Ako mu naznačiť, že sa mi páči?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Ivka_87
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako mu naznačiť, že sa mi páči?

Príspevok od používateľa Ivka_87 »

Ajaj, tak to som nevedela, že až taký čas je od toho.. no škoda :/

ja som kúsok od teba (z Dúbravky :D ) a bola som milo prekvapená, že to tam takto je.. príde mi to, že je tam až rodinná atmosféra, doteraz boli vždy všetci fajn, či už baby, chalani, starší, mladší... každý sa tam stará sám o seba.. keď chce niekto poradiť, tak tam bez problému poradia a tak :)

Vidíííš, dík za typ ;) skúsim, dnes alebo zajtra sa azda vidíme, tak som zvedavá hahaa :)
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

No ako to dopadlo? S napatim som cital cele vlakno, a nema to ukoncenie :)
Ivka_87
Amateur
Amateur

dokelu, už som to tu teraz písala a nevidím tu moju odpoveď :roll:

eaten - ďakujem, si zlatý, no asi ťa nepoteším, ukončenie to zatiaľ nemá žiadne :) môj veľmi veľký problém je, že som v tomto prípade hanblivá, ale to až tak, že samej mi to lezie na nervy :roll: pritom tam nemám problém pokecať s hocikým iným, či už s kočkami, chlapmi, hocijakými typmi ľudí, no ale zrovna s NÍM som neistá.. pritom neviem prečo, šak by to bol rozhovor ako s hocikým iným.. no hlave to nie a nie vysvetliť :nono:
pritom sa už "udialo" aj to, že keď som hľadala závažie (lebo boli rozobraté), tak prišiel a podal mi to správne (pritom sme sa ešte nebavili, čiže si len mohol všimnúť s koľkými kg cvičím ten daný cvik.. :) neviem).. no a ja krava sprostá som mohla vtedy nadviazať na to rozhovor a nič.. hlavu som si "búchala" potom..
no a odvtedy to je zas len pri pozdravení.. už som mu chcela aj povedať, Ahooj, ako? ... a keby chcel, tak potom nadviaže na to, alebo ja neviem.. no hanbím sa pred ním, pritom to nie som ja :D nemám rada tieto predzačiatky.. kebyže mám nejaký náznak alebo pocit, že áno, páčim sa mu, tak v poho.. ale takto som neistá a neviem čo mám robiť, lebo ak máme obaja takéto haluze, tak to bude potom sranda :D
až mi to nedalo a na fb som mu napísala (dúfam, že si to teraz nebude čítať :D ).. ale to len tak nenápadko, lenže on na fb chodí veľmi málo, čiže je zrejmé, že si to neprečítal.
Ach jo :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ty nieze si neista a hanbliva. Ty len prilis premyslas. Vypnut mozog a to co ti cez neho prebieha vypustit ustami. Ked to tak krasne zeny dokazu vyhodit chlapovi, ked pride z krcmy opity, neviem preco to nedokazu aj v takychto situaciach.
A s tym FB je to krok spat. Isla si po ceste dnesnej mladeze, co by malo byt az tou poslednou moznostou. Az sa bojim tipnut, ze co si mu tam napisala.
Ivka_87
Amateur
Amateur

Soviet, máš pravdu, aj ja som si to neskôr uvedomila, no nepísala som mu nič neviem aké na fb, ani ho nikam nepozývala.. JJ, máš pravdu, ja premýšľam v podstate stále. Aj teraz sme boli na školení z firmy a veľa vecí nám rozprával pán aj do života a pod. a tam som si uvedomila, koľko predtým rozmýšľam, kým spravím toto a toto.. ale zas nie pri všetkom, konkrétne napr. pri tejto situácii.. že si prebehnem v hlave situáciu a až tak si ju znegujem, že ho ani radšej neoslovím, čo keď by bol z toho trapas. a bla bla :D
no uvidíme, len mi je blbé, ak už aj cvičí a pozdravíme sa, aby som mu niečo začala, keď počúva mp3.

