Chcem sa zdokonaliť a tak sa vas chcem spitať či niesu nejake lekcie na mp3, a či sa nedaju niekde stiahnuť ?
Ak mate nejake tipy ako sa čo najrychlejšie zdoknaliť tak pište
Vopred ďakujem za odpovede
ty ani z tej slovenčiny toho veľa nevieš. A mp3 existujú, aj stiahnúť sa dajú. Ale keby si si prečítal pravidlá, tak by si vedel, že my tu warez nepodporujeme a musíš si ich nájsť sám niekde indeJoJ0 napísal:Ahoj dnes som sa tak zamyslel mam 15rokov a z angličtiny neviem skoro nič ...![]()
Chcem sa zdokonaliť a tak sa vas chcem spitať či niesu nejake lekcie na mp3, a či sa nedaju niekde stiahnuť ?![]()
Ak mate nejake tipy ako sa čo najrychlejšie zdoknaliť tak pište
Vopred ďakujem za odpovede
no, no, no...to uz trochu hrotis, nezda sa Ti?uplink napísal:moja angličtina je exquisite a keby som si doťukol grammar, tak som beyond native speaker.
ktory Slovak nevie po slovensky? v pisanom texte spoznas blba, ale pochybujem, ze native speaker je schopny robit chyby v hovorenom texteuplink napísal: Fakt je taký, že tona native speakerov je fakt hlúpučkých, tak isto ako u nás na svk nevedia ľudia po slovensky
grammar nácy ultimate winuplink napísal:axxis - by si sa čudoval koľko. Zatiaľ čo ja si robím srandu s I r, a I is, tak natívci to používajú "bežne". Tak isto 3 os. jednotného čísla im je ukradnutá. Povedia bezproblémov He want, She take, It do etc. A to nehovorím o spotvorenej výslovnosti a slovoslede a'lá horná dolná.
Tak isto shall si používajú ako chcú, nie len v 1 os. jedn. a množ. císla. Namiesto it will be done povedia, it shall be done. Ja viem, je to archaická angličtina, ale im je to ukradnuté. Proste sa dá uviesť 10 vecí, kde robia stále gramatické chyby aj v hovorenom slove.
I am not questioning your english, I am just simply saying that you are not better than native english speaker. If you want to continue this send me your skype contact via PM.uplink napísal: If You want to question my level of expertise in english language, You can, I won't mind. We can chat a bit on skype, or through phone if You want to hear some proof of my qualities on Your own, I'll gladly sacrifice those few minutes of my timeYou're welcome, anytime.
tomuto mam este vacsi problem uverit ako "beyond native speaker"t0m4s3 napísal:skutocne vybornu anglictinu, vratane prizvuku
Rovnako ako pri uplinkovi, neberiem Ti Tvoju znalost anglictiny a verim, ze mas aj skvelu vyslovnost. prizvuk je vsak nieco co sa neda ziskat po 20-tich rokoch alebo sa toho len tak zbavitt0m4s3 napísal:Rovnako ako vsetky ine narodnosti, kazda ma specificky prizvuk. Ako som pisal vyssie, kazdy den rozpravam s Americanmi, nieco sa uz za tu dobu na mna nalepilo. A ako velke plus mam k dispozicii rodeneho Americana, ktory ochotne pomoze ohladom gramatiky a aj vyslovnosti.