Romovia na Slovensku
Re: Romovia na Slovensku
Ďakujem, ale ahghmm (snažil som sa napodobniť zvuk pochybovačného odkašlania si).
Ale dobre, zhrňme to: LPR financuje žid Soros - LPR má veľa peňazí - niekto na vrchu z LPR nemá záujem na riešenie problému - preto ho nerieši - takto má stály príjem za nič nerobenie - zo Sorosových peniazov - Ďurkovič to asi nebude - je to Milo. Super.
Teraz je to úplne jasné. Môžeme ukončiť túto trápnu debatu ? Inak, kali, dúfam, že ti to googlenie nezobralo moc času z tvojho času. ,)
Ale dobre, zhrňme to: LPR financuje žid Soros - LPR má veľa peňazí - niekto na vrchu z LPR nemá záujem na riešenie problému - preto ho nerieši - takto má stály príjem za nič nerobenie - zo Sorosových peniazov - Ďurkovič to asi nebude - je to Milo. Super.
Teraz je to úplne jasné. Môžeme ukončiť túto trápnu debatu ? Inak, kali, dúfam, že ti to googlenie nezobralo moc času z tvojho času. ,)
http://korzar.sme.sk/c/6235666/trojicu- ... truju.html
tak lúpežné prepadnutie a títo cigánski hajzli sú vyšetrovaní na slobode.... no ďakujem pekne
....
tak lúpežné prepadnutie a títo cigánski hajzli sú vyšetrovaní na slobode.... no ďakujem pekne
ono ako to tak sledujem tak cele sudnictvo je nejake prilis benevolentne, je neuveritelne ze napriklad za ake trestne ciny sa davaju bezne iba podmienky- co je vlastne nic.
Tu sa da clovek niekedy docita dost neuveritelne veci:
http://www.justice.gov.sk/Stranky/Sudne ... nutia.aspx
Tu sa da clovek niekedy docita dost neuveritelne veci:
http://www.justice.gov.sk/Stranky/Sudne ... nutia.aspx
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
niečo "výnimočné" za posledné obdobie:
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/0 ... -ine-.html
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/0 ... -dlhy.html
no čo na to povedať.

http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/0 ... -ine-.html
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/0 ... -dlhy.html
no čo na to povedať.
-
qwerty-xyz
To je nekonečný kolobeh - cigáni tam žijúci nemajú prácu, nemajú peniaze, vonku je mínus 20, tak človek to drevo ukradne a nezaujíma ho nič. My máme tiež suseda, taký asociál bývajúci len akejsi väčšej šope a takisto si počas roku pripraví (ukradne) drevo, aby mal čím kúriť.
Príde mi zbytočné sa nad tým rozčuľovať, lebo to je len dôsledok.
A qwerty, veru áno, to by si spravil najlepšie - založ firmu, pokojne aj na výrobu zbraní v nejakej lokalite, kde sú cigáni a pokús sa ich zamestnať. Daj im normálny slušný plat a spravíš lepšie, ako toto trápne (a hlavne opakujúce sa) fantazmagírovanie o akomsi riešení v spojení s artilériou.
Príde mi zbytočné sa nad tým rozčuľovať, lebo to je len dôsledok.
A qwerty, veru áno, to by si spravil najlepšie - založ firmu, pokojne aj na výrobu zbraní v nejakej lokalite, kde sú cigáni a pokús sa ich zamestnať. Daj im normálny slušný plat a spravíš lepšie, ako toto trápne (a hlavne opakujúce sa) fantazmagírovanie o akomsi riešení v spojení s artilériou.
-
Adulko1
Light Professional
To je nieco neskutocne, nech skusia po jednom a nie takto ako velki hrdinovia cela tlupa ...
