"Arogantná priateľka?"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

"Arogantná priateľka?"

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Ahojte. Neviem, ako to mám nazvať túto tému... viac menej sa jedná o to, že mám priateľku ktorá je neskutočne výbušná, netrpezlivá a myslí tak kadejako. Áno, je to technicky našim vekom. Ja mám 19 a ona má 17. Myslím si, že ja sa viem pre ňu obetovať, ale ona pre mňa vôbec. Ale teraz pristúpim k téme.

Včera sa stalo to, že doma to mala naozaj ťažké, to isté ako ja v práci. Proste bol som nervózny. A nemali sme spolu byť včera vôbec, ale až dneska. Ja som sa medzitým dohodol s kamarátom, že teda podnikneme niečo iné, keď nebudem s ňou. A už som išiel domov z práce, všetko bolo dohodnuté a som sa usmieval, bolo mi príjemne. A v tom mi zavolala ona a povedala mi že či sa mi nedá ísť s ňou vonku... dosť ma to zaskočilo, pretože sme sa bavili o tom asi 3-4 krát že či nepôjdeme vonku v piatok a keď povedala že nie, tak som si urobil vlastný program, ako som vyššie spomínal. A keďže mi zavolala a chcela ísť vonku, ostal som strašne nervózny, pretože musel som zrušiť kamaráta ktorého som kvôli nej už zrušil veľa krát. A potom som ju teda išiel čakať k jej domu. Ona mi ešte zavolala že musím počkať cca 10 minút pred jej domom, pretože jej dedko riadil podlahu a bola vtedy riadne nahnevaná v hlase, ale aj ja som už bol ešte viacej. A potom sme išili vonku,začala sa mi sťažovať že ako chce už odísť z domu atď. že ako sa k nej každý tam správa (typické ženské pubertiacke reči ) a potom mi povedala že nevie čo by robila, keby nemala mňa a jednu jej kamarátku. Tak ma to tak samozrejme potešilo a nebol som potom nejaký nervózny. Ale čo sa potom stalo, to bolo za 100 bodov... hovorila ako ju každý obmedzuje. Ja som chcel vyjadriť súcit a povedal som jej, že "Ani moja prababka..." a v tom mi skočila do reči a zbliakla do mňa že "prestaň už s tou tvojou prababkou! VKUSE JU SPOMÍNAŠ!" Toto mi povedala... povedal som jej "Kľud, veď čo som ti ja urobil?" A ona "hej lebo stále ju spomínaš, neznášam to!" Nahneval som sa, lebo dovtedy keď mi toto robievala, že do mňa zbliakla z ničoho nič, tak som to nechal tak, radšej. Ale včera som sa už nasral a vrátil som jej to. Zbiakol som do nej aj ja, že ČO JE ZASE?! A ona sa nahnevala, prestala sa so mňou rozprávať... ale ešte predtým mi povedala že do nej stále len kričím. (Úprimne, som skoro z toho padol na riť, pretože ja som do nej nikdy nekričal...) a potom som to chcel nejako rýchlo urovnať, tak som ju chcel upokojiť a objať a dať jej pusu. Totálne m ignorovala, odvracala hlavu a išla stále ďalej... nedokázal som ju "nenásilne" zastaviť... prešli sme cca 4 minúty cesty potichu z jej strany... skúšal som to napraviť ale ja po ceste nejako a ona totálny nezáujem. Potom som už bol veľmi nahnevaný aj ja a povedal som jej, že nech s tým prestane že jediná več čo najviac neznášam a čo ma vytáča do nepríčetnosti je, keď ma ona ignoruje, tak som ju poprosil nech to prestane robiť. Opak bol ale pravdou. Skúšal som ju zastaviť, ona proste išla ďalej... tak som ju nakoniec nejako zastavil a postavil si ju proti sebe. Snažil som sa to zase urovnať, ale ona neprestávala ma ignorovať a odvracať sa odo mňa. Nakoniec ma riadne surovo obišla a ja som ostal stáť na mieste... z poza nej som jej hovoril že veď ale prestaň už s tým... a tým že ma ignorovala ešte viacej, som dostal také nervy že som strašne kopol do snehu popri chodníku a ešte asi 2 krát do nejakého na ďalšej strane. Ona sa už na mňa otočila a začala sa so mňou baviť - vieš ako mi bije srdce?! A tak... viac menej som dosiahol čo som potreboval - aspoň som si to myslel. Lenže nedosiahol. Zase ma začala ignorovať. Ja som si skúsil pred ňu aj klaknúť, povedať jej proste prepáč a nič. Ľadová kráľovná. Nakoniec proste chcela ísť domov, nechcela už byť so mňou, to mi povedala. A povedala, že ju mám nechať na pokoji... trošku som sa zľakol a išiel som za ňou, predsa len bol piatok večer v meste a bolo to ešte v Parku toto všetko... bál som sa aby sa jej niečo nestalo... ona začala predomňou utekať a povedala mi, že ak ju ľúbim, tak ju nechám na pokoji a ona sa rozhodne že či so mňou chce byť... Tak som sa proste nahneval, odišiel a povedal som si že to nemá zmysel a že mi bude bez nej oveľa asi lepšie. Pretože takáto situácia sa nestala prvý krát. Nie presne toto isté, ale niečo veľmi podobné. A dneska a včera? totálna ignorácia. Je na FB, je na skype. Ale nezavolá, nenapíše... a mne je momentálne naozaj príjemne :) Čudné, ale je to tak.

