Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
pegasusss
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa pegasusss »

to mas odkial o tych sojovych protakoch ?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

co konkretne?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

akykolvek rastlinny protein je blbost, neviem co riesite...uz sa to tu riesilo, jednoducho aminokyselinove spektrum rastlinnych proteinov je neuplne, len bielkoviny zivocisneho povodu obsahuju kompletne aminokyselinove spektrum, preto su tie rastlinne menejcenne...
pegasusss
Light Professional
Light Professional

zapojil som gogeľ :D ....

Sójový proteín (Soy Protein Isolate)

Sojový proteín je vyrábaný extrakciou sójovej múky. Následne je múka vyzrážaná, vymytá a usušená. Pri tomto výrobnom procese zo sóje vzniká približne 90% proteín. Je bohatý na rozvetvené aminokyseliny (BCAA), glutamín a arginín.

Varovanie !!!
Súčasné vedecké výskumy ukazujú, že sójové fytoestrogény daidzein a genistein majú estrogénne účinky. Preto je tento proteín (z dlhodobého hľadiska) vhodný len pre ženy.

Kód: Vybrať všetko

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=39
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Sojovy protein je bullshit, viac-menej komercna zalezitost ako "aha, z coho dokazeme urobit """protein"""". Ako tu uz pisali, radsej treba ist do nejakeho srvatkoveho izolatu, resp. do niecoho ineho "zivocisneho".
Uprimne, keby som uz nemal co, tak radsej budem tvarohovat. :)

Btw, kinjeril is in da house. :smt006

Po styroch mesiacoch sa zda byt moje rameno ako tak ok. Vcera som bol po 4 mesiacoch v posilke zamakat na plno a rameno drzalo. (Kiez by to tak ostalo... :modlenie: )

Btw, neda mi nevratit sa opat k zacinajucim bodybuilderom - NO, tribulus, gainery a podobne <>iny su vam na hovno, ked este len zacinate. Zaklad vsetkeho je strava. Zdrava, bielkovinovo bohata, na cukry a tuky chudobna. Ked zacinate, svaly su jemne ako detska prdel, na rukach ziadne mozole, hlavicka cista, vykonnostna a mentalna stagnacia nulova.
Je to viac ako smiesne, ked niekto, kto nedvihol ani len kotuc 20kg zo zeme sa pyta, ktory protein, gainer alebo nitri-oxid je lepsi.

Cvicte, nerozmyslajte ako menej cvicit a byt "bulo".
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

kinjerill mal si problemy s klbom? ak ano aku vyzivu si bral? :) ja uvazujem o kupe viac menej koli prevencii ale bedrove a kolenne klbe aj trochu osetrit..bud http://www.homegym.sk/scitec-nutrition/ ... -s18277086 alebo http://www.homegym.sk/klbova-vyziva-tab ... -s18278728
btw. neviete mi niekto odporucit nejake clanky o vyvoji kosti, lebo brat ma o 5 rokov menej (16) a ma hrubsie kosti, vidiet to na zapasti napriklad, tak neviem ci mi chyba nejaky hormon alebo co..ale stve ma to :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To čo napísal kinjeril je svätá pravda.

Ja kĺbovku dávam cca 1-2 krát do roka, nepozerám na nejaké drahé značky, to je podľa mňa zbytočné.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

este by som sa chcel spytat ci ste niekto brali ZMA http://www.homegym.sk/zma/nutrend-zma-1 ... -s18278386 ...nie su to anabolika ? pisu ze to obsahuje horcik, magnezium, a B6 a pomaha k spanku a zvyseniu testosteronu :D kupil som si cakas muscle and fitness a tam su taketo "tipy" :P
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

hughito: takáto by stačila http://www.protein.sk/e-1769-jointment- ... -nutrition ? (momentálne aj ja rozmýšlam nad kúpou kĺbovky)
hughito
Redeemer
Redeemer

martinez: Určite to stačí. Je tam glukosamín, chondroitín, želatína, to je základ. Žiaľ balenie vystačí len na 20 dní a pokiaľ viem, tak tieto záležitosti treba brať dlhšie, ideálne aj 2 mesiace, aby bol ten účinok tip-top. Ono to nefunguje "hneď."

