Padnutý NB

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
balthier
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Padnutý NB

Príspevok od používateľa balthier »

Ahojte stala sa mi taka vec ze v zapale boja schytal NB pravacku a letel z 80cm vysky na podlahu.Tvaril som sa akoze toto sa nestalo pretoze este nie je ani mesiac stary a potreboval som 5 minut predychat az mi nakoniec po par stipancoch doslo ze sa mi to nesniva :? .Nehybal sa tak som sa opatrne pozrel ci este svieti.Vyzeral byt ok bol v jednom kuse ani popukany nebol tak som mal aku taku nadej ze to prezil.Opatrne som ho zodvihol z tej studenej podlahy otvoril a vyzeral byt fajn az na display.Ten sice svietil ale nebolo mozne na nom vobec nic rozoznat.Bol cely rozbity.Skusil som cely NB do srobika rozobrat ci nema nejake vytiahnute kable alebo ine vady.Zapojil som jeden povytiahnuty kabel aj som vybral a otestoval HDD ktory vyzeral byt v dobrom stave a v HDtune bez akejkolvek chyby.Otazka:co by som mal este skontrolovat ked uz ho mam rozobraty?Kde dostat kupit novy display a potrebujem presne ten isty alebo moze byt aj iny s rovnakymi parametrami?
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Padnutý NB

Príspevok od používateľa Thommas »

LCD by bol najvhodnejší rovnaký. A otestuješ ten ntb jednoducho - napojíš ho na externý monitor a tam klasicky: burn test, HDD a memtest atď...
balthier
Light Professional
Light Professional

A kde to dostat kupit?Neviem ci sa mi podary kupit presne taky isty preto by som potreboval presne vediet ci moze byt aj iny.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Otvor Google, napis si LCD do notebooku a najde plno obchodov v ktorych to predavaju. Dolezite je rozlisenie a velkost, viacmenej asi nic ine nepotrebujes k tomu. Vymenu zvladne sikovnejsi clovek v pohode, je to tak na 15 minut. Pri LCD displejoch sa zvykne uvadzat, ze je vhodny pre pouzitie pre znacku X a serie A, B, C... Original displej bude 2x taky drahy ako zozenies na internete, ak vobec original zozenies.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

alebo pozri inzeráty na ten istý laptop na náhradné diely ...
balthier
Light Professional
Light Professional

Tak som po hladani na ebay narazil na rovnaky model novy http://www.ebay.co.uk/itm/ChiMei-N156BG ... 132wt_1265 Moze mi niekto povedat ci budem platit aj clo?Ak nie bolo by to strasne fajn myslim ta cena :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

balthier: Najdi si temu o eBayi, tam sa riesi clo.
balthier
Light Professional
Light Professional

Vdaka uz som nasiel a je mi jasno moze sa lock.
Napísať odpoveď