pomoc s ntb
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomoc s ntb
Kompletne rozober, nechaj len samotnú dosku bez chladičov, RAM, Wifi karty a hlavne bez šasi.
Ok. Na jednej časti som našiel napísané foxconn a podľa toho čo som našiel na Google to bude grafická
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2012, 21:38)
to s tým veľkým chladičom zlatej farby, to nemôže byť grafická? Hned podtým je port s Wifi Kartou. To uplne hore kde sa končí ten podlhovastý chladič tak tam je zrejme procesor a jediné čo realne môže byť graficka je to čo som spomínal. Z nej ide kábel do obrazovky.
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2012, 22:23)
Takže ešte dodám, pohral som sa s grafickou, ntb ukazal uvodný obázok. Či stlačím F2 pre vstup do BIOSU či nie obrazovka zostane čierna
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2012, 21:38)
to s tým veľkým chladičom zlatej farby, to nemôže byť grafická? Hned podtým je port s Wifi Kartou. To uplne hore kde sa končí ten podlhovastý chladič tak tam je zrejme procesor a jediné čo realne môže byť graficka je to čo som spomínal. Z nej ide kábel do obrazovky.
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2012, 22:23)
Takže ešte dodám, pohral som sa s grafickou, ntb ukazal uvodný obázok. Či stlačím F2 pre vstup do BIOSU či nie obrazovka zostane čierna
-
Thommas
Addict
Sprav podrobné foto grafickej a ukážem ti, čo treba vymeniť (i keď neverím, že zoženieš súčiastky).
nahodou asi zoženiem
-
Thommas
Addict
Neverím, že toto by bola grafická karta. Daj dole ten heatspreader a pozri sa, či je na jadre výrobca tvojej GPU.
Pomohlo by, ak by si udal presný model notebooku a grafickej karty.
Pomohlo by, ak by si udal presný model notebooku a grafickej karty.
-
Thommas
Addict
CPU je Intel, GPU je ATI. Hľadaj chip s ATI nápisom. Na 100% bude pod chladičom niektorým.
Takúto máš dosku? Ak áno, na fotke je, kde by mala byť asi GPU.
Takúto máš dosku? Ak áno, na fotke je, kde by mala byť asi GPU.
GPU neni len ATI
je to graf. karta...
Presne tam mám GPU teda ten posledný postnutý obrázok odomňa.
No je dosť podobná, toto je kus novšia. V manuáloch nezistím názov matičnej dosky?
No je dosť podobná, toto je kus novšia. V manuáloch nezistím názov matičnej dosky?
-
Thommas
Addict
Daj dole ten heatspreader a zistíme to.
Eror: Má Intel chipset, Intel CPU. Iné od ATI ako grafickú kartu tam mať nebude.
Eror: Má Intel chipset, Intel CPU. Iné od ATI ako grafickú kartu tam mať nebude.
Pod tým krytom je to čo mám na obrázku 09012011002.jpg
Myslím si že grafická je to čo som písal vyššie to nad tou wifi kartou pretože stadial ide priamo kábel do monitora
Myslím si že grafická je to čo som písal vyššie to nad tou wifi kartou pretože stadial ide priamo kábel do monitora