Fajka/Dýmka
-
qwerty-xyz
mal z vas uz niekto fajku?
--- no nezmenim nazov temy, kua je to fajka
-- kamarati mi na oslavu mojich narodenin kupili fajku. Normalnu, BPK znacka, ohnutu, proste krasa. chcem sa spytat ci tu niekto fajci fajky, popripade nejake skusenosti atd. Ja ju mam skor ako taky kus na policku, ale tak clovek nikdy nevie.
-- kamarati mi na oslavu mojich narodenin kupili fajku. Normalnu, BPK znacka, ohnutu, proste krasa. chcem sa spytat ci tu niekto fajci fajky, popripade nejake skusenosti atd. Ja ju mam skor ako taky kus na policku, ale tak clovek nikdy nevie.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: mal z vas uz niekto fajku?
skusal som, uvazujem nad zadovazenim vlastnej na domace fajcenie (von je pohodlnejsia krabka cigariet) ... na zaciatok by som dal nejaky jemnejsi tabak a naucil sa to podla netu spravne nalozit (lebo ked sa to zle, tak to chuti jak horiaca drevotrieska
) ... fajcit kludne, aby vyznela chut tabaku a nebolo to len o horucom dyme 
-
lekoklatik
VIP
nakoľko už skoro všetci vedia že máš nejak poškodenú hlavičku, vôbec sa nečudujem že Ťa nenapadlo použiť Hľadať nakoľko sa o vodnom fajčení básni snáď aj v lekári.
http://www.hojko.com/vodne-fajky-t42960 ... E9%20fajky
//ouch. tak teraz to nemám v poriadku v hlavičke ja. Pardón. qwerty tebe sa neospravedlňujem...
http://www.hojko.com/vodne-fajky-t42960 ... E9%20fajky
//ouch. tak teraz to nemám v poriadku v hlavičke ja. Pardón. qwerty tebe sa neospravedlňujem...
-
RomanB
Medium Professional
Mam taky pocit , ze mysli klasicku fajku... vid ilustracia
- Prílohy
-
- poy2008.gif
- (126.25 KiB) 1501 stiahnutí
ozvi sa userovi "mehmed" - ak sem este chodi... on pofajcieva uz tak 2 roky
-
qwerty-xyz
lekoklatik, bozaj ma v rit, v hlave to nemas v poriadku ty, ide o normalne fajky.RomanB napísal:Mam taky pocit , ze mysli klasicku fajku... vid ilustracia
roman, ano myslim klasicku, ja mam tuto http://www.bpkprosec.cz/typy_2ohnute.htm --- 73-41 aspon myslim, ako tak na nu pozeram.
ja som tiez dostal na narodeniny fajku, tiez od kamaratov..
ale nejak ma to preslo, nevedel som ako fajku fajcit, ako ju zafajcovat, aky tabak pouzivat, atd... je dost vela zasad ktorych sa musis drzat aby si z tej fajky mal pozitok, a aby sa z nej nestal kus smradlaveho dreva, ja som to bohuzial zistil az neskor, a teraz mi ten smrad z nej presakuje az zo suflika 
ak mozem, tak tu pridam 2 linky ktore som (bohuzial) objavil az tak po mesiaci fajcenia fajky
http://www.instinctive.co.nz/vkf/fajcen ... ne-otazky/
http://kamas.blog.sme.sk/c/7391/Ako-som ... jkach.html (tento clanok ma az 4 casti, tiez od toho uzivatela ktory pisal prvu..
)
ak mozem, tak tu pridam 2 linky ktore som (bohuzial) objavil az tak po mesiaci fajcenia fajky
http://www.instinctive.co.nz/vkf/fajcen ... ne-otazky/
http://kamas.blog.sme.sk/c/7391/Ako-som ... jkach.html (tento clanok ma az 4 casti, tiez od toho uzivatela ktory pisal prvu..
-
javatar
Hardcore addict
obnovim temu - pred istym casom som si zaobstaral takuto fajku aj ja
a moj zaciatocnicky problem samozrejme je: ako si spravne naplnit fajku
na youtube som nasiel viac sposobov, jeden som aplikoval ale ci uspesne tak to neviem (chut bola nevyrazna, miestami ostra - rozhodne vsak nie neprijemna)
a tiez sa chcem spytat ake tabaky hojko-useri uzivajuci tento vynalez maju radi
a moj zaciatocnicky problem samozrejme je: ako si spravne naplnit fajku
na youtube som nasiel viac sposobov, jeden som aplikoval ale ci uspesne tak to neviem (chut bola nevyrazna, miestami ostra - rozhodne vsak nie neprijemna)
a tiez sa chcem spytat ake tabaky hojko-useri uzivajuci tento vynalez maju radi
-
TommyHot
Addict
Re: Fajka/Dýmka
Mam fajku, akurat nedavno presla procesom zahorenia. Fajcim v nej Mac Baren Cherry a k sulanym cigaretam sa pravdepodobne uz nikdy nevratim. Fajka je neskutocny relax a aj chutovo je to nieco genialne.
