je tam niečo?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
the_Zero
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

je tam niečo?

Príspevok od používateľa the_Zero »

volne pokracovanie tejto temy: http://www.hojko.com/nervozita-t167887.html

ahojte, takze, mam spoluziacku (momentalne s nou sedim, povodne som mal sediet o lavicu dozadu ale navrhla nech sa presuniem), mal som pre nu slabost uz skor. v predoslej teme sa rozoberal moj problem. ked som s nou vobec niesom sam sebou, neviem co mam povedat, ale to teraz neriesme. ide o to, ze mi dava signaly (neviem to naisto, moze to byt cisto v kamaratskej rovine), proste kedykolvek sa nase pohlady stretnu (ci uz cez prestavku ked sme prec z miesta, alebo na hodine v inej ucebni) tak sa proste usmejeme a dokazeme sa pozerat aj pol minuty na seba, ja vacsinou vyhram a vydrzim dlhsie.

priklad z dneska: prisiel som do skoly len na obed, bol som doma. prisla za mnou spoluziacka spolu s dotycnou a pozdravi ma. spyta sa ci som nebol v skole (ci nieco podobne, nepamatam), ja ze hej, ci som jej chybal. spoluziacka ze jasne, a dotycna sa nasledne ozvala, ze jej som chybal viac. (samozrejme sme zartovali vsetci)

dalej, stale ked sa vidime prvykrat za den tak mi pozdravi a nasledne sa na mna milo usmeje. jasne ze usmevy opatujem. (zatial som si nevsimol, zeby na niekoho tak reagovala)

inokedy zas vobec, ziadne signaly (ked sa zdravime, to je vynimka tamto sa deje stale) ani nic podobne. som z toho debil, neviem co si mam mysliet. aky je vas nazor? su tam sympatie alebo niesu?

btw: sorry ak je nieco nepochopitelne napisane, nemam chut sa piplat :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: je tam niečo?

Príspevok od používateľa test »

Sympatie tam urcite su, inak by to nerobila. Uhnutie pohladom je mila a komicka vec.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Načo nová téma ? Mohol si pokračovať v starej..
Pozvi ju von a uvidíš. Špekulovať nemá zmysel. Choďte spolu von a uvidíš :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Jasné, pozvi ju von. Spýtaj sa jej, či by nešla po škole niekde na kávu. Ak bude súhlasiť, máš na polovicu vyhraté. Len tam neťahaj aj iných spolužiakov. Snaž sa, aby ste boli sami. Vtedy sa lahšie prekonáva taká tá hranica kamarátstva, hanblivosti.
the_Zero
Light Expert
Light Expert

mam 15 a ona skoro 15, kavu este nepijeme...
takze hovorite, ze ju mam niekam pozvat? kam? staci na prechadzku, alebo nejaky iny tip?

btw: nova tema preto, lebo ta predosla nebola moja :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No, tak neviem, ako to vyzerá vonku u vás, ale prechádzka by sa dala, už sa o dosť oteplilo :)
Môžete ísť na čaj ;)

A k tomu výletu, no ty ju poznáš lepšie. Neviem, čo si presne pod tým výletom predstavuješ, či teda by išla s tebou sama.

Možno na začiatok by ako nevtieravé bolo aj ísť spoločne cestou domov zo školy:)

// hej :D vidíš, ja ťa už na výlet posielam. čo v tvojom veku sú dosť obmedzené možnosti
the_Zero
Light Expert
Light Expert

o akom vylete teraz hovoris? :D zeby si zle precitala tip ako trip ? :D

tazko ist s nou domov, kedze stale chodi so spoluziackami a cakava na SADku pretoze byva mimo mesta.

// no vidis, hrozne s tebou :D
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

hrozné s tebou, takto večer mám rozmýšľať :P :lol: :lol: resp. trochu horšie sa mi vžíva do tvojho veku, keď mám podstatne viac :psssst:

Spomínal si tam tie úsmevy a pohľady, takže ak je náhodou viac hanblivá, možno ti ani priamo neodpovie. Ale nevzdávaj sa hneď ;) (ak mi ešte niečo napadne, dopíšem zajtra)

Inak to ste deviataci či už stredná?
the_Zero
Light Expert
Light Expert

8-ročný gympeľ, kvinta (prvaci). sme spoluziaci 5. rok. nie je hanbliva, praveze to je extrovert. neviem ci sa jej zdam zlaty alebo čo, no tie pohlady su uz dlho :D

btw: kolko mas rokov, nech viem ako mam brat tvoje rady :lol:
Napísať odpoveď