Najlepšie internetové obchody | e-shopy | Vaše skúsenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
IMI
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NAJLEPSIE INTERNETOVE OBCHODY

Príspevok od používateľa IMI »

un_know napísal:Má niekto skúsenosti s týmto obchodom ? http://sk.koji-point.com
Majú tam až podozrivo dobré ceny :D
Vyzera to tak akoby kupovali niektore veci z dealextreme :D .
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

no pozrel som si ten dealxtreme a maju tam tie veci tak asi mas pravdu ze toberu odtial :D len dealxtrme tiez nepoznam, no usudzujem podla tych cien ze kvalita vyrobkov asi nebude bohvieco, takze sa radsej nato asi vykaslem a priplatim si :D
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Mate niekto skusenosti s eshopom shoppie.sk ?
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Valki, môj brat si tam objednával Philips -tuším strihač vlasov; dal si to poslať kuriérom (cca o 2 dni to prišlo, lebo to objednával večer). Najprv mu na mail prišlo potvrdenie objednávky, potom objednávka-faktúra a následne info o tom, že tovar bol vyexpedovaný. Kuriér potom telefonoval ráno, že či o tom a tom čase bude brat doma.
A peniaze dával osobne kuriérovi pri prevzatí objednávky.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Shoppie prevádzkuje NAY elektrodom :wink:
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Zuzanuska Aj ja odtial si chcem kupit prave strihac vlasov od Phillips,dakujem za reakciu podla toho co pises,to vyzera byt v poho,aj na heureke je overeny.Len s tym rozdielom,ze to chcem zaplatit kartou (dobre skusenosti od ostatnych eshopov,viac vyhod ako dobierka).

Kibo Ved Nay ma svoj vlastny oficialny eshop s ovela vyssimi cenami.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

To je na dlhšiu diskusiu o cenovej politike a love na zákazníka, etail, retail, B2C, B2B,... :D Pointou malo byť, že je to seriózny eshop, keďže za tým stojí NAYka :wink:
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

www.menshop.sk : Môžem len odporúčiť, super jednanie, tovar do 2 dní doma.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ja mam najnovsie skusenost s obchodom tlakomery-omron.sk. Komunikacia rychla a na urovni (dokonca aj v sobotu), dobre ceny, a o dva dni doniesol balicek kurier. Vrele odporucam.
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

čo poviete na toto ? fake alebo nie ?
http://www.modastore.cz/
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ja osobne NEDOPORUČUJEM eshop adidas-mania.sk. Objednával som 3.2. jedny tenisky. Bolo pri nich napísané, že dodacia lehota je viac ako 10 dní. Dobre. Za tri dni neskôr, tj. 6.2. mi prišiel mail, že doručenie môžem očakávať približne 24.2. Odo dňa objednávky to boli teda presne 3 týždne (21 dní). Vzhľadom na to, že 24.2. bolo v piatok a neprišiel mi od nich žiadny mail o odoslaní objednávky (tak to majú presne uvedené na webe - O odoslaní tovaru budete informovaní e-mailom.), tak som písal mail pánovi, ktorý mi písal o tom dodaní 24.2. Ten, môj mail úplne odignoroval, tak som písal ďalšiemu jeho kolegovi, ten mi však 29.2. napísal, že tenisky, ktoré som si objednal nie sú v centrálnom sklade v Nemecku.

Presne 26 (!) dní trvalo zistiť, či sú alebo nie sú tenisky, ktoré som si objednal na sklade v Nemecku. Dnes, v dobe internetu. Neviem akým spôsobom funguje takéto objednávanie tovaru, ale myslím, že cez nejaký formulár alebo také niečo, keďže je to najrýchlejšie. Veď preboha keď niečo také odošlem, tak dostanem do 2-3 dní odpoveď, či sú na sklade alebo nie sú. A nie, že ja sa za 26 dní dozviem, že ich nemajú.