Úprimne? Keď som toto napísal a dal som svoje myšlienky pred seba do písomnej formy, tak mám z toho taký pocit ako keby som riešil vyslovene niečo čo nemá zmysel držať... asi by som sa mal na ňu vykašlať... čo si myslíte? Pretože som z nej nervami na konci ak mám byť úprimný. Stále nejaké somariny vymýšľa a stále sa uráža, je prchká. A to je mi úplne proti srsti...

Tak čo? Mám to nechať tak, alebo jej mám dať čas?

btw: prepáčte za takú litániu
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: "Arogantná priateľka?"

Príspevok od používateľa Gothar »

Ona musi byt velmi dobra v posteli ked si ju este neposlal k vode :) Takyto vztah nema perspektivu, je to cholericka a podla mna sa nezmeni. Ruky prec, radsej byt single ako sa nechat obmedzovat takouto narusenou zenskou.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mladá nevyrovnaná... kašli na ňu, nerob si hlavu zbytočne
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

GothaR - Hmm, ty si prečítal niečo čo som nenapísal? :) Lebo je to pravda.

Ale máte pravdu, aj ja si myslím že to bude lepšie. :) Ďakujem za rady :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

salenak dalsi, ....
Ty vole, toto je sila proste tuna tieto clanky..... Ser na taku babu. Bud ti dava dobre zatrtkat alebo nechapem naco si s nou. Toto je jasne dokazovanie si dominancie si z jej strany, si s tebou robi co chce, si hracka, ... poslusne steniatko. Ked sa citis ako poslusne steniatko tak nim bud, Ostatne ti mozem dat jednu super pravdivu radu, baba ktora takto podobne provokuje normalneho chlapa je len rozbuskou, ....chlap je potom nalozou o sile termojadrovej bomby.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

