VELKY BRNO vylet by qwertas
Re: VELKY BRNO vylet by qwertas
a nechcel by si každému z tejto témy len posielať SS a netrápiť nás ostatných s ďalšími príspevkami typu: "máš to v SS"? Poslednú dobu si voláky "utajený". Čo ťa prestal baviť vývoj nových zbraní a dal si sa k mužom v čiernom? No tak qwerty, ja sa vždy teším na tvoj príspevok a ty takto sklameš publikum 
-
qwerty-xyz
tak ale ked audio vie co a ako tak co vas ostatnych budem zatazovat hm? ... kamosi mali s brnom problem, hlavne kvoli tomu ze si nasli baby skor ako sa predpokladalo a hlavne kvoli cene.... ktora prvotne bola riadne moc, cize teraz ked dostavam ine informacie a ako pozeram aktualne, tak sa plan meni.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ked nic ine, po prijazde qwertyho a jeho nebojacnej bandy anonymnych alkoholikov bude Brno aspon vdacne za ubudok ciernej populacie toho mesta.
Som sam, co nepochopil tu ironiu "VELKY BRNO vylet"? Stvrta strana a nic, v com by spocivala ta velkolepost som nepostrehol.
Ak je to prvy vylet za hranice, tak to by chcelo gratulacnu SMSku.
Ale uznavam, ze pre niekoho moze ist o jazykovu barieru a vsetko chce mat dopredu iste..
Ale uznavam, ze pre niekoho moze ist o jazykovu barieru a vsetko chce mat dopredu iste..
že slovensko-český slovník s najpoužívanejšími frázami a fotoaparát na krku ako japonskí turisti? Také si mal na mysli, KoCi?
-
audiotrack
VIP
gratulačná sms mu príde na mobil keď sa pripojí do siete v roaminguKoCi napísal:Som sam, co nepochopil tu ironiu "VELKY BRNO vylet"? Stvrta strana a nic, v com by spocivala ta velkolepost som nepostrehol.
-
axxis
Addict
co znamena ten pomer? 133/150 ci kolko to bolo? ja som blby, mne treba veci vysvetlit.
bohuzial sa nevoslo do prilohy
bohuzial sa nevoslo do prilohy
Ze zo 133 oslovenych slecien, mu 150 povedalo nie 
a tých 17 sa ani neobťažovalo odpovedať....
resp. tých 17 sa ani neobťažoval osloviť 
Kričali nie už keď ho z diaľky videli
Kričali nie už keď ho z diaľky videli
-
qwerty-xyz
velky je preto lebo nema vyznam ako klasicky vylet, je to vylet z mojej vole za jasne danym ucelom, ktory sa nejako nezhoduje so vseobecne beznymi (ze typu idem pozriet hrady, zamky, konferenciu, pracovne a podobne....)
-
p4ra
Redeemer
VELKY BRNO vylet by qwertas
Cize, ked sa ides odpalit na materu a v alkoholickom opojeni sa doprosovat, aby ti nejaka mlada standa posuchala kolibrika, tak je to automaticky VELKY vylet? To je celkom dobra definicia. Mal by si si spravit patent a v najblizsom vydani vykladoveho slovnika slovenskeho jazyka to tam urcite bude!
-
qwerty-xyz
P4ra, tichooo ...
Je to v prdeli, dneska mi odpisali z internatov, zeeee: """ nicméně v současné době máme lůžkovou kapacitu plně obsazenou studenty výměnných pobytů."""
to je chlapi v riti riadne. Niekto nejaky napad? Taketo daco mi dost nici plany. aaaa audio ceny su 195 korun ceskych na noc na jedneho, a 610 kc ked chcem byt sam v dvojlozkovej izbe na jednu noc. aktualne info zaslane mailom. Inak dik za tie kontakty, ale ked to maju plne obsadene tak na blind tam nepojdem, az taky macho nesom, a tento termin (lebo su volby kua) tam ani tie baby nebucu lebo kazda ide hlasovat, (WTF ? ) tak bud inokedy alebo fakt zatial neviem co ....
Kto napise ze mam ist na internaty typu ze VUT ... tak to NE. Ja mam pravu nefalsovanu homosexual gruppen sexi party aj v ZILINE !!!!
do CR by som siel medzi slecny . . . aspon taky bol povodny plan....

Je to v prdeli, dneska mi odpisali z internatov, zeeee: """ nicméně v současné době máme lůžkovou kapacitu plně obsazenou studenty výměnných pobytů."""
daco usetri, najdi si brigadu.. a daj tomu aspon trosku uroven.
.
http://www.booking.com/hotel/cz/vv-garn ... f0058deX20
(fajn cena, blizko centra, ranajky v cene, na *** to vypada dost dobre)
.
http://www.booking.com/hotel/cz/vv-garn ... f0058deX20
(fajn cena, blizko centra, ranajky v cene, na *** to vypada dost dobre)
-
Andi_Cibula
Addict
Nerob drahoty a poď na VUT PPV. Je tu poblízko Yacht a spraviť výpad na mesto je len otázkou 20 min. cesty šalinou.
Rad by som ti pomohol, ale nemam lano 
veľa kecov a nič z toho... presne ako som čakal...
ocakaval som, ze ked niekto hlada ubytko po chlastacke, tak len na ake-take prespanie sa, nuz ale ked niekomu ani VUT nevyhovuje, odporucam nocovat na lavicke na Skacelke, pripadne sa pritulit k bezdakom pod mostom smerom od metrovej hotdogarne k ajbiemku
alebo v myšej diere...
Co ste cakali,...