A ešte som sa zastavil pri poslednej vete, čo mi dotyčný pán napísal, že "Zaplacenou částku se Vám pokusíme zaslat co nejdříve zpět." Ako ja keď som mal zaplatiť HNEĎ, tak som sa pokúšať nemohol, ale my keď máme vrátiť peniaze za svoju neschopnosť, tak my sa už pokúšať môžeme. Viem, že podľa zákona majú 15 dní na vrátenie peňazí, ale keď som čakal 26 dní a bez peňazí (platil som vopred prevodom, čo už nikdy viac nespravím) a dostal som takú odpoveď, akú som dostal, tak ma to vytočilo.

Objednával som od nich prvý aj posledný krát. Ich prístup k tejto mojej objednávke bol ukážkový. Škoda pre nich, že z tej opačnej strany... tak, ako by to nemalo byť.

---------

Naopak môžem pochváliť eshop Alpha Pro Sport. Tie tenisky som nakoniec objednal od nich (predtým ich však nemali, teraz hej). Cez chat mi boli ochotní poskytnúť informácie, kde najbližšie sa nachádzajú tenisky mojej veľkosti na niektorej z kamenných predajní. Keďže to bolo ďalej a na ceste by som zbytočne prerobil, objednal som ich cez eshop. Posledný februárový deň, tj. 29.2. som ich objednal na dobierku cez kuriéra, v utorok 6.3. (po 6 dňoch od objednávky) som ich mal doma. A lacnejšie ako z adidas-shop.sk.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nedávno som objednával tovar z www.menshop.sk (Maro. ma inšpiroval) a môžem len odporučiť. Objednával som minulý piatok. Po odoslaní objednávky bolo uvedené, že ma v najbližšej dobe budú telefonicky kontaktovať kvôli potvrdeniu objednávky. Keďže bolo asi 6 hodín poobede, tak som myslel, že ma budú kontaktovať až niekedy v pondelok. Na moje prekvapenie mi slečna so sexy hlasom :) volala hneď v sobotu. V pondelok prišiel mail, že tovar bol expedovaný. V utorok som mal už žltý lístok v schránke. Dnes som bol tovar zobrať a maximálna spokojnosť. Tovar zabalený, tak ako má byť. Všetko presne tak, ako bolo na fotografiách.

Naozaj môžem len odporučiť tento shop. Podľa mňa dobré ceny, takisto značky, ktoré nie sú veľmi k dispozícií (aspoň nie v mojom okolí) a rýchle jednanie. Spokojnosť. Určite budem ešte objednávať.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

odporucam http://www.qcomp.sk/ hlavne to, ze maju kamenne predajne takze tovar si mozem vyzdvihnut tam, a bez postovneho. Kupoval som tam hlavne prkotiny ako fany, SDkarty a kabelaz. Super jednanie o kazdej zmene hned SMS a mail
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

rados915 napísal:Ja osobne NEDOPORUČUJEM eshop adidas-mania.sk. Objednával som 3.2. jedny tenisky. Bolo pri nich napísané, že dodacia lehota je viac ako 10 dní. Dobre. Za tri dni neskôr, tj. 6.2. mi prišiel mail, že doručenie môžem očakávať približne 24.2. Odo dňa objednávky to boli teda presne 3 týždne (21 dní). Vzhľadom na to, že 24.2. bolo v piatok a neprišiel mi od nich žiadny mail o odoslaní objednávky (tak to majú presne uvedené na webe - O odoslaní tovaru budete informovaní e-mailom.), tak som písal mail pánovi, ktorý mi písal o tom dodaní 24.2. Ten, môj mail úplne odignoroval, tak som písal ďalšiemu jeho kolegovi, ten mi však 29.2. napísal, že tenisky, ktoré som si objednal nie sú v centrálnom sklade v Nemecku.

Presne 26 (!) dní trvalo zistiť, či sú alebo nie sú tenisky, ktoré som si objednal na sklade v Nemecku. Dnes, v dobe internetu. Neviem akým spôsobom funguje takéto objednávanie tovaru, ale myslím, že cez nejaký formulár alebo také niečo, keďže je to najrýchlejšie. Veď preboha keď niečo také odošlem, tak dostanem do 2-3 dní odpoveď, či sú na sklade alebo nie sú. A nie, že ja sa za 26 dní dozviem, že ich nemajú.

