NHL (aktualne)

O športe...
Rayiner
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa Rayiner »

no mňa milo prekvapila (taktiež potešila) Tampa ktorá hrala proti Capitals. Super zápas, Stamkos krásny breakout a 40 gól :) len tak ďalej, možno sa nám újde aj kúsok chleba v PO.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Colorado práve získalo powerforvarda Stevea Downieho za obrancu Kylea Quinceyho...čo hodnotím veľmi pozitívne...očakávam vytvorenie útoku Duchene-Stastný-Downie...keďže práve Downie v Tampe hral na Stamkosa či St.Louisa, a teda s najlepšími útočníkmi v mužstve....Dúfam, že konečne zaplo vedeniu a najmä Shermanovi, že moderný hokej sa nehraje s porcelánovými hráčmi a hráčmi, ktorí sa nevedia o seba postarať na ľade. Napríklad v sezone 2003/2004 v prvom útoku s Joe Sakicom hral bitkár Jim Cummins, ktorý mal za úlohu čiernu prácu a tiež chrániť najväčšiu hviezdu tímu.

Nakoniec ide o výmenu medzi 3-mi mužstvami, zaplatený je tu aj Detroit, ktorý nakoniec získal od Tampy Quinceyho a na oplátku poslal Tampe výber v 1. kole drafte 2012 a nejakého hráča na farmu...Je evidentné, že Tampa už vzdáva boj o play-off a začína myslieť na novú sezónu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No neviem neviem. Downie je sice hrac, ktory vie zabrat a potiahnut tym, avsak nevie si udrzat casto nervy a teda posedi si na trestnej velmi rad :) To bol jeho casty problem v zapasoch. Sledoval som zapasy Tampy dve sezony, tak ktovie ci bude az takym prinosom, ako si myslis v tyme Colorada. A s tym vzdavanim by som to netvrdil. Predsa vyjadrenia trenera a clanky co idu pozapasove, tak praveze to chcu este dotiahnut do PO. Boucherovi to neda len tak zahodit za hlavu a nakolko stracaju este bodov par, ktore su nahratelne, tak by to vzdat nebolo najrozumnejsie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V NHL prebehla hracska anketa a co je potesujuce, Datsyuk obstal neskutocne vyborne!!!

http://slovaknhl.sk/11747-hracska-anket ... atili.html
J.O.S.E
King
King

Ja sledujem naopak štýl hry Colorada a nie Tampu :D a musím povedať, že práve taký útočník v Colorade absentuje...neviem prečo neurobili z McLeoda powerforvarda, keďže dokáže strieľať góly, čo už ukázal, keď v sezone tuším 2008/09 nastrieľal 15 golov, vtedy sa mu predpovedalo, že by mal hrať niekde v 2-3 útoku. Tréner Sacco mu prakticky nedáva príležitosť a hraje iba vo 4. útoku a aj ten ice-time ma dosť prekvapuje. Jeho absenciou v popredných útokoch sa stáva, že sa spoluhráčov pri tvrdšom zákroku, kde hrozí zranenie nemá kto zastať a predsa nebude zhadzovať rukavice Stastny, Duchene, Mueller, O´Reilly, Hejduk a iní....Downie by mal byť práve v tomto smere nápomocný ako aj v dôraze v hre...a navyše týmto trejdom Colorado ušetrilo okolo 320 000 USD, čo nie je vôbec zlé a získali hráča o 2 roky mladšieho ako Quincey (čo z nich urobí opäť o niečo mladšie mužstvo - v NHL vôbec najmladšie :) ) Len dúfam, že mu po sezóne ponúknu novú zmluvu a nebude to len o dohraní sezóny v Colorade a o šťastí na trhu voľných hráčov. Teraz sa dá očakávať, že Colorado vymení niektorého z útočníkov, pretože v útoku už teraz majú pretlak a majú tam 14 útočníkov...mohli by vymeniť za výber v drafte napr. Davida Jonesa, ktorý mi tam príliš nevonia...ale uvidíme...manažéri Colorada nikdy neboli v popredí diskusií/úvah o prestupových senzáciach a vždy to boli práve oni, kto dokázal uloviť veľkú rybu. Inak by nebolo od veci ak by sa Sherman pokúsil napraviť katastrofálny draft Stewart, Shattenkirk za Johnsona, McClementa....takému Stewartovi sa v St. Louis v tejto sezone vôbec nedarí a už sa prepadol až do 4. útoku...i keď je jeho návrat asi len utópiou, i tak v niečo podobné dúfam :P
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

