kupa-predaj
kupa-predaj
zdar mam moznost kupy nejakeho znackoveho oblecenia za lacno a mam ho aj komu predat... mozem takto predavat odkupeny tovar dalej ci potrebujem nato nejake povolenie a pod. ? lebo niekde som cita ze ked si tymto privyrobim napr nejakych 150e tak mozem lebo je to nizka suma alebo nieco podobne viete otom viac ? dik
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: kupa-predaj
Môžeš si tak prilepšiť aj bez s.r.o. či zakladania živnosti, ale len dovtedy, kým na Teba neprídu alebo Ťa niekto nenatrie DÚ...
Jedine ako bazár / použité veci ...
To by bolo na dlhé debaty či sa to môže, koľko sa môže ... ako sa dá čo obísť a čo nie
To by bolo na dlhé debaty či sa to môže, koľko sa môže ... ako sa dá čo obísť a čo nie
V takomto prípade je dosť ťažké dokazovať, či ide o použitú vec alebo novú. Odstránim vysačku a nikto nevie, či som to niekedy nosil alebo nie. Niečo ako doklad o kúpe nehrá žiadnu rolu, pretože nie som povinný odkladať si pokladničné bločky z každej somariny, ktorú kúpim. Ale tuto Kibo a Lubenečko majú pravdu. Hlavne treba byť v tom opatrný. Tovar neponúkať len tak hocikomu, nespraviť si z toho nápadný biznis. Ponúkať to skôr svojim známym a tí ak chcú, to roznesú ďalej s tým, že nebudú rozprávať od koho to majú a pod. Poznám z okolia niekoľkých, čo chodia nakupovať na Ukrajinu a u nás to predávajú. Prinesie dve veľké cestovné tašky a behom týždňa má všetko rozpredané.