlive na vonkajsie vplyvy a je lahke ich podrzadit napriklad aj studenou vodou. Skus mu dat pokoj a mohlo by sa to zlepsit. Tabletky su najlepsie na prekonanie fazy medzi podrazdenim a upokojenim zuba, odporucam Valetol, ktory je volne predajny, nestoji vela a je celkom ucinny. Ak by nepomahal, tak silnejsi je Aulin, no zda sa mi, ze ten je iba na predpis.
PS: obcas pomoze tvrdy alkohol, ktory podrzis na dasne/zube, ale je to len kratkodobe riesenie.
PS: obcas pomoze tvrdy alkohol, ktory podrzis na dasne/zube, ale je to len kratkodobe riesenie.