niekde som zas cital, ze sa mu nic nestalo iba rozbil auto
J.O.S.E
King
King

Dnes sa ukázal prínos Stevea Downieho pre Colorado, ktoré dokázalo po 24 zápasoch poraziť Detroit v riadnom hracom čase na jeho ľade. Downie si pripísal 1+2 (včera proti Columbusu 1+1) a spolu s O´Reillym a Landeskogom je momentálne dominantným útokom Colorada, ktoré už treťou výhrou v rade kráča do play-off. Takže ako som hovoril, takýto typ powerforvarda Colorado potrebovalo a tradeom jednoznačne získalo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jeff Carter (Colombus) :arrow: Jack Johnson (LA) :plus: 1st (2012 alebo 2013)
Marek Židlický (Minnesota) :arrow: Kurtis Foster, Stephane Veilleux, Nick Palmieri; 2nd 2012 a conditional 3rd 2013 (NJ Devils)
Aleš Hemský (Oilers) podpísal na 2 roky za 10 mil.

:minus: WTF? Nemusíš sa ani podpísať, na tom mi nikdy nezáležalo, ale dôvod? Karma za podobný príspevok vždy bola mimo môjho chápania.
J.O.S.E
King
King

Begbeee - čo hovoríš na príchod Židlického do NJD ?

Ja si myslím, že za 35-ročného obrancu dalo New Jersey až príliš vysokú cenu... :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ach jaj, ja už ani nepamätám kedy ma výmena Devils naposledy potešila...posledná bola asi Kovalchukova alebo Volchenkova (alebo ich podpisy).
Židlický má teraz tuším 40 zápasov a 0+14, žiadal výmenu, lebo sa nepohodol s trénerom, ktorý ho dával aj na healthy scratch. Židlický je viac ako solídny Puck-Moving-Defensman, miesto, ktoré Devils svrbí od odchodu Martina (i keď sa to ukázalo vzhľadom na jeho súčasné výkony ako dobrý krok).
Veľké šumy idú okolo dostupnosti Višňovského a toho by som u nás videl oveľa radšej. Lou nerobí sprostosti, nechal ísť aj White-a, čo ma šokovalo, ale ten je tiež v Sharks v súčasnosti tragický. Čo sa týka ceny, Veilleux je vata, Fostera vzhľadom na nabúchané prospecty, čo máme v obrane je možné oželieť, cena je teda vlastne Palmieri + 2nd. 3rd je pod podmienkou, že Devils urobia finále konferencie a Židlický odohrá aspoň 75% playoff zápasov.

Oveľa zaujímavejšia je výmena Carter - Johnson. V LA sa stretávajú "parťáci" (to slovo má viac významov :D ) z Flyers. Za Cartera (ktorý prišiel za Voráčka) dostávajú Jackets Johnsona, ktorý za posledné 2 sezóny síce urobil 80 bodov, ale je vraj strašný v obrane.

Čo to znamená? Devils výmenou dávajú najavo, že sa chystajú urobiť niečo v playoff, LA samozrejme posiluje útok a Jackets..whatever :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ja som este zvedavy, ci sa rangers nieco podari ohladom nasha. deadline je dnes do 24:00 nie?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Boh ochraňuje klub, ktorý trejdne Nasha. Neskutočne precenený a preplatený, navyše vsadím starú bačkoru, že s výkonmi pôjde dole ako väčšina hráčov, čo odišla zo slabých klubov - Kovaľčuk či Bouwmeester napríklad.
Ale zmluvu má obrovskú, čiže ak by ho trejdli Rangers a Sather, neprekvapilo by ma to :D
J.O.S.E
King
King

Ja si skôr myslím, že Nash zamieri do San Jose, má tam svojho dobrého kamoša v podobe Joea Thorntona...údajne Columbus žiada Coutura, čo je nepriateľné pre San Jose...no uvidíme..

