Ako spustit BOOT z CD
Ako spustit BOOT z CD
ahojte mam taky problem neviete ako mozem spustit boot z cd lebo pozeral som v biose a nic som tam nemal. Ide o procak 133 MHZ(pokial citate moje prispevky viete o aky comp ide).proste niejak tak cez disketu lebo som si urobil boot Ms-dosu 6.0 na disketu a tam som mal software ktory vyhladal cd-romku a aj priradil k nej vlasne pismeno E,F,G,H atd
ak nemas daku normalnu CD-ROM (najlepsie IDE) ktoru ti pozna bios mas to velmi tazke, skus este pre istotu pozret ze si ju dobre zapojil
potom musis na disk nainstalovat MS-DOS a nainstalovat ju a az z toho nasledne spustat instalator z CD, najdi autorun.inf a tam si precitaj co sa ma spustat alebo rovno hladaj setup.exe a tak
potom musis na disk nainstalovat MS-DOS a nainstalovat ju a az z toho nasledne spustat instalator z CD, najdi autorun.inf a tam si precitaj co sa ma spustat alebo rovno hladaj setup.exe a tak
sak hej mam IDE mechaniku a dobre je zapojena ale chcem urobit spustit BOOT ako ked sa instaluje windows xp/vistachmirko napísal:ak nemas daku normalnu CD-ROM (najlepsie IDE) ktoru ti pozna bios mas to velmi tazke, skus este pre istotu pozret ze si ju dobre zapojil
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
spustacia disketa
Zožeň si spúšťaciu disketu používanú pri inštalácií win 98/ME. Tá by ti mala nájsť CDrom
Re: Ako spustit BOOT z CD
Caute chlapci mam na vas otazocku. Nie som si ista ci by som si dokazala spustit boot z dvd(na kamaratovom notebooku som to spustila mal jednoduchy bios)mam novy PC. Ked si budem chciet nainstalovat win a stlacim moznost boot menu a zvolim DVD romku tak mi zacne Win bootovat? Myslim tim z dvdcka.
To boot menu mi zmeni nastavenie biosu len docasne alebo to potom budem musiet davat do povodneho stavu a po instalacii windowsu nastavit boot z HDD?
Dakujem
To boot menu mi zmeni nastavenie biosu len docasne alebo to potom budem musiet davat do povodneho stavu a po instalacii windowsu nastavit boot z HDD?
Dakujem
-
vladenko007
VIP
Keď si len pri zapnutí vyvoláš boot menu a dáš boot z DVD tak sa v biose nič nezmení.
Po opetovnom zapnutí PC sa bude pokračovať podľa nastavení v biose.
Po opetovnom zapnutí PC sa bude pokračovať podľa nastavení v biose.
Takže aj takto môžem nainštalovať win7? Ježiš ďakujem. Ja vás všetkých velmo ľúbim.