-
javatar
Hardcore addict
Cherry Choice alebo Cherry Ambrosia?
A k tym cigaretam - no pozor na taketo vyjadrenia. Ak si bol doteraz zvyknuty fajcit kratko a viac krat do dna tak sa ti bude na fajku prechadzat tazko.
A k tym cigaretam - no pozor na taketo vyjadrenia. Ak si bol doteraz zvyknuty fajcit kratko a viac krat do dna tak sa ti bude na fajku prechadzat tazko.
-
TommyHot
Addict
Cherry choice. Ambrosia je lepsia?
Nefajcim uz 3 mesiace a ani mi to nechyba. Fajka mi neskutocne chuti a fajcim ju aj 3-4x do tyzdna. Cez leto budem aj castejsie, len teraz je zima na balkone a v podniku nie som kazdy den.
Nefajcim uz 3 mesiace a ani mi to nechyba. Fajka mi neskutocne chuti a fajcim ju aj 3-4x do tyzdna. Cez leto budem aj castejsie, len teraz je zima na balkone a v podniku nie som kazdy den.
-
javatar
Hardcore addict
hodnotenia si mozes precitat sem(choice) a sem(ambrosia) ale pokial ti chuti tak je vsetko OK
ja osobne som neskusal ani jeden z nich, len som mal cherry choice ako cigaretovy a ten bol skvely
ja osobne som neskusal ani jeden z nich, len som mal cherry choice ako cigaretovy a ten bol skvely
-
qwerty-xyz
Ja mam black gold, zaciatocnicky aromatizovany, vanilka, asi, naplnit sa mi fajku nepodari vzdy spravne. A problemom je ze jednu fajku jedno dve naplnenia denne, teda aby som ich mal asi viac, bez filtra je to sice fajn, ale chcem si kupit s filtrom, pretoze mocka niekedy vyjde hore, ... vacsinou nie, ale ked hej tak ma streli ake je to zle.
Som na intri, uz to tu nemozem tahat a doma vonkoncom nie, iba ked je fakt cas a priestor....
S filtrom chcem kvoli mocke, a skusit ze ake to bude. Plus chcem este skusit zuvaci tabak, ...
pravy nefalsovany, klasicky, je jedno ci s prichutou alebo bez. Este som sa k tomu neodhodlal, javatar ked mas cas kludne pis aj SS ....
Alebo porad co odporucas ty a preco ....
Som na intri, uz to tu nemozem tahat a doma vonkoncom nie, iba ked je fakt cas a priestor....
S filtrom chcem kvoli mocke, a skusit ze ake to bude. Plus chcem este skusit zuvaci tabak, ...
-
javatar
Hardcore addict
v prvom rade odporucam fajku nechavat poriadne vyschnut - to znamena, ze ma vonat a byt ozaj sucha (testujem malickom) - takze jednu fajku 1-2x denne isto nie
a teraz sice asi mesiac nebudem mat cas ale pokojne sa mozme v ZA potom stretnut, pobafat a vymenit si skusenosti...
a teraz sice asi mesiac nebudem mat cas ale pokojne sa mozme v ZA potom stretnut, pobafat a vymenit si skusenosti...
-
qwerty-xyz
-
TommyHot
Addict
Ked ju budes bafat 2x denne velmi rychlo sa moze stat, ze ju prepalis a potom ju mozes pouzivat akurat tak na otvaranie piva. Btw ja som z mojej vytiahol filter, mam radsej vyraznejsiu chut.
-
uplink
VIP
qwerty je tuším ešte väčší šéf ako bol les, darmo no. Idem spať, čafte.
-
javatar
Hardcore addict
qwerty - draha fajka ti nepomoze ak budes z nej fajcit casto a chybne tak si len pokazis drahu fajku, osobne by som ti odporucil neaky priemer kym sa to poriadne naucis... a ak chces fajcit casto tak je mat viac fajok nutnost
tommy + qwerty - caste fajcenie fajky nesposobuje jej prepalenie (to ma na vine rychle fajcenie) ale jej skysnutie
tommy + qwerty - caste fajcenie fajky nesposobuje jej prepalenie (to ma na vine rychle fajcenie) ale jej skysnutie