Spolužiačka (...a moja psychika)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Spolužiačka (...a moja psychika)

Príspevok od používateľa Emppu »

Spoiler
Ahojte, mám taký problém, neviem či by ste mi vedeli niekto poradiť, ako ďalej...
Páči sa mi jedno dievča, je to spolužiačka na VŠ, poznáme sa asi pol roka, páčila sa mi hneď od prvej chvíle, čo som ju zbadal. Máme spolu niektoré prednášky, na niektorých prednáškach si aj ku mne ona prisadla. Najprv som mal dosť velku trému, tak som sa len tak prihovoril, že z akej školy si a tak ... Keď sme sa spoznali, po nejakom čase keď som si ju pridal k friendom na FB, tak som si všimol že ma frajera. Hmm... vyzeralo to tak že to to bol asi dvoj-trojročny vzťah (podla fotiek a tak..),.. no zrazu o niekoľko dni, už bola nezadana (!!) (,..no zablesk!,..) dodnes vobec neviem prečo, neviem nijak zistiť prečo a či sa s nim ešte stretava a pod, nemal by som ani odvahu jej davať take impertimentne otázky.
Keďže sa mi páči, tak to davam istým spôsobom najavo, vždy sa usmejem, správam sa k nej slušne, chodim s ňou občas do alebo zo školy (aspon sa snažim, stale sa spytam či ideš tym smerom, hoci by som mal bližšie ak by som išiel druhym smerom, no chcem isť s nou...), a rozprávame sa o všeličom... Ale tak to vyzera, že zaujem mam iba ja, berie ma len asi spolužiaka, alebo neviem.. občas mam pocit že sa robi ako keby ma nevidela, alebo mi nechce pozdraviť/odzdraviť, neviem, možno si to namyšlam, alebo je zvlaštna povaha, neviem... Niekedy som jej pisal aj na FB, len tak, že ako sa ma (aj napriek tomu že FB velmi nemam rad, hlavne komunikáciu cez to, ale aspon som skušal), ale opäť len ja, ona mi sama od seba nenapiše, dokonca niekedy mi ani neodpísala.... Mam aj taky pocit, že asi ani vobec nie som jej typ. Ona je taky módny typ, chodi na diskoteky a počúva trendovú hudbu, a ja som uplne iny odlišný typ, ja som muzikant, metalista, teraz už síce nehram kvôli zdravotným problémom čo som mal, ale ostal mi ten štýl, metal počúvam. Neviem či jej to prekáža, každopádne mne záhadne nie, hoci nikdy sa mi také dievčatá nepáčili, no ku nej niečo cítim. Btw. ten jej ex vyzerá ako "teplý" prepáčte za výraz, ako nič proti, ale neviem ako inač nazvať ...takže bud sa jej takí páčia, alebo jej to je jedno, neviem..
Okrem toho mám dosť zdravotné problémy, nemôžem sa nervozovať, mohlo by mi prisť zle, problemy so srdcom a psychiku mam "na hovno". A keďže som tak slepo zaľúbený (neviem či ona o tom vie, alebo nie), aspon si to tak myslim, že ona mňa asi vôbec, tak sa mi stáva že sa mi zatočí hlava, zotmie pred očami na odpadnutie, alebo od žaĺúdka na vracanie. Keď som pri nej, alebo len ked ju vidim, som taký rád vo vnútri, stále na ňu aj myslím, pozerám na ňu ..ale ked vidim že sa rozpráva a smeje s nejakým pakom čo vidim že možno aj flirtuje, tak je mi blbo, velmi si všetko beriem k srdcu, že mi to až škodi, ja nemôžem za to ked taký som ..aj doktorka mi povedala že mám problémy hlavne so psychikou ..ale čo mam robiť, keď som fakt asi prvykrat zaľubeny ... </3
INsomNIA
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Spolužiačka (...a moja psychika)

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Uz podla nicku mi doplo,ze budes ementalista...a tebe sa paci diskantka? To je dost untrjuuu... XDDD
Ale vies,ak mas dlhe vlasy a teda to,ze si metalista nosis aj na tricku,tak to budu asi ozaj len sympatie z tvojej strany.
Take baby si zvycajne s "divne" vyzerajucimi ludmi nebudu zacinat.
Ale moznoze nie je taka.Nemozem hadzat vsetky baby do jedneho vreca.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

jednostranné zaľúbenie (hlavne ak sa človek zaľúbi fakt bezhlavo) pozná asi každý a je to dosť nepríjemná vec. Proste šanca že si dvaja ludia navžájom padnú do oka je relatívne nízka a tak to treba brať (pokiaľ teda nejde len o úlety). Povedal by som že z toho čo si napísal je to viac než jasné, hlavne sa nesnaž byť vtieravý. A nezabúdaj že klin sa klinom vybíja :wink:

Btw INsomNIA: tiež mi každý tlačil do hlavy kaleráby že ženy nemajú radi dlhovlasých chlapov... A z vlastnej skúsenosti (kedže tomu nieje tak dávno čo som ich mal) môžem povedať že je to presne naopak :mrgreen: myth busted
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Dunlop:Nie je dlhovlasac ako dlhovlasac. :D
Mne sa tiez pacia vlasati hosi,ale to preto,ze mam rada tu hudbu...Ostatne baby sa mi skor za to smeju,takze neviem,neviem :lol:
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

A co tu akoze chces za radu ?? skus si to sam po sebe precitat a zistis ze je to len z tvojej strany

takze radsej zabudni ... najdi si nejake dievca ktore sa typovo bude k tebe hodit ...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Emppu

si sa zalubil a je to iba jednostranne. A dam ti este jednu radu, ktoru mi dal zivot> Ber zeny s velkou rezervou a dopredu radsej nikdy nic necakaj, inac budes kazdu chvilu zbytocne sklamany.
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

