Stále ten istý scénar

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jimmy_xp
King
King

Re: Stále ten istý scénar

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

5-ty ročník ZA, preto máme toľko málo hodín a rozvrh sme poukladali do dvoch dní. Elektrofakulta. Viem, že to nič neznamená, že končím školu, avšak vážne o môj mentálny stav sa nemusíte obávať ;) Venujme sa radšej téme ako mojej budúcnosti a môjmu voľnému času (neboj sa, mám stále čo robiť, mám toho dosť, často nestíham a kopia sa mi veci...).
INsomNIA
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa INsomNIA »

:) Tak potom v pohode.
Ale podla mna aj to,ako travis volny cas ovplyvni to,koho stretnes.Takze to nie je az take nepodstatne.Takze comu sa tak rad venujes? :)
Moznoze preto,ze nestihas, tak nestihas najst ani vhodne dievca a tak skuas lahko zastihnutelne exemplare z jednej skoly.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ako som spomínal, je toho dosť. Predovšetkým sa stále snažím byť s ľuďmi, čiže chodím po rôznych akciách, občas diskotékach, chatách a podobne. Vo voľnom čase sa venujem elektronike (oprava, návrh DPS, zosilňovače), autám (predovšetkým AutoHifi, elektronika), ozvučovaniu (často chodím zvučiť rôzne chatové akcie, alebo napríklad minule som ozvučoval módnu prehliadku), občas zájdem na pivec s kamarátmi, niekedy robíme zrazy ako napríklad minulý nedeľný snow drift, často chodím na návštevu k najlepšej kamarátke, obchodujem alebo lepšie povedané "kšeftujem" so všetkým možným, atď...Takže ako vidíš, mám toho dosť a popri tom všetkom sa snažím stíhať aj školu a iné povinnosti :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

jimmy_xp: Ako problém tu vidím vek. Skrátka s tými mladými nie si na rovnakej vlne. A možno nevyhľadávajú to, čo Ty ponúkaš. Skús sa poobzerať po starších slečnách. Proste neverím, že sa brodíš v samých 17-19...
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Tvoja vekova kategoria v tvojom pripade nema perspektivu a zbytocne sa trapis doslova nad dievcatkami ktore maju ine problemy a pohlad na zivot.Najdes tam par vynimiek ale musis mat stastie pri vybere. Radsej chod lovit do inych vod a to napriklad na vysokej skole ved tam mate aj ine fakulty na ktory je kopa zrelych zien.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Chaty, diskoteky...ja praveze verim,ze stretavas najcastejsie nastky.A netusim,co by sa s tym dalo robit.
Tak ale azda neostanes nafurt v ZA, takze je mozne,ze niekoho stretnes potom.
Hlavne si uz zbytocne nezacinat s mladnackami.je to strata casu...prinajmensom. :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

jimmy_xp

tie dievcata Ta sice vnimaju ako zaujimaveho a do urciteho bodu ta chcu spoznat, ale zda sa ze o vztah nemaju zaujem. Problem moze byt v hocicom- v povahe, v ich nizkom veku, v tom co im narozpravala tvoja bejvalka- cokolvek.. Mozno sa im zda ten 5-6 rocny vekovy rozdiel uz prilis velky a preto to vzdy hned na zaciatku stopnu. Ja com som si vsimol tak kočky vo veku cca 17 rokov mavaju vztahy tak s podobne starymi, resp. +3 roky max - samozrejme ze su aj vynimky.
Mozno im vadi aj to ze robis pravidelne tie akcie, diskoteky a pod. pretoze rataju s tym ze okolo takeho cloveka sa automaticky kruti vela zien a boja sa lahko podlahnes nevere.- toto si asi pocut nechcel :?
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Gogo a to si o nom myslia na prvom rande ako ich podvedie na takej akcii? Hned tri po sebe?To tazko!
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Práveže by som povedal, že čím viac ľudí sa okolo neho točí, tým viac je pre nich zaujímavý. Podľa mňa baby v tomto veku, teda 17-19 rokov, sa najmenej boja toho, že ich partner podvedie. V takom veku, človek neberie ten vzťah tak vážne, vtedy je človek viac-menej zmierený, že to nie je jeho životný partner, skrátka ešte neuvažujú tak nad budúcnosťou, ako napríklad starší človek, dajme tomu 25+, ktorý má stabilnú prácu, hľadá si vlastné bývanie a pod.
Napísať odpoveď