Realita v CR :
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/C ... ine-221641

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/C ... ine-221641
No a problem sa vyriesil„Jednou v noci k domům, kam se v poslední době stěhovali stále noví Romové ze Slovenska a kde se rapidně zhoršila situace, dorazila kolona několika terénních jeepů, pár čtyřkolek a jeden transit. Vyhrnulo se z nich snad třicet rusky a ukrajinsky mluvících snědých maníků a všichni naběhli do těch dvou cikánských baráků. A začala mela,“ popisuje pogrom očitý svědek Jiří B. Během několika hodin po bitce, které prý očividně schválně nečinně přihlížela i policejní hlídka, se Romové sbalili, naložili všechny své věci a zmizeli
http://korzar.sme.sk/c/6256622/peter-is ... rocny.html
a v tom čase mu dokázali 16 (!!!) vecí.... a takýto nenapraviteľný recidivista je po 4 rokoch doma....
a v tom čase mu dokázali 16 (!!!) vecí.... a takýto nenapraviteľný recidivista je po 4 rokoch doma....
Cigánoch vśetkých poslať na nejaký jeden ostrov a nech si tam robia čo chcú 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
trochu OT ale skoro som sa postal
ciganka pred tescom otravovala cernocha, nieco na sposob "nekupite hugo boss" (neviem presne o aky tovar islo...)
len som pocul jak cernoch zvysenim hlasom a "dokonale" slovensky hovori:
"nemam, nedam, chod do roboty"
ciganka pred tescom otravovala cernocha, nieco na sposob "nekupite hugo boss" (neviem presne o aky tovar islo...)
len som pocul jak cernoch zvysenim hlasom a "dokonale" slovensky hovori:
"nemam, nedam, chod do roboty"
http://pospolitost.files.wordpress.com/ ... c3a9mu.pdf
taká dlhšia záležitosť, kde sa autor zamýšľa nad možnosťami a postupmi riešenia cigánskej problematiky na Slovensku.... V niektorých veciach to vidím inak, ale ako celok sa mi to celkom pozdáva....
taká dlhšia záležitosť, kde sa autor zamýšľa nad možnosťami a postupmi riešenia cigánskej problematiky na Slovensku.... V niektorých veciach to vidím inak, ale ako celok sa mi to celkom pozdáva....
Úvod len strašné žvásty.
Časť o trestoch a odmeňovaní dobra a trestaní zla - áno, to je univerzálna vec, s tým sa nedá nesúhlasiť. Je chyba, že sa to nedeje. Ale prirovnávať trestania človeku ku trestaniu psovi ? To hádam Marián nemyslel vážne, hádam len sú nejaké rozdiely medzi človekom a psom a človek dobre vie, za čo je ten a ten trest a nemusí to byť aktuálne.
Psychopatická deviácia - zaujímalo by ma, čím by podložil Mišún svoje tvrdenie, že incest či pitie počas tehotenstva vedie ku kriminalite.
Kultúrna deviácia - tam sa dá celkom súhlasiť. Ak v tom tie deti žijú či dokonca ich rodičia využívajú na kradnutie vedome, tak to je jasné.
Sociálna deviácia je tiež dobre opísané a podľa mňa je to najčastejšie sa vyskytujúca deviácia, z ktorej vyplýva aj kultúrna deviácia.
Tie konšpiračné reči čo nasledujú potom neriešim, písali sme tu o tom nedávno.
Samozrejme, rozdávanie bytov a pod. záležitosti určite nie je žiadne riešenia, to je však primárne chyba štátu, resp. celého systému. My tu nadávam na cigánov čo všetko dostávajú zadarmo, aké dávky a podobne, ako by sme im závideli. Avšak až také terno to nebude, keď sa pozrieme, ako cigáni reálne žijú. Rozdiel je však v tom, že my a oni máme úplne rozdielne historicko-genetické determinanty, ktoré určujú, že oni tak žiť dokážu a my nie.