To ti inak nieje trapne/ponižujúce keď sa žene strkáš pomaly do zadku jak namydlený chlp? toto neviem nejak pochopiť na vcelku dosť chlapoch... šak treba mať akú takú sebaúctu
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Presne, ako píše Dunlop. Načo si ju miliónkrát zastavoval a prosil nech prestane ? Opýtam sa jej to raz, druhý raz a hotovo. Keď nechce, tak nechce. Inak, kamarátov kôli frajerke neruš, pretože ak sa raz na niečom s niekým dohodnem, tak to musí platiť.
Ako zjavný problém vo vašom vzťahu vidím to, že ona s tebou "manipuluje" a ty ju v tom podporuješ (možno nevedomky)
1, dohodneš sa s ňou, že v piatok spolu nebudete, urobíš si plán, zrazu ti zavolá a plán padne
2, nechce sa s tebou baviť a ty ju stále prosíš a prosíš nech prestane (tiež mám takú kamarátku, ktorá dokáže maximálne ignorovať, a keď niekoho ignoruje, tak sa s ňou nebavím, rozumieš ? )
Nieje to jediná baba, okolo ktorej sa krúti svet.
Teraz si možno na koni ty. Chceš sa s ňou rozísť atď. Môžeš si stanoviť pravidlá . Buď ich príjme, alebo sa rozídete. Toď vše.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...dvihol si mi teda riadne tlak, lebo si sprostý ako poleno...ona ťa má za hračku...a ty poslúchaš...s takouto to nemá význam...do života ti nič nedá a ona je tá, ktorá ťa obmedzuje...ako ja som chodil s jednou 16-kou a rozišiel som sa s ňou, lebo bole ešte decko a myslel som si že sprostejšej niet...ale presvedčil si ma o opaku...ona do vzťahu tiež nič nedala a len brala čo som doňho dával ja...ale nikdy po mne nekričala...ani raz...normálne musím povedať že oproti tomuto som si s ňou veľmi dobre rozumel...to, že si zrušil kamoša kôli nej...v prvom rade dohodnuté veci sa nerušia...ale je tu výnimka v podobe priateľky a vážneho problému...čiže keď mi priateľka zavolá že "Nechceš prísť? Nudím sa." a ja už niečo mám tak to nerzuším...ale ak zavolá že sa niečo strašné stalo a potrebuje aby som prišiel tak zruším čokoľvek...ak na teba vyletela a v momente si neuvedomila, že je to nesprávne tak niekde bude chyba...ale aj ty si vinný...mal si jej hneď prvý krát JASNE určiť hranice, že tadiaľto nie...partneri by po sebe kričať nemali...mnoho vecí je teraz už zbytočných písať, pretože toto považujem za rozchod a gratulujem ti, pretože si sa práve zbavil kovovej gule na nohe, ktorá ťa ťahala ku dnu...budeš voľný a budeš sa môcť venovať kamarátom bez toho, aby si sa musel citiť previnilo...keď prídeš z roboty unavený, budeš si môcť oddýchnuť po náročnom dni namiesto toho aby si počúval vuvuzelové hučanie do ucha od svojej priateľky...čo si má čo ona rozmýšľať či s tebou chce byť? Aj ty máš rozum a tiež rozmýšľaš...takže za to, aká bola na teba hnusná by som jej ten rozchod pekne osladil...ak sa rozhodne, že s tebou chce byť, tak sa s ňou ešte nerozchádzaj...začni jej robiť naschvály...dohodni sa s ňou a potom to zruš, tak ako si zrušil toho kamaráta...neznáša reči o tvojej prababke? Tak o nej hovor...ja viem, bude ťažké sa nezačať smiať, ale stojí to za to...mnoho ľudí ma tu teraz odsúdi, pretože toto je úplne opačný štýl, ako elegantné a rýchle riešenie...ak chceš byť k takej pi*i gentleman, tak prosím, povedz jej to úprimne a rovno, ale myslím, že takým štýlom od nej nedostaneš nič iné ako facku za to, že si taký zlý a nechápeš ju...vyber si...
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Také to dievčatá zo svojej arogantnosti a výbušnosti nemusia vždy vyrásť. Vekom sa naučia kontrolovať - seba, ako aj svojho partnera - ale relatívne spokojné a šťastné budú iba s jedincom, ktorý sa im bude stále podriaďovať.
Na druhej strane, toto je tvoja verzia situácie, ktorá sa vám stala a stáva, takže "seginica" to môže mať doma naozaj ťažké, vďaka puberte a svojej prchkej povahe vzťah akosi nezvláda. Ty asi tiež nebudeš stelesnením pokoja a rozvahy, keď sa najprv pred ňou ponižuješ a potom kopeš do všetkého... Je však dobre, že ste sa rozišli (ak ste sa už rozišli), myslím, že sa k sebe nehodíte. Žiadna tragédia, ideš ďalej...
qwerty-xyz

