Spoiler
Páči sa mi jedno dievča, je to spolužiačka na VŠ, poznáme sa asi pol roka, páčila sa mi hneď od prvej chvíle, čo som ju zbadal. Máme spolu niektoré prednášky, na niektorých prednáškach si aj ku mne ona prisadla. Najprv som mal dosť velku trému, tak som sa len tak prihovoril, že z akej školy si a tak ... Keď sme sa spoznali, po nejakom čase keď som si ju pridal k friendom na FB, tak som si všimol že ma frajera. Hmm... vyzeralo to tak že to to bol asi dvoj-trojročny vzťah (podla fotiek a tak..),.. no zrazu o niekoľko dni, už bola nezadana (!!) (,..no zablesk!,..) dodnes vobec neviem prečo, neviem nijak zistiť prečo a či sa s nim ešte stretava a pod, nemal by som ani odvahu jej davať take impertimentne otázky.
Keďže sa mi páči, tak to davam istým spôsobom najavo, vždy sa usmejem, správam sa k nej slušne, chodim s ňou občas do alebo zo školy (aspon sa snažim, stale sa spytam či ideš tym smerom, hoci by som mal bližšie ak by som išiel druhym smerom, no chcem isť s nou...), a rozprávame sa o všeličom... Ale tak to vyzera, že zaujem mam iba ja, berie ma len asi spolužiaka, alebo neviem.. občas mam pocit že sa robi ako keby ma nevidela, alebo mi nechce pozdraviť/odzdraviť, neviem, možno si to namyšlam, alebo je zvlaštna povaha, neviem... Niekedy som jej pisal aj na FB, len tak, že ako sa ma (aj napriek tomu že FB velmi nemam rad, hlavne komunikáciu cez to, ale aspon som skušal), ale opäť len ja, ona mi sama od seba nenapiše, dokonca niekedy mi ani neodpísala.... Mam aj taky pocit, že asi ani vobec nie som jej typ. Ona je taky módny typ, chodi na diskoteky a počúva trendovú hudbu, a ja som uplne iny odlišný typ, ja som muzikant, metalista, teraz už síce nehram kvôli zdravotným problémom čo som mal, ale ostal mi ten štýl, metal počúvam. Neviem či jej to prekáža, každopádne mne záhadne nie, hoci nikdy sa mi také dievčatá nepáčili, no ku nej niečo cítim. Btw. ten jej ex vyzerá ako "teplý" prepáčte za výraz, ako nič proti, ale neviem ako inač nazvať ...takže bud sa jej takí páčia, alebo jej to je jedno, neviem..
Okrem toho mám dosť zdravotné problémy, nemôžem sa nervozovať, mohlo by mi prisť zle, problemy so srdcom a psychiku mam "na hovno". A keďže som tak slepo zaľúbený (neviem či ona o tom vie, alebo nie), aspon si to tak myslim, že ona mňa asi vôbec, tak sa mi stáva že sa mi zatočí hlava, zotmie pred očami na odpadnutie, alebo od žaĺúdka na vracanie. Keď som pri nej, alebo len ked ju vidim, som taký rád vo vnútri, stále na ňu aj myslím, pozerám na ňu ..ale ked vidim že sa rozpráva a smeje s nejakým pakom čo vidim že možno aj flirtuje, tak je mi blbo, velmi si všetko beriem k srdcu, že mi to až škodi, ja nemôžem za to ked taký som ..aj doktorka mi povedala že mám problémy hlavne so psychikou ..ale čo mam robiť, keď som fakt asi prvykrat zaľubeny ... </3