Tie veci ohľadom nejakej kontroly počas tehotenstva a dobrovoľnej sterilizácii (určite by nebola dobrovoľná, keby sa strana pod. typu dostala k moci) zaváňajú fašizmom. Na prvý pohľad sa to zdá ako niečo dobré, dokonca rozumné, ale tieto zásahy a kontrol zo strany štátu, to nie je nič iné ako fašizoidné návrhy. Ten problém alkoholu a fetovania súvisí len a len so sociálnou situáciou. Ak sa vyrieši tá, tento problém zmizne sám, netreba zavádzať žiadne ďalšie opatrenia. Tieto dekadentné vplyvy sú priznáčné pre akúkoľvek sociálne slabú skupinu, je úplne irelevantné, akej etnicity, vyznania alebo x iných vecí je daná osoba alebo skupina osôb.
Beriem späť to, čo som napísal skôr, že zaujímalo by ma, čím by podložil Mišún svoje tvrdenie, že incest či pitie počas tehotenstva vedie ku kriminalite. Tu to odôvodňuje, aj keď samozrejme, je to len nepriamy predpoklad, žiadne pravidlo. Ale beriem.
Ohľadom debilnej cigánky čo rodí deti - to opäť súvisí s tou celkovou situáciou. V sociálne slabých komunitách sa takéto veci dejú. Je tam nevzdelanosť, alkohol, fetovanie a ďalšie negatívne faktory, ktoré toto všetko ovplyvňujú. Ja nevidím ako riešenie to nejak zakazovať, zasahovať do takýchto vecí zo strany štátu.
Nasledujúce pasáže som len preletel, nemám na čo extra zareagovať. Mišún tam navrhuje rôzne návrhy systémovej kontroly, vytváranie akýchsi fárm pre mentálne postihnutých, organizovanie domobrán. To sa mi nechce nejak rozoberať.
Celospoločenská výchova:
Voči tým veciam ohľadom nejakej správne a pozitívnej výchovy nemám výhrady. To sú univerzálne veci.
Toto tiež nie je odveci. Nejaká tá sociálny výpomoc tam musí byť a vždy sa čudujem, keď tu ľudia posielajú linky, že na cigánsky problém sa dalo toľko a toľko €. Áno, ten efekt je v dnešnom systéme nezmyselný, ale mnohí kritizujú už len to, že sa niečo dalo a vyčlenilo. Hlavne, že všetci by chceli mať cigánsky problém vyriešený. Tu som už raz opisoval moje podozrenie, že niektorí to ani podvedome nechcú, ako keby sa báli, že ak zmizne tá deklasovaná vrstva nižšie, oni sami sa ocitnú na takom stupienku, že pod nimi už nik a už len nad nimi..
K tej poslednej kapitole ohľadom eugeniky sa ani nebudem vyjadrovať viac, to úplne odmietam. História ukázala, že akokoľvek môžu byť pozitívne ciele a dôvody, proste to nefunguje. Nevraviac o tom, že aj po biologickej stránke to je nezmysel.
Toľko krátka a rýchla analýza.
Inak bratia Mišúnovci, to je úžas. Jeden Kotlebovec a policajt a druhý Josko, spevák legendárne kapely Načo Názov. To ma vždy dostávalo. Aj keď podľa Joska si rozumejú a žiadne rozpory medzi sebou nemajú. 
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2012, 19:46)
Sledujte Fica:

Časť o trestoch a odmeňovaní dobra a trestaní zla - áno, to je univerzálna vec, s tým sa nedá nesúhlasiť. Je chyba, že sa to nedeje. Ale prirovnávať trestania človeku ku trestaniu psovi ? To hádam Marián nemyslel vážne, hádam len sú nejaké rozdiely medzi človekom a psom a človek dobre vie, za čo je ten a ten trest a nemusí to byť aktuálne.
Psychopatická deviácia - zaujímalo by ma, čím by podložil Mišún svoje tvrdenie, že incest či pitie počas tehotenstva vedie ku kriminalite.
