Boľavý zub

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Boľavý zub

Príspevok od používateľa Element »

Čaute doktorka mi stanovila kaz ale som objednaný ku nej až v piatok a aj tak skôr ku nej ani nemôžem ísť a ten zub ma začína veľmi bolieť umývam si zuby už asi 6 krát za deň to miesto furt masírujem/čistím kefkou ale bolí stále, neviete o nejakých "babských" receptoch ako by som tú bolesť mohol aspoň zmierniť alebo kaz zmierniť, skôr kaz tabletky sú posledné po čom siahnem.Ďakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Boľavý zub

Príspevok od používateľa hojko »

1. Tema o zuboch tu je.
2. Co to ma spolocne v casti Pomoc, kde je jasny popis a zaradenie - Pocitace - Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Boľavý zub

Príspevok od používateľa Gothar »

No povedal by som, ze v tomto pripade ti "masirovanie" kefkou skor uskodi ako pomoze. Kazy mozu byt citlive na vonkajsie vplyvy a je lahke ich podrzadit napriklad aj studenou vodou. Skus mu dat pokoj a mohlo by sa to zlepsit. Tabletky su najlepsie na prekonanie fazy medzi podrazdenim a upokojenim zuba, odporucam Valetol, ktory je volne predajny, nestoji vela a je celkom ucinny. Ak by nepomahal, tak silnejsi je Aulin, no zda sa mi, ze ten je iba na predpis.
PS: obcas pomoze tvrdy alkohol, ktory podrzis na dasne/zube, ale je to len kratkodobe riesenie.
Zamknuté