Markíza vs JOJ a iné TV stanice
Re: Markíza vs JOJ
Ale tak aj na jojke na nete v archíve tri reklamy za 45 minút ktoré sa nedajú vypnúť omg kde sme...ešte aj tých trapákov 99% tam mám počúvať
Merco_ Tak určite.. Tie reklamy serú aj mňa ale aspoň niečo.. Zato markíza s tým voyom zabila...
Tak si to spoplatnia a ludia budu tahat z warez for. Co uz malo zarabaju na reklamach? Keby aspon nejaky kvalitny obsah davali. Aj tie seriali, nwm kto to vymysla, ale to musia byt nejaky protekcny, alebo co, lebo hento natocit tie seriali co davaju v poslednej dobe, zato im musel niekto zaplatit nech to pustia.
wtf? markiza fakt spoplatnila archiv? tak to uz je fakt moc...
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Keby ale aspon nedavali take blbe reklamy. Oproti nemcom a pod. sa vobec nemoze rovnat jojka alebo markiza. Je to fakt prerusovanie reklam filmami. A je to fakt chore. Naco vlastne maju tie sproste maily pre verejnost, kde mozu pisat, ked ani odpisat nevedia? Fakt sa mi znusili s tymi reklamami a je to chore. Ine zahranicne televizie nedavaju tolko krat za sebou pocas filmu, alebo davaju ich velmi kratko.
Pred malou chvíľkou išlo na JOJke upútavka na 55 ročnú alkoholičku. Kam tento svet speje?
Ale sak to uz je zle aj vporovnani s CZ. Tam aspon serial alebo film zacne chvilu po 20. Ale unas napisu si 20.15 je 20.20 to uz od 20.00 su reklami a film vnedohladne. Na cz ked daju reklamu tak je mozno 5min. Unas. Niekedy aj zabudnem ocom to bolo.
-
hojko
Site Admin
Adulko1: Ake ine zahranicne televizie myslis, ktore davaju menej reklamy alebo nie tak casto??? Pamatam si este z cias RTL, ked som tam pred rokmi sledoval F1 (pokial bola u nas reklama, resp. nebol prenos), tak tam reklama trvala par minut a dost casto chodila. Pri filme to bolo dokonca v pohode aj 10min reklama. Napriklad aj dokumentarna stanica Discovery dava casto reklamy, sice tie reklamy su na ich uputavky, ale su tusim tak, ze 10-12min odvysielaju z relacie a potom ide asi 4-5min blok uputaviek.
-
pryja
Darca
Tak ja ked pozeram na RTL napr. Supertalent, tak idem pocas prenosu aj 10 krat do chladnickyAdulko1 napísal:Keby ale aspon nedavali take blbe reklamy. Oproti nemcom a pod. sa vobec nemoze rovnat jojka alebo markiza. Je to fakt prerusovanie reklam filmami. A je to fakt chore. Naco vlastne maju tie sproste maily pre verejnost, kde mozu pisat, ked ani odpisat nevedia? Fakt sa mi znusili s tymi reklamami a je to chore. Ine zahranicne televizie nedavaju tolko krat za sebou pocas filmu, alebo davaju ich velmi kratko.
No ale zas maju tie reklamy kratsie, nie ako unas 20 min.
-
hojko
Site Admin
Pascalwb: Povedz mi, ktora televizia ma u nas 20min reklamny blok, hmm??? Alebo len 15min. A nepis, ze si to povedal obrazne, pretoze si to neskutocne prehnal s tym casom a pri porovnani z nemeckymi stanicami sme na tom este dobre.
-
BookEditor
Light Professional
Naši majú priemerne také 5 - 10 minútové reklamy, ale 20 minút určite nie. To by seriál vyzeral - 20 minút časť, 20 minút reklama, 20 minút ďalšia časť, 20 minút ďalšia reklama... To by musel seriál trvať raz toľko. Aj keď reklamy neznášame, tak si uvedomujeme, že trvajú kratšie ako jednotlivé časti seriálu alebo filmu. Nás štvú, televízie z nich majú celkom slušné príjmy.
Aby som nebol OT, tak aká TV stanica je podľa vás "najreklamovejšia"
- t. j. dlhé reklamy v krátkych intervaloch. Podľa mňa asi tá JOJka.
Aby som nebol OT, tak aká TV stanica je podľa vás "najreklamovejšia"
Keď sledujem televíziu, tak väčšinou je to TV JOJ a dosť často som si všimol, keď bežala reklama, že som prepol napríklad na Markízu a tam bola takisto reklama, alebo v krátkom čase na to začala.
Áno, oni musia mať buď nejakú dohodu, kedy asi pustiť reklamy.. keďže sú na oboch hlavných programoch, môžu si za ne viac pýtať. Tiež poslednú dobu prevažne sledujem jojku... a tam sa mi zapáčilo, že niekedy už vopred informujú, že budú iba dve reklamy. Diváci nikde neodbehnú, prečkajú (pozrú si) tie dve reklamy a idú ďalej. Opäť si za ne televízia môže vypýtať niečo navyše. 
Kde to pise Jojka? Vsimol som si to len v televiznych novinach?
Minule som to videl hneď na začiatku Paneláku.. keď skončí úvodná zvučka, hneď tresnú dve reklamy. 
-
BookEditor
Light Professional
Áno alebo "Krátka reklama" 
Sranda bude ked uz do reklamy supnu reklamu
na Slovensku je vsetko mozne, to na jojke som videl len v novinach.
-
Mek
Addict
Vsak oni uz davaju reklamy aj priamo do toho, co vysielaju (v podobe maleho obrazku, banneru ci dokonca je to este animovanie). Nastastie zatial len na ich vlastne relacie, ale efektivne tym znehodnocuju nahravku, ked niekto dany film ci relaciu nahrava. Aby to neskoncilo ako vo filme Idiocracy (kto videl, vie o com pisem...)
myslim, ze vo voyo sa staci len regnut a nemusis platit nic... len to neviem na 100% potvrdit, lebo na intrakovej sieti mam zablokovane aj niektore programy z jojky, takze neviem, ci mi voyo nechce prehravat veci, lebo som free user, alebo za to moze intrakovy admin