Kultúrna deviácia - tam sa dá celkom súhlasiť. Ak v tom tie deti žijú či dokonca ich rodičia využívajú na kradnutie vedome, tak to je jasné.
Sociálna deviácia je tiež dobre opísané a podľa mňa je to najčastejšie sa vyskytujúca deviácia, z ktorej vyplýva aj kultúrna deviácia.
Tie konšpiračné reči čo nasledujú potom neriešim, písali sme tu o tom nedávno.
Samozrejme, rozdávanie bytov a pod. záležitosti určite nie je žiadne riešenia, to je však primárne chyba štátu, resp. celého systému. My tu nadávam na cigánov čo všetko dostávajú zadarmo, aké dávky a podobne, ako by sme im závideli. Avšak až také terno to nebude, keď sa pozrieme, ako cigáni reálne žijú. Rozdiel je však v tom, že my a oni máme úplne rozdielne historicko-genetické determinanty, ktoré určujú, že oni tak žiť dokážu a my nie.
Tie veci ohľadom nejakej kontroly počas tehotenstva a dobrovoľnej sterilizácii (určite by nebola dobrovoľná, keby sa strana pod. typu dostala k moci) zaváňajú fašizmom. Na prvý pohľad sa to zdá ako niečo dobré, dokonca rozumné, ale tieto zásahy a kontrol zo strany štátu, to nie je nič iné ako fašizoidné návrhy. Ten problém alkoholu a fetovania súvisí len a len so sociálnou situáciou. Ak sa vyrieši tá, tento problém zmizne sám, netreba zavádzať žiadne ďalšie opatrenia. Tieto dekadentné vplyvy sú priznáčné pre akúkoľvek sociálne slabú skupinu, je úplne irelevantné, akej etnicity, vyznania alebo x iných vecí je daná osoba alebo skupina osôb.
Beriem späť to, čo som napísal skôr, že zaujímalo by ma, čím by podložil Mišún svoje tvrdenie, že incest či pitie počas tehotenstva vedie ku kriminalite. Tu to odôvodňuje, aj keď samozrejme, je to len nepriamy predpoklad, žiadne pravidlo. Ale beriem.
Ohľadom debilnej cigánky čo rodí deti - to opäť súvisí s tou celkovou situáciou. V sociálne slabých komunitách sa takéto veci dejú. Je tam nevzdelanosť, alkohol, fetovanie a ďalšie negatívne faktory, ktoré toto všetko ovplyvňujú. Ja nevidím ako riešenie to nejak zakazovať, zasahovať do takýchto vecí zo strany štátu.
Nasledujúce pasáže som len preletel, nemám na čo extra zareagovať. Mišún tam navrhuje rôzne návrhy systémovej kontroly, vytváranie akýchsi fárm pre mentálne postihnutých, organizovanie domobrán. To sa mi nechce nejak rozoberať.
Celospoločenská výchova:
Opäť fašizoidné návrhy. Síce to nesúvisí s témou, ale takýchto sklonov je tam veľmi veľa, čo mi len potvrdzuje ideologické pozadie a zmýšľanie ľudí v ĽS-NS.Od každého občana, aj od detí je potrebné vyžadovať dodržiavanie presne stanovených pravidiel správania
Voči tým veciam ohľadom nejakej správne a pozitívnej výchovy nemám výhrady. To sú univerzálne veci.
Kód: Vybrať všetko
Kľúčovým princípom sociálnej pomoci je rozdeľovanie dostupných verejných zdrojov s cieľom zlepšiť životné podmienky obyvateľstva. Všetky prostriedky sociálnej pomoci sa musia v čo najväčšej miere nastaviť podľa individuálnych schopností, potrieb a mentálnej úrovne občana.K tej poslednej kapitole ohľadom eugeniky sa ani nebudem vyjadrovať viac, to úplne odmietam. História ukázala, že akokoľvek môžu byť pozitívne ciele a dôvody, proste to nefunguje. Nevraviac o tom, že aj po biologickej stránke to je nezmysel.
