ja som kúsok od teba (z Dúbravky
Vidíííš, dík za typ
tak sa spýtaj čo počúvaIvka_87 napísal:Soviet, máš pravdu, aj ja som si to neskôr uvedomila, no nepísala som mu nič neviem aké na fb, ani ho nikam nepozývala.. JJ, máš pravdu, ja premýšľam v podstate stále. Aj teraz sme boli na školení z firmy a veľa vecí nám rozprával pán aj do života a pod. a tam som si uvedomila, koľko predtým rozmýšľam, kým spravím toto a toto.. ale zas nie pri všetkom, konkrétne napr. pri tejto situácii.. že si prebehnem v hlave situáciu a až tak si ju znegujem, že ho ani radšej neoslovím, čo keď by bol z toho trapas. a bla bla![]()
no uvidíme, len mi je blbé, ak už aj cvičí a pozdravíme sa, aby som mu niečo začala, keď počúva mp3.
snáď to nebol až taký krok späť
myslím, že keby mi niečo ešte prejavil, tak by som si bola istejšiah.olub napísal:ela :
a myslis ze je chyba v tebe alebo vnom ?
pomohlo by tvojmu rozhodovaniu keby prejavil este nejaku iniciativu ?
no však toho sa najviac bojím, že si bude myslieť, že nemám záujem, ja som si myslela, že ma niekam pozve, ale on asi teraz čaká na môj krok..asi sa k tomu budem musieť odhodlaťh.olub napísal:hm, vdaka za odpoved.....no podla mna za 1 stretnutie/rande nic nedas a je vzdy lepsie ked sa to pokazi tam ako si hovorit "Ake by to bolo ?"![]()
len aby si on nakoniec nepomyslel ze nemas zaujem a nechal by to radsej tak....