snáď to nebol až taký krok späť :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ivka_87 napísal:Soviet, máš pravdu, aj ja som si to neskôr uvedomila, no nepísala som mu nič neviem aké na fb, ani ho nikam nepozývala.. JJ, máš pravdu, ja premýšľam v podstate stále. Aj teraz sme boli na školení z firmy a veľa vecí nám rozprával pán aj do života a pod. a tam som si uvedomila, koľko predtým rozmýšľam, kým spravím toto a toto.. ale zas nie pri všetkom, konkrétne napr. pri tejto situácii.. že si prebehnem v hlave situáciu a až tak si ju znegujem, že ho ani radšej neoslovím, čo keď by bol z toho trapas. a bla bla :D
no uvidíme, len mi je blbé, ak už aj cvičí a pozdravíme sa, aby som mu niečo začala, keď počúva mp3.

snáď to nebol až taký krok späť :)
tak sa spýtaj čo počúva
Ivka_87
Amateur
Amateur

audiotrack to by nebol zlý nápad :) len tu je to, že mám z toho ani nie že strach, ale ja neviem čo.. asi mám zakódované, že musí chlap začať ako prvý.. pritom o nič nejde, nikam ho nepozývam ani nič podobné.. :) budem sa musieť prekonať, nič nestratím...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A to nemas moznost ho odchytit mimo fitka? Lebo chapem, ze priamo vo fitku zacat nenapadne sa zaujimat vo velkom o chlapa a aj opacne nieje najlepsi napad, ked okolo ludia cvicia a nenapadne pozeraju. Aj ked ano vykaslat na ludi, ale je to pre teba o to tazsie. Skorej by bolo dobre, keby si sa dokazala dako s nim zosynchronizovat ked odchadza z fitka a ist jeho smerom a prihovorit sa mu :) Tipujem, ze potom uz nebude mat mp3ku v usoch. Zaradit sa vedla neho a hned nato sebavedomo povedat nieco v zmysle "Ahoj. No co docvicene?" a usmev k tomu. Potom sa to rozbehne same, ak nevystresujes sa sama do toho. Nepremyslaj nad trapasom, bo trapas este skorej vyvolas nadmernym premyslanim. Lahko sa to vravi no.
Ivka_87
Amateur
Amateur

Soviet ani nehovor, koľkokrát som sa o to pokúšala :D ale vy chlapi ste v tých sprchách ešte dlhšie ako baby, no hrúúza :D a to ja tam bývam dlho :)
no odhodlám sa už na niečo, keď ho teraz niekedy uvidím, uvidíme čo to dá, šak nemám čo stratiť... :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Tak to je pochopiteľné, že si nervózna, lebo ti veľmi na tom záleží, a preto sa bojíš podniknúť akýkoľvek krok

No, čo sa môže najhoršie stať? Ak nastane nejaký trapas, zasmejete sa na tom a už nejak nadviažete konverzáciu ;)

(úvahami o tom, čo by sa všetko mohlo stať aj tak nikam neprídeš a len čo sa ešte viac budeš nervovať ;) takže go ahead)
arcrue
Expert
Expert

Príspevok od používateľa arcrue »

Milá Ivka_87, prajem ti aby sa ti ozval na facebooku čím skorej, lebo ak ti náhodou neodpíše (schválne) tak bude to o to horšie. Lebo už nebudete dvaja neznámi ľudia ale istým spôsobom budete o sebe vedieť, čo môže byť aj nevýhoda. Podľa mňa, sociálne siete sú jedno z posledných riešení a to v prípadoch, kedy oslovujúca strana je zúfalo hanblivá alebo tak...
No ale aj tak, prvý kontakt naživo je úplne niečo iné.
Podľa mňa ho nemusíš hneď volať na kávu alebo niečo podobné.
Úplne pre začiatok by stačilo už po 2 týždňoch vídavania vo fitku aspoň sa predstaviť...
"Ahoj, ja som Ivana alebo Ivka, pravidelne sa tu vídame, tak rada by som vedela tvoje meno..."
Alebo úplne stačí, " Čau, ty to ale berieš vážne, ja som Ivka..."