Toľko krátka a rýchla analýza.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2012, 19:46)
Sledujte Fica:
http://korzar.sme.sk/c/6274820/starostu ... drogy.html
že by starosta-pikér????.... aj keď na tomto sídlisku je to skutočne "prekvapivé"
....
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2012, 12:26)
http://pospolitost.wordpress.com/2012/0 ... -probleme/
je to reakcia na pdf-ko, ktoré som tu nedávno dával.... pohľad od nejakého policajta, čo pracuje na východe Slovenska medzi Cigánmi....
že by starosta-pikér????.... aj keď na tomto sídlisku je to skutočne "prekvapivé"
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2012, 12:26)
http://pospolitost.wordpress.com/2012/0 ... -probleme/
je to reakcia na pdf-ko, ktoré som tu nedávno dával.... pohľad od nejakého policajta, čo pracuje na východe Slovenska medzi Cigánmi....
-
axxis
Addict
kde su ti, ktori tvrdili, ze romska otazka sa nezneuziva a zamerne neriesi? co si myslite o citovanej otazke?Zastavme všetky príspevky, dotácie, dary, volajme humanistov k zodpovednosti a potom sa ukáže ich skutočný počet. Teda počet hyen a počet humanistov.
-
seth82
Darca
A takto sa, dámy a páni, robí propaganda http://www.sme.sk/c/6282260/davku-beru- ... movia.html Všimnite si, že na akých "argumentoch" je založený článok, aké tvrdenia na ich základe robí a čo oznamuje nadpis. Len odcitujem jednu vetu "Z približne 283 miliónov eur vyplatených v roku 2010 v tejto dávke tak väčšina peňazí zrejme išla mimo osád." - zrejme, asi, možno, hádam, snáď a na tomto autor článku založil tvrdenie, že dávky poberajú najmä mladí, nie cigáni? Tí novinári sa už načisto zbláznili, to ich takto učia na Slovensku robiť žurnalistiku? Veď tie tvrdenia, ktoré v článku propaguje, nemajú ani hlavu a ani pätu, vôbec neberie do úvahy to, že cigáni nemajú vo zvyku registrovať partnerstvá na úradoch, alebo nebodaj v kostole a preto v štatistikách často vystupujú ako osamelé matky/etc, ďalej vôbec netuším, že na základe akých faktov prieskum zistil, že dávky neputovali do osád, ale jednotlivcom mimo nich??
"Svetová banka, ktorá na žiadosť ministerstva práce analyzovala sociálny systém, upozornila, že štruktúra poberateľov dávky v hmotnej núdzi nezodpovedá zloženiu obyvateľov v osadách." - A to teda znamená, že si môžu dovoliť vyhlásiť, že väčšinu dávok nepoberajú cigáni. Môžu ísť vešať buliky na nos niekomu inému a nie ľuďom, ktorí bývajú na východe a v realite vidia, čo sa vlastne deje. Tfuj, chce sa mi zvracať z tejto propagandy, ešte viac, ako z politiky.
"Svetová banka, ktorá na žiadosť ministerstva práce analyzovala sociálny systém, upozornila, že štruktúra poberateľov dávky v hmotnej núdzi nezodpovedá zloženiu obyvateľov v osadách." - A to teda znamená, že si môžu dovoliť vyhlásiť, že väčšinu dávok nepoberajú cigáni. Môžu ísť vešať buliky na nos niekomu inému a nie ľuďom, ktorí bývajú na východe a v realite vidia, čo sa vlastne deje. Tfuj, chce sa mi zvracať z tejto propagandy, ešte viac, ako z politiky.
Neviem či sa ti nepáči, seth. Propaganda v záujme koho ?
