F.A. Premier league
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
Wow! By som nepovedal že to Arsenal otočí nakoniec vyhral ešte o tri góly.
rosicky hral velmi pekne 
-
guess.whoo
Redeemer
rosickemu vyjde za 5 rokov jeden zapas aj to proti kohutom 
neveril som vlastnym ociam, uz ked som videl tie striedania, ktore boli uplne nezmyselne..sandro iba kazil vdv nemal ani loptu. nebezpecnejsi bol saha s kranjcarom..strasny zapas z pohladu tottenhamu naopak pre arsenal zapas snov
neveril som vlastnym ociam, uz ked som videl tie striedania, ktore boli uplne nezmyselne..sandro iba kazil vdv nemal ani loptu. nebezpecnejsi bol saha s kranjcarom..strasny zapas z pohladu tottenhamu naopak pre arsenal zapas snov
a pri cervenej karte kazdy z hladiska vytiahol vlastnu cervenu kartu a maval nou to bolo uplne super
robi sa to na kazdom zapase? ja som to videl po prvy krat 
-
guess.whoo
Redeemer
ani ja som to nevidel este
Liverpool najlepší výkon v sezóne, ale ako vždy bez premenených šancí. Aj napriek prehre som hrdý na svoj team. Gratulujem Arsenalu !
-
guess.whoo
Redeemer
gratuluj si k zahodenej sanci na poharovu miestenku pre buduci rok
Liverpool ma už istú účasť v Európskej lige, keďže vyhral Carling Cup a to mu stačí. Na Big Four môže tento rok zabudnúť a radšej sa sústrediť na FA Cup, ktorý má akú takú šancu vyhrať. Liga majstrov je pre Liverpool v tomto čase ligou snov, lebo by tam boli len za hanbu a to hovorím ako ich dlhoročný fanúšik, lebo sa trápia v koncovke aj s tímami s konca tabuľky.
Dnes pekný zápas od Liverpoolu, útočný futbal, ovládali zápas, aj dobrý výkon obrany. Ale čo z toho, keď Arsenal mal 100% produktivitu využívania šancí? RvP je legenda a dnes ukázal ako sa máju premieňať šance.
Dnes pekný zápas od Liverpoolu, útočný futbal, ovládali zápas, aj dobrý výkon obrany. Ale čo z toho, keď Arsenal mal 100% produktivitu využívania šancí? RvP je legenda a dnes ukázal ako sa máju premieňať šance.
-
master23
Light Professional
tak a Boas skoncil.
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 44,00.html
http://www.chelseafc.com/page/LatestNew ... 44,00.html
-
Steven666
King
Zas raz úradoval oligarcha a zase musíme zaplatiť tučné odškodné trénerovi ktorý chcel niečo zmeniť ale samozrejme pokiaľ za prvú sezónu nič nevyhráte tak ste zlý tréner... a vôbec nebola chyba v hráčoch ktorý včerajší zápas hrali v tréningovom tempe... po sezóne by malo ísť minimálne 8 hráčov preč.
V stredu bude veľký zápas medzi SSC Napoli a Chelsea FC.Určite to vyhrá Neapol,lebo v poslednom čase sa mu darí,a porazil ich 3:1.Chelsea to bude mať ťažke.
http://sport.aktuality.sk/c/127511/vide ... a-chelsea/
http://sport.aktuality.sk/c/127511/vide ... a-chelsea/
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som to videl na vyhru chelsea. teraz hrali dobre v lige naopak po takej kanonade ako predviedol neapol byva sucho
-
senator8008
Light Star
Chelsea vyhrá, no na 99% nepostúpi.
-
master23
Light Professional
ja si myslim, ze tu bude napianaby a zaujimavy zapas. 2:0 nie je nerealne. ale ked si porovnam formy oboch timov, tak sa bojim, ze Chelsea nepostupi.
ale keby aj nie, tak sa mozu sustredit na ligu a FA cup.
ale keby aj nie, tak sa mozu sustredit na ligu a FA cup.
Chealsea je dobrý tým,majú dobrého brankára ,ale na druhej strane Neapol hrá dobre v útoku aj v obrane a má výborného brankára a vedia sa spamätat po inkasovanom góle ,čo dokázali v minulom zápase,preto si myslím že Chealsea prehrá zápas v stredu.
Chelsea Vs Neapol
4 : 1
Zaujímavý zápas .
4 : 1
Zaujímavý zápas .
-
guess.whoo
Redeemer
presne som si myslel, ze sa to tak skonci. no teda skoro presne, tipoval som 3:0 pre londyn. skoda toho neapolu, aspon sa mozu sustredit na ligu a zabojovat o buducorocnu ediciu LM
Chelsea hrala ako vymenená. Zápas mala pod kontrolou.
Neapol keby dal gol navyše ,škoda .
Torres nedal do prázdnej brány.
Neapol keby dal gol navyše ,škoda .
Torres nedal do prázdnej brány.
-
Silmer
Darca
Boha ten drogba je riadny simulant dem***ny, ze to az mozne nieje. By som mu dal zakaz aspon na 1 rok za filmovanie...
Mal postupit neapol.
Mal postupit neapol.
ale netrep, no co, raz sa zahral na Busquetsa.. ak si nevidel Neapol hrat prvykrat vedel by si, ze to robia aj oni a velmi radi, samozrejme ked vyhravaju... aj Aronica myslim nafilmoval pad ked siel na nho Mata sklzom, preco neriesis to?
Chelseaaaa!!!
Chelseaaaa!!!