A ešte k zmienenej energii...Ono to býva väčšinou tak, že keď cítiš medzi sebou a niekým energiou, väčšinou to vychádza tak, že energiu, ktorú cítiš aj sama vysielaš. Možno sa mýlim, vravím iba môj osobný názor...
Ivka_87
Amateur
Amateur

Ďakujem vám, ste zlatí :) v tomto prípade som veeľmi hanblivá, až sa nespoznávam.. už sa k osloveniu dokopávam niekoľko dní, čiže aj týždňov :roll: Ľutujem, že som nenadviazala konverzáciu, keď mi podával to závažie :? no čo už, to nevrátim, ale už sa musím dokopať aspoň k osloveniu.. možno on rieši toto isté, že vtedy začal a odo mňa čakal, že na to nadviažem... neviem, možno nie :D ale každopádne to bolo milé..
K tomu FB, aj by som vám sem napísala, čo som mu napísala, no nechcem to radšej rozvádzať, nech to tu ešte nečíta :D ale nebolo to ani pozvanie niekam, ani nič podobné, len tak neutrálne.. ale vidím, že na fb chodí veľmi málo, máááličko..
áno, toto hovorím od začiatku, aj kamarátovi, že isto je najlepší osobný kontakt, no mne na tom veľmi záleží, aby si nepomyslel, že som nejaká trúba, aj keď to si už možno myslí :D lebo ja takáto nebývam vôbec, nespoznávam sa, takto som sa ešte nikdy nehanbila :oops:

arcrue mohol by si mi k tým energiám napísať viac, prosím? rada čítam knihy, alebo tu na googli, ohľadne tejto témy....

Prajem vám pekný deň :flower:
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ja by som hned na babu nevybalil ze mi je sympaticka alebo neviem co, skor zacat normalne rozhovor o beznych veciach, pripadne sa zoznamit a ak sympatie pretrvaju potom by som riesil ako jej to naznacit.. ale ja to zas robim tak ze cakam kym mi to naznaci ona prva, ked naznaci tak opatujem :P ked nie, neriesim a nenaznacim ani ja...asi je to tym ze by mi to bolo maximalne trapne keby mi dala najavo ze u nej nic nie je alebo nedala nic najavo :D
Ivka_87
Amateur
Amateur

jj, aj ja potrebujem ten náznak, že tam sympatie sú.. aj kebyže sú, tak si vytváram v hlave rôzne priblblé situácie :smt017
nemám 13, aj keď sa mi páči, je mi oooobrovsky sympatický, nechcem sa s ním hneď začať vodiť za ručičky a "frajeriť" :) chcem sa baviť o bežných veciach a tak postupne a nie hrrrrr :) len to, že začať konverzáciu, svoju šancu som už premeškala a premeškávam ju stále, keď sa tam stretneme, pritom mi dal podnet kedy (pri tom závaží a pod.).. teraz je rad na mne :D

ďakujem vám za rady, pôjdem na to :smt059
ela
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ela »

Ivka_87 Ja ti rozumiem, mne chalan dal jasne najavo, že má záujem a podľa mňa teraz čaká na krok z mojej strany a ja sa napriek tomu neviem odhodlať niečo spraviť, aj keď viem, že sa mu páčim
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

ela :
a myslis ze je chyba v tebe alebo vnom ?
pomohlo by tvojmu rozhodovaniu keby prejavil este nejaku iniciativu ?
ela
Expert
Expert

h.olub napísal:ela :
a myslis ze je chyba v tebe alebo vnom ?
pomohlo by tvojmu rozhodovaniu keby prejavil este nejaku iniciativu ?
myslím, že keby mi niečo ešte prejavil, tak by som si bola istejšia
problém je však aj vo mne, pretože som strašne nerozhodná, polroka rozprávam ako sa mi strašne páči a keď mi dal jasne najavo, že aj ja jemu, chcem z toho vycúvať, neviem prečo mám taký strach
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

hm, vdaka za odpoved.....no podla mna za 1 stretnutie/rande nic nedas a je vzdy lepsie ked sa to pokazi tam ako si hovorit "Ake by to bolo ?" :)
len aby si on nakoniec nepomyslel ze nemas zaujem a nechal by to radsej tak....
ela
Expert
Expert

h.olub napísal:hm, vdaka za odpoved.....no podla mna za 1 stretnutie/rande nic nedas a je vzdy lepsie ked sa to pokazi tam ako si hovorit "Ake by to bolo ?" :)
len aby si on nakoniec nepomyslel ze nemas zaujem a nechal by to radsej tak....
no však toho sa najviac bojím, že si bude myslieť, že nemám záujem, ja som si myslela, že ma niekam pozve, ale on asi teraz čaká na môj krok..asi sa k tomu budem musieť odhodlať
on mi totižto nepovedal slovami, že sa mu páčim, on mi to len naznačil gestom a podľa mňa teraz čaká na to, že ho niekam zavolám alebo niečo
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

tak ho niekde zavolaj
Napísať odpoveď