A k tým jednotlivcom - ak chce potencionálne cigánska rodina žiť z dávok, tak musia byť v zložke rodina s x deťmi alebo teda jednotlivci s x detmi. Hlavne od tých detí sa odvíja výška dávky. Štatistika hovorí, že 62% dávok poberajú jednotlivci. To naozaj na cigánov moc nesedí.
Veď aj vy tu dookola omieľate ako sa cigáni množia, plodia deti od 14, takže akí jednotlivci.
Zaujímavý je aj údaj, že rodiny s viac ako 4 deťmi robia podiel iba 3 % - pri tejto skupine sú tie najvyššie dávky, čo raz koloval ten cigánsky hoax.
No tak ale asi je všetko zmanipulované a nejaká cigánska klika má prsty aj v Svetovej banke a ministerstve práce kde manipulujú so štatistikami a prerábajú ich na svoj obraz.
A k tým jednotlivcom - ak chce potencionálne cigánska rodina žiť z dávok, tak musia byť v zložke rodina s x deťmi alebo teda jednotlivci s x detmi. Hlavne od tých detí sa odvíja výška dávky. Štatistika hovorí, že 62% dávok poberajú jednotlivci. To naozaj na cigánov moc nesedí.
Kód: Vybrať všetko
„Štruktúra zloženia obyvateľov v osadách a segregovaných rómskych usadlostiach sa vyznačujú mnohopočetnými rodinami s viacerými deťmi. Jednotlivec má nárok na dávku väčšinou až po tom, ako mal 25 rokov. V rómskych osadách nenájdete v tomto veku slobodného rómskeho chlapca alebo dievča. Určite je zopár jednotlivcov, ale je to zanedbateľné percento.“Zaujímavý je aj údaj, že rodiny s viac ako 4 deťmi robia podiel iba 3 % - pri tejto skupine sú tie najvyššie dávky, čo raz koloval ten cigánsky hoax.
No tak ale asi je všetko zmanipulované a nejaká cigánska klika má prsty aj v Svetovej banke a ministerstve práce kde manipulujú so štatistikami a prerábajú ich na svoj obraz.
-
seth82
Darca
Propaganda v záujme koho? To je čo za otázku? Hádam je to jasné, nie? Prosím, prestaň prevracať moje slová a svoju hlúpu iróniu o tom, že cigáni majú kohosi v Svetovej banke si nechaj pre niekoho iného, dúfam, že si pochopil môjmu príspevku a tomu, že niekto, kto ten článok písal a kto v ňom prevelebne vydal také tvrdenia, aké v ňom sú, iba poobracal fakty a údaje tak, aby jeho teórii sedeli. Už som to tu písal a zopakujem výrok od Doylea "Insensibly one begins to twist facts to suit theories, instead of theories to suit facts." A toto presne spravil daný pisálek.
Naposledy, keď som bol na mestskom úrade (kde je aj pošta) doma na Slovensku, som čakal vo fronte, kde bol samý cigán čakajúci na dávky. Propagandu ako toto môžem zvysoka okašľať a to isté platí aj pre iných, ktorí bývajú na východe Slovenska.
Naposledy, keď som bol na mestskom úrade (kde je aj pošta) doma na Slovensku, som čakal vo fronte, kde bol samý cigán čakajúci na dávky. Propagandu ako toto môžem zvysoka okašľať a to isté platí aj pre iných, ktorí bývajú na východe Slovenska.
Tak sa spýtam takto: aký má záujem ten človek, že podľa teba prevracia fakty ? Každý robí niečo s nejakým dôvodom, resp. za nejakým účelom.
V tomto prípade ten výrok platí aj na teba - tiež svoje teórie - zážitky premieňaš na fakty. Minimálne v tom zmysle, že týmito konkrétnymi svojimi "faktami" neguješ fakty (pokojne tiež s úvodzovkami) toho pisálka.
A teda vychádzam hlavne z tejto tabuľky, nie článku samotného. Či je pravdivá sama o sebe, to už neviem.