klasika D/s ko nie ? .... :smt015 pochybujem ze to odtialto ma niekto dokonalo nastudovane. (ako ja ... )
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ty máš všetko naštudované
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ta baba je dobra a vie co robi, vie ta znicit obycajnou ignoraciou a ty sa este aj trapis, vnucujes a chces si klaknut pred nu. Mal som byvalu, ktora mala ciastocne take spravanie ako ta tvoja, teda bola naladova, vybusna, rada mala ignoraciu. Casom som sa naucil robit to iste a ignorovat ju, neodpovedat a neodpisat jej, ak sa nieco stalo. Ja som sa pri tom bavil, ona penila a nevedela co so sebou, az sa zacala spravat normalne, priznala si chybu alebo sme obaja na to hned zabudli. Nikdy ta ignoracia netrvala dva dni alebo aj viac, to nie. Moja rada je, ze ak ju nechces stratit, tak ju zatial nechaj tak, nepis jej a nevolaj, ona sa ozve. Mozno sa ozve stylom a otazkami, ze ci sa jej nevies ozvat, mozno sa bude tvarit akoby sa nic nestalo.

Je pekne, ze sa ti ulavilo po napisni sem, mne bolo tiez lepsie ked som sa vyrozpraval kamaratovi a tiez som bol rad ako aj ty teraz, ale na dalsi den mi uz chybala a mal som ine pocity.
qwerty-xyz

audiotrack napísal:ty máš všetko naštudované
par veci aj odskusanych ... :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Chlap sa nikdy nemôže takto podriadene správať. Ak to robí, ženská ho nechá. :wink: Vykašli sa na ňu a hlavne sa neopováž jej ozvať. :smt098
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

nedocital som cele prestal som v 3/4 ak je dievca hlupa a nepremysla co robi bohuzial, nechal by som to tak pockal pokial vychladne a isiel domov, sralo by ma to ale pokial je protivna tak sa neda nic robit, horuca hlava nic neriesi...ustupit vies ale bohuzial, ak sa 15x dohodtene ze piatok vlastny program tak bohuzial, nie si na spagatiku, povedz si to iste, spravi aj ona pre teba toto?

nuz drzim palce

PS ostatnych som necital
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Moja holka je tiež taký dominantný typ ale pokiaľ sa nevieš aj ty na ňu nasrať tak nie si chlap.Moja holka vie byť veľmi tvrdá ale zase keď treba tak aj chlap musí vedieť byť ko*ot.Nenechám si predsa skákať od ženskej po hlave nie?Už v polovici čítania by som sa na to vysral a povedal jej suché "čau" a zavolal kamarátovi aby mi prepáčil, že som bol taký somár a zrušil som stretko s ním kvôli frajerke
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Strel jej facku a vyser sa na nu. Ja nie som za ziadne nasilnosti, v zivote som to neurobil...ale niekedy sa mi zda, ze tym zenam fakt preskakuje.

Nieco podobne som zazil aj ja... Nenechal som sa takto manipulovat ale to jej spravanie bolo podobne, proste bola ticho, ignoracia atd. a to jej tahalo na 19. Nastastie teraz mam vztah, kde obaja pouzivame rozum a vieme diskutovat. A tebe prajem, nech najdes podobnu.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Posli ju do <> cim skor, lebo to absolutne nema vyznam pri takejto podrazdenej cholericke, ktora ma svoej dni asi kazdy den v mesiaci... :?
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Takže takto... ospravedlňujem sa že som nepísal na nič, bolo to dosť ťažkú poslednú dobu a nechcelo sa mi to sem písať čo a ako. Pohádali sme sa strašne strašne, všetko som jej vyčítal a pochopila to. Aj sme sa na nejaký ten deň rozišla... ja som bol u kamaráta, smiali sme sa a bolo mi riadne super. Potom mi zavolala, že aby som sa pozrel z okna... ale ja som nebol doma, tak som okamžite vybehol od neho z domu preč a išiel som za ňou... keď preskočím deň predtým tie SMSky od nej s frekvenciou 2SMS za jednu minútu počas 2 hodín... čo mi písala ako plakala... z nej bola ľudská troska... viac menej ma slzami presvedčila aby som s ňou bol. Možno ma budete mať za debila, ale odkedy sa to stalo je úplne iná. Pochopila podľa mňa akú chu**** urobila... je neskutočne milá, príjemná a cítim to z nej že proste nie je taká ako bola... dám jej šancu
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Šancu teda dostala. I keď neviem, či to jej "sekanie dobroty" nie je len chvíľkové a časom sa to zase nevráti do starých koľají ... :roll:
Napísať odpoveď