Tiež do špekulácii sa opäť dostal center Colorada Paul Stastny..tiež David Jones, Shane O´Brien či bitkár Cody McLeod. Stastného by mohli konečne vymeniť, posledné dva roky to nie je nič moc a vedel by som si na jeho mieste predstaviť napr. takého Grabovskeho, prípadne by mohlo prísť poriadne krídlo a Duchene by prešiel na centra, čo je jeho obvyklá pozícia a vďaka pretlaku centrov hráva na krídle. Neviem prečo ale mám tušáka, že Colorado by mohlo meniť práve s Torontom...Toronto sa chce zbaviť Lukea Scheena a po odchode Quinceyho chýba jeden ofenzívnejší obranca smerom dopredu.

btw. pokiaľ ide o výpredaj v Columbuse, tak veľa sa hovorí o Nashovi, avšak netreba zabúdať ani na skrytú hviezdu v podobe Brassarda, ktorý by v lepšom tíme mohol žiariť...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Paul Stastny v Devils je moja vysnívaná výmena :D
Ale teraz je tam Zajac + Henrique, čiže by to nedávalo zmysel.
Tomu Brassardovi never. Derek keby za niečo stál tak by to už ukázal v Columbuse, kde má priestor. Príchodom do nabúchanejšieho teamu by hneď padol do tretej lajny...

Nash-Thornton by som si pozrel... Aj Nash-Richards, Gabby by mal zas viac priestoru. Škoda, že zas nevyhrá Richard Trophy. Jedného by som mu doprial :)
J.O.S.E
King
King

Zajac má nejaké zravotné problémy pokiaľ sa nemýlim a často musí hrať centra Patrik Eliáš...pokiaľ ide o Henriqua, tak sa dá očakávať zápas o Calder Trophy medzi ním a Landeskogom, uvidíme kto bude tretí do partie, ale v každom prípade by mal byť víťazom Landeskog :P . Nepíšem to ako fanúšik Colorada :D , ale on ako 19-ročný hráč, chodí na presilovky cloniť brankárom, necháva sa osekávať, ma vysoký ice-time, hraje presilovky, má momentálne najviac gólov medzi nováčikmi a tiež neuveriteľné číslo v +/- štatistike, kde je opäť najlepší medzi nováčikmi s číslom + 20.

Inak Brassarda by som rok-dva dozadu určite bral do Colorada (teraz máme dosť mladých hráčov a najmladšie mužstvo v lige). On práve v tejto sezóne nedostával v začiatku veľa šancí a čo si pamätam, hrával aj v 4. útoku pre pokles formy...proste sa tu trade pre jeho vlastné dobro žiada. Kľudne si ho viem predstaviť v takej Ottawe, ktorá omladzuje mužstvo.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Henrique môže prísť o Caldera len na základe veku, predsa len má už 21 rokov...
Navyše má asi najlepších hráčov na lajne hádam za posledných 10 rokov.. Ono medzi Parisem a Kovaľčukom sa to hrá :P

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Bratia Kostitsynovci opäť spolu! Andrej putuje za bratom Sergejom do Nashvillu za 2nd pick 2013 a conditional 3rd 2013...
A v Montreale dúfali v Radulova :lol:
J.O.S.E
King
King

Colorado urobilo pre mňa nepochopiteľný ťah, kedy poslali do San Jose dvoch defenzívnych hráčov: T. J. Galliardiho a Daniela Winnika...na oplatku prichádza Jamie McGinn, Tím Connolly a nejaký talent z nižšej súťaže. Nepríde mi McGinn ako hráč do 1 alebo 2 formácie a v Colorade mu zostane len 3. útok po boku McClementa a Jonesa. Avšak vyššie hodnotím kvality Winnika smerom dozadu. Galliardi ma tak ani netrápi, viacmenej bol už od začiatku 13-tym útočníkom.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Aktuálne Rolston a Mottaeu z Isles do Bostonu za....

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ešte Johnny Oduya do Chicaga je zaujímavý... Pahlsson do Vancouveru....
Hawks, Nucks a Bruins nabíjajú pred playoff....
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Tak Nash si cez playoff oddychne :D
Napísať odpoveď