Dnes mi mobil nahodil aktualizáciu a začínala číslom 4. Bohužiaľ to nebol ICS
výber telefónu do 700e
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: výber telefónu do 700e
Ja mám SE Xperia Live.
Co sa týka spracovania nokia n9 je na tom asi este lepsie ako iphone 
-
galbavymartin
Light Professional
robo hmm tak N9 som nedrzal neviem posudit....ale to by som v zivote nekupil kvoli tomu aky tam je opercany system....velka blamaz nokie....inak to mohol byt skvely telefon...ja nemozem vsak ani Note nieco zle povedat co sa tyka spracovanie
-
Michaelo
Hardcore addict
No neviem neviem. Mam symbian a poviem to tak ze Symbian je lepsi ako android.
Ano dron je sviznejsi no porovnavam so s 60v5 kovym symbianom. Sym ma viac moznosti a je lepsi. Dron je system urob si sam.
S iOS som to neporovnavl kedze ten som nejako dlho nemal na to aby som to porovnal. Ale povedal by som ze to u mna je iOS > Sym > Dron
guess.whoo - Nie su to kraviny ale pravda
Je mi sum a fuk co si myslis. Android ma este co dohanat.
Ano dron je sviznejsi no porovnavam so s 60v5 kovym symbianom. Sym ma viac moznosti a je lepsi. Dron je system urob si sam.
S iOS som to neporovnavl kedze ten som nejako dlho nemal na to aby som to porovnal. Ale povedal by som ze to u mna je iOS > Sym > Dron
guess.whoo - Nie su to kraviny ale pravda
-
galbavymartin
Light Professional
Michaelo to je v poriadku co si napisal ale nezabudajme nato ze N9 ma MeeGo o ktorom Nokia vyhlasila ze nebude pokracovat vo vyvoji.....pre mna je android lepsi ako symbian ale to je subjektivne
-
Michaelo
Hardcore addict
Navigaciu vyuzivam Waze. Velmi dobra vecicka a je free. Len neviem ci je aj na symbiany.
-
galbavymartin
Light Professional
Nepisem o navigacnom ale N9 ma operacny MeeGo
-
Michaelo
Hardcore addict
Jejda. Blik 
N9 s meego-m dosť potopili to je pravda, ale inak výborný telefón, chcel som si ju aj kúpiť, no práve MeeGo ma odradilo a jej sestra Lumia 800 vtedy ešte nebola na trhu :-/ škoda WP by rozhodne stál za skúšku 
-
galbavymartin
Light Professional
ako by povedal Rytmus...Nokia to zabila 
-
guess.whoo
Redeemer
galbavymartin napísal:Michaelo a co vlastnis ty ked az v aprili?na ICS sa uz aj ja tesim dufam ze bude dokonca marca na Galaxy Note....
robo1152 co sa tyka spracovania tak Iphone nema moc konkurenciu...ja som sklamany bol co sa tyka spracovania s HTC ako kazdy ospevoval tak vzdy nieco naprd....
iphone nema konkurenciu, mas pravdu. je na tom konstrukcne najhorsie. co sa tyka crash testov ako aj testov v zime.
ked chces do telefonu investovat 700e, co je zbytocne a bude ti stacit aj o polovicu menej, lebo do europy sa nedostavaju high-end telefony s qwerty klavesnicou z ciny.
cize mas na vyber - slabsie HW-ovo vybaveny telefon s qwerty klavesnicou, alebo high-end telefony. tam mas na vyber medzi iphonom 4s a SGS2,Sensation XE alebo Galaxy Note - to uz je len podla chuti.
myslim, ze dalsia diskusia je uplne zbytocna
už som to spomínal dávno, telefón mám už kúpený
a čo sa týka tých testov, netreba veriť všetkému čo čítaš, sem tam pomôžu aj reálne skúsenosti
a čo sa týka tých testov, netreba veriť všetkému čo čítaš, sem tam pomôžu aj reálne skúsenosti
-
Michaelo
Hardcore addict
Kamarátovi spadol iPhone na zem a bolo po ňom 
Moja Nokia 5800XM toho vydržala omnoho viac. Dos*al som ju až keď som na ňu omylom stúpil v trackových topánkach opätkom. Aj tak len pukol display a po výmene funguje do dnes.
Osobne by som 700€ za mobil nedal. To si radšej kúpim ASUS Transformer Prime, novú verziu.
Moja Nokia 5800XM toho vydržala omnoho viac. Dos*al som ju až keď som na ňu omylom stúpil v trackových topánkach opätkom. Aj tak len pukol display a po výmene funguje do dnes.
Osobne by som 700€ za mobil nedal. To si radšej kúpim ASUS Transformer Prime, novú verziu.
-
guess.whoo
Redeemer
vlastna skusenost tam je o to sa neboj
-
galbavymartin
Light Professional
guess.whoo: konstrukcne som myslel ze nikde ti nic nevrže a sedi vsetko tak ako ma...nepisal som o padoch alebo co sa tyka zimy....len ta zima to je take hypoteticke ked vytiahnes a na nejaku minutku dve zavolas alebo napises sms sa nic nestane....nie som vsak zastanca Iphone ani celkovo Applu
Michaelo: ASUS Transformer Prime je bomba mašina....ale neviem ci by som dotoho isiel predsa mobil je prenosnejsi...
Michaelo: ASUS Transformer Prime je bomba mašina....ale neviem ci by som dotoho isiel predsa mobil je prenosnejsi...
Ja som mal iphone cez 3 roky ( 3g) a čo ten mobil zažil, jeden by neveril, že to prežil, ale zas poznám človeka ktorému 3 krát za nejakého pol roka praskol displej (3gs), ďalší kamarát zas opitý hádzal iphone na betón a potom ho po tom betóne šúchal, a okrem pár škrabancov tomu telefónu nič nebolo, zasa z iP 4 alebo 4s nepoznám nikoho kto by mal s displejom problémy, to je o náhode proste, sice bolo veľké haló z toho crash videa iphone 4 a samsungu galaxy s2, tak poznám človeka, ktorému pri prvom páde pukol displej na S2, a to pri vyberaní z vrecka, čiže nie velka výška :-)a čo sa týka tých mrazov, s iphoneom som za tri roky nemal v zime problém, a to zažil pekné zimy, nie ako terajšia Xperia, ktoru ked vytiahnem nachvilku z vrecka tak už displej reaguje na treti krát...