A ešte som sa zastavil pri poslednej vete, čo mi dotyčný pán napísal, že "Zaplacenou částku se Vám pokusíme zaslat co nejdříve zpět." Ako ja keď som mal zaplatiť HNEĎ, tak som sa pokúšať nemohol, ale my keď máme vrátiť peniaze za svoju neschopnosť, tak my sa už pokúšať môžeme. Viem, že podľa zákona majú 15 dní na vrátenie peňazí, ale keď som čakal 26 dní a bez peňazí (platil som vopred prevodom, čo už nikdy viac nespravím) a dostal som takú odpoveď, akú som dostal, tak ma to vytočilo.

Objednával som od nich prvý aj posledný krát. Ich prístup k tejto mojej objednávke bol ukážkový. Škoda pre nich, že z tej opačnej strany... tak, ako by to nemalo byť.
Ja mam s nimi naopak dobre skusenosti, objednaval som od nich dvakrat (s odstupom roka). Avsak slo o veci, ktore boli na sklade, a tu je zrejme rozdiel. Pravdou je, ze pri niecom, co na sklade nie je alebo ma dlhsiu dobu dostupnosti, by som vopred neplatil a pockal kym to naskladnia alebo zvolil dobierku (tak aspon budu mat zaujem s vecou pohnut).
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

objednavam z http://www.riverisland.com/

Idem aj teraz, ak by niekto nieco chcel odtial, pm me, kvalita je super. Shipping maju sem £8.00, takze aby niekto idete somnou napoly...... Tovar pride do 5 dni takze pecka
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

http://www.naplnedotlaciarni.sk/

...objednával som tam čiernu náplň, ale mali trochu zmiatočný popis produktov, tak som omylom kúpil pigmentovú čiernu...tak som tam volal, pýtal som sa, či som vlastne objednal správne (všade bolo iné označenie náplne), zistili sme, že som objednal nesprávne...majiteľ sa dokonca pýtal, či som to už otvoril a aj napriek tomu to chcel zobrať naspäť a poslať mi druhú náplň, čo som odmietol s tým, že keď som ju už otvoril tak si ju nechám a budem s ňou plniť tú druhú náplň...tak navrhol, že keď si objednám tú druhú čiernu, tak mi aspoň nebude účtovať poštovné...objednal som všetky farby + tú čiernu a poštovné som neplatil...naozaj skvelý prístup...
punky66
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punky66 »

Zdravim, chcem sa spytat ci niekto plati na progamingshop.sk obchode kartou? Nakolko som si objednal 19.3. platim kartou (peniaze mi strhlo z uctu 20.3.) a do dnesneho dna to neodoslali. Velice ma ujistuju ze este im banka nepripisala peniaze a nepotvrdili na uctovnom platbu. Ale mne to pride ako dost dlho. Ma niekto skusenosti?

// EDIT.. Takze dneska potvrdili. Rada do buducna.. Neplatte kartou vopred v tomto shope :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pri platbe kartou to vedia hneď. Banka im peniaze však pripísať nemusí hneď. Tatrabanka drží po platbe kartou peniaze u seba až 10 dní kým prídu k obchodníkovi. Ale okamžite po zaplatení je obchodník schopný expedovať tovar, lebo dostane avízo že platba bola zrealizovaná úspešne (alebo neúspešne). Tak ak čakajú až na pripísanie peňazí, majú zle spravený platobný systém
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nemozem si vynachvalit http://www.bwelectronics.sk/
Dobre ceny, pristup k zakaznikovi na maximum. Chcem nieco zmenit a hned to po telefone vybavim. Dodanie este v den, ked to objednam v ramci BA.
Vysoko odporucam :)
Pretorian383
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pretorian383 »

nedavno som nakupoval na sportsdirect... velmi dobra stranka.

dnes som nasiel toto... hotsportzone.co.uk a som trosku zaskoceny. ceny su velmi fajn, free shipping over 50 euros. good. pozeram potom futbalove dresy.... ze 20 eur.... hmmm zjavne su fake... myslite, ze aj zvysok veci su fake? stranka je regnuta v Holansku ...

dik za akekolvek info!
Napísať odpoveď