ďakujem Vám všetkým za odpovede a za rady

INsomNIA: ja sám tomu nechápem, ani by som nepovedal že sa mi niekedy zapáči dievča čo je úplny opak mňa, no možno protiklady sa priťahujú, niekedy to platí ...a s tými "divne" vyzerajucími ľuďmi ..no ja nemám pocit že som divne vyzerajúci, chodim normálne slušne oblečený, nenosím kanady, nie som ani potetovaný a nemám na hlave číro .. to že mám dlhšie vlasy a počúvam metal neznamená že som divny, Pre mňa sú divný tí, čo si oblečú vypasené ružové tričko, alebo tí čo si gate spúšťajú po kolená napr.

Dunlop: ok, vďaka za odpoved a za radu, vtieravý dúfam že nie som, ani totiž nechcem byť, ale ani nechcem sa jej teraz vyhýbať, alebo nerozprávať a ignorovať, ja praveže chcem, len neviem či ona hej ...

Betarik: ja viem, bol by som radšej keby som stretol dievča ktoré je bližšie k mojmu štýlu, teda veľmi rád by som bol, keby to práve ona bola čo sa jej páči aj takýto štýl, ale zase skôr pochybujem :\\ ... a keby som stretol nejaké iné dievča s ktorým by som chcel niečo mať, tak mám taký pocit, žeby som aj tak stále myslel na ňu :\

gogo956: dobre, vďaka
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Dunlop: udajne len 8% zien ma rado ked ma chlap dlhe vlasy. Ale to mi je uz jedno - svoje haro som zhodil kvoli priatelke a kratke vlasy su fakt praktickejsie (aj ked je mieste niekedy luto za mojim chvostom).
Emppu - v prvom rade sa daj dohromady sam a az potom s niekym ;-)
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

hah, dik, to je dobrá rada :) ...ale ja som vpohode, hlavne keď som v jej blízkosti mi nič nie je,, ...mne býva zle hlavne zo psychiky, ale to som už vlastne aj spomínal, a tak skoro to asi ani nezmením.. psychika je sviňa :\
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Charakter nezmenis ale mozes sam seba spoznat, pochopit a prijat a tym padom aj adekvatne na svoj charakter reagovat. Zivot bude potom o kus lahsi...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Dunlop napísal: Btw INsomNIA: tiež mi každý tlačil do hlavy kaleráby že ženy nemajú radi dlhovlasých chlapov... A z vlastnej skúsenosti (kedže tomu nieje tak dávno čo som ich mal) môžem povedať že je to presne naopak :mrgreen: myth busted
Hej, hlavne ked su mastne a na tricku je dimmu borgir :D na to leti kazda jedna...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kto povedal, ze niekto kto ma rad metal, musi mat dlhe vlasy? ja dlhe vlasy nemam a s metalistkou som chodil, ale to je iny pribeh...

podla mna "stekas na zly strom" (neviem ci je k tomuto aj slovenska alternativa). chod pekne do metaloveho baru, alebo na koncert a tam si najdes zensku k sebe

mas strach, ze budes mysliet na tuto... ano kym ju nevypudis z hlavy, alebo jej poziciu z "potencialna GF" nevratis na "spoluziacka" budes na nu mysliet. takze najskor sa daj do kopy zdravotne a potom si vycisti hlavu
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

No ja trocha nechapem autorov postoj. Mam pocit, ze sa o nic nepokusil... Obcasna prechadzka a sprava na facebooku nic neznamenaju. Skus ju zavolat niekam von, kde budete len vy dvaja. Len tak zistis, ci mas sancu...

AD: ten jej ex vyzerá ako "teplý"

Hovori sa metrosexual :-D.
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

dobre chlapi, ďakujem za odpovede a rozumné rady :) porozmýšľam teda čo spravím...

a noone ja som už nad tým aj rozmýľal žeby som jej navrhol ísť niekam von, ale mám blbý pocit že čo ak by odmietla a potom by som sa cítil ako idiot... alebo síce to by musela byť nejaká dobrá príležitosť žeby som sa možno opýtal ...neviem

ak to bude všetko márne, tak dám na jackb-ové slová 8)

btw. noone: áno to som mal na mysli - metrosexual - nevedel som prísť na ten správny výraz :D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Ked sa nespytas, len sa to bude natahovat a ty sa nic nedozvies... :sneaky:
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Citit sa ako idiot pre odmietnutie je 10x lepsie ako sa utapat v myslienkach ako som sa o nic nepokusila,ako som nic pre to nespravila a ako by som sa o dva mesiace divala na neho ako sa objima s inou.

Ked ta odmietne tak sa budes citit divne ale na dalsi den bude vsetko zabudnute a budes sa jej vediet pozriet do oci ako kamarat.
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

no fajn ľudkovia, ďakujem vám všetkým ešte raz, uvidím či niekedy nájdem odvahu, potom niekedy neskôr napíšem ako som dopadol, ako sa ďalej vyvíja(la) situácia (dúfam že neskolabujem dovtedy .. :smt081 ) :smt006
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Chod do toho co najskor! Nemas co stratit a nebudes nad tym stale rozmyslat.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

resp si uvedomit ze kazdy/da je nahraditelny .. zbalis inu, lepsiu .. po svete chodi tolko fajn bab:)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

dodrbal si si to sam chlapce....ked nevies otvorit hubu hned ale cakas POL ROKA necuduj sa ze ta bere ako kamarata
Napísať odpoveď