Nechcem byť zlý, ale tvoj zážitok na úrade má minimálnu výpovednú hodnotu. Takisto neviem akým právom hovoríš za všetkých obyvateľov východného Slovenska (implicitne naznačuješ, že majú podobné zážitky ako ty, ak si to tak nemyslel, tak beriem späť).Naposledy, keď som bol na mestskom úrade (kde je aj pošta) doma na Slovensku, som čakal vo fronte, kde bol samý cigán čakajúci na dávky. Propagandu ako toto môžem zvysoka okašľať a to isté platí aj pre iných, ktorí bývajú na východe Slovenska.
V tomto prípade ten výrok platí aj na teba - tiež svoje teórie - zážitky premieňaš na fakty. Minimálne v tom zmysle, že týmito konkrétnymi svojimi "faktami" neguješ fakty (pokojne tiež s úvodzovkami) toho pisálka.
A teda vychádzam hlavne z tejto tabuľky, nie článku samotného. Či je pravdivá sama o sebe, to už neviem.
- Prílohy
-
- 270-small.jpg (47.36 KiB) 1326 zobrazení
-
seth82
Darca
Aký má záujem? Prosím ťa, ty si si nevšimol tú propagáciu cigánov na SME? Asi nie, lebo si to všímať nechceš. A aký má záujem? Snaží sa z cigánov spraviť ešte viac chránený druh, akým bol doteraz, pretože si je vedomý, že ľudia toho už začínajú mať plné zuby. Preto treba šíriť sprostosti o tom, akí sú vlastne cigáni OK, všetko je s nimi v poriadku, nie sú to oni, kto poberá najviac dávok, je to určite niekto iný, hoci všetci dobre aj tak vieme, že štát po politikoch najviac vyciciavajú práve neprispôsobiví.
Nechcem byť zlý, ale môj zážitok na úrade (nezabúdaj, že aj ja som kedysi býval na Slovensku a tento zážitok je iba tým posledným, v minulosti k takým zážitkom dochádzalo úplne pravidelne) má asi tak desať tisíc krát vyššiu výpovednú hodnotu, akú má akýsi "asi, možno, dajme tomu, hádam" prieskum od Svetovej Banky, ktorej zamestnanci pravdepodobne ani nevedia, že kde nejaké Slovensko je. Nehovoriac o manipulácii s faktami a derivácii nesprávnych uzáverov. A na základe čoho hovorím za iných obyvateľov východného Slovenska (nie za všetkých, neprekrúcaj)? Na základe toho, že ich poznám dosť a poznám aj ich postoje.
Na tvoje ďalšie deriváty nereagujem, pretože si si ich sám vykonštruoval, ako som už naznačil vyššie o tom, že nereprezentujem všetkých východniarov.
Nad tou tabuľkou sa ani nepozastavujem, nebudem sa zbytočne naťahovať s hlúposťami.
Nechcem byť zlý, ale môj zážitok na úrade (nezabúdaj, že aj ja som kedysi býval na Slovensku a tento zážitok je iba tým posledným, v minulosti k takým zážitkom dochádzalo úplne pravidelne) má asi tak desať tisíc krát vyššiu výpovednú hodnotu, akú má akýsi "asi, možno, dajme tomu, hádam" prieskum od Svetovej Banky, ktorej zamestnanci pravdepodobne ani nevedia, že kde nejaké Slovensko je. Nehovoriac o manipulácii s faktami a derivácii nesprávnych uzáverov. A na základe čoho hovorím za iných obyvateľov východného Slovenska (nie za všetkých, neprekrúcaj)? Na základe toho, že ich poznám dosť a poznám aj ich postoje.
Na tvoje ďalšie deriváty nereagujem, pretože si si ich sám vykonštruoval, ako som už naznačil vyššie o tom, že nereprezentujem všetkých východniarov.
Nad tou tabuľkou sa ani nepozastavujem, nebudem sa zbytočne naťahovať s hlúposťami.