Každopádne, ak nemáš problémy a berieš to len prevenčne, tak to hádam stačí, ja takisto do kĺbovky nezvyknem vraziť veľa peňazí, aj keď teda, moje zápästia v poslednej dobe akosi neposlúchajú.
gogo956
Redeemer
Redeemer

PhYs0c napísal:este by som sa chcel spytat ci ste niekto brali ZMA http://www.homegym.sk/zma/nutrend-zma-1 ... -s18278386 ...nie su to anabolika ? pisu ze to obsahuje horcik, magnezium, a B6 a pomaha k spanku a zvyseniu testosteronu :D kupil som si cakas muscle and fitness a tam su taketo "tipy" :P
- konkretne ten vyrobok co udavas nema najvhodnejsi pomer "cena-vykon". Ja uzivam dlhodobo tento
http://www.protein.sk/e-1131-zmk--mille ... chnologies je to v podstate vylepsene ZMA
a som s nim velmi spokojny, citim lepsiu regeneraciu po cviceni aj na chut na sex to robi svoje. :)
Len netreba zabudat ze to treba jest uplne oddelene od jedal obsahujucich vapnik, ja davam nalacno.
Ale pokial od toho niekto caka vyrazne zväcsenie svalov tak bude sklamany, take ucinky to samozrejme nema.

martinez13

ta klbovka co si postol sa mi paci, urcitu ju objednam, tiez mam dlhodoby problem s ramenom.. :roll:
Diego11
Medium Expert
Medium Expert

Peak Performance Speed Serum Vs. Peak Performance Speed

Príspevok od používateľa Diego11 »

Viete mi uviest hlavny rozdiel/y medzi produktmi Peak Performance Speed Serum 300g a Peak Performance Speed 120kaps ? Mal by som zaujem o tento doplnok ako nahradu miesto kavy a roznych energetichych napojov(Redbull a dalsie blbosti...), teda generalne mi ide hlavne o povzbudzujuci ucinok produktu(bez benefitu suvisiaceho so spalovania tukov alebo profitu spojeneho s treningom/ cvicenim spolu s uzivanim tohoto doplnku).

Zlozenie oboch vyrobkov som si precital, no nakolko som sa doteraz o sportove/fitness supplementy a rozlicne energizery nazaujimal, tak mi to az tak vela nepovie( v tejto oblasti som zial uplny laik). Predpokladam ze ten Serum(v prasku) mi pri dennej davke 10g vystaci tak na mesiac a naopak ten druhy vyrobok v kapsuliach, pri davke 1 kapsula denne na 120 dni, co sa mi vidi o dost vyhodnejsie. Neviem vsak nakolko je ten drahsi (praskovy)doplnok silnejsi oproti tym kapsuliam ?

Denne som dost vytazeny a trpim hlavne unavou, ospalostou a driemotou...kofein pijem takmer denne ako 2-3 silne kavy, pripadne ako alternativu zeleny caj s guaranou...takze hlavne z tohoto dvovodu sa zaujimam o tieto dva doplnoky.

Viete mi tiez povedat, ci obsahuju tieto dva produkty aj aminokyselinu L - tyrosin ? ( v zlozeni doplnkov som to nenasiel, no v texte sa tyrosin spomina)

Vopred vam dakujem za rady!
pegasusss
Light Professional
Light Professional

podla mna je rozdiel v cene asi v tom ze ten praškovy 300g mas aj BCAA aminokyseliny
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

--
hughito
Redeemer
Redeemer

Furt.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

No potrebujem poradiť začal som cvičiť mam 189cm (92) kg čiže mam diétnu stravu nič mastné nič slané ani tuky (sacharidy) ani cukor .... zelenina a tak ..... ale kamarát mi povedal že by som mal jesť veľa bielkovín že pre svaly .... myslíte ako by som mohol získať čo najviac bielkovín ? (v čom sú a nepriberá sa z nich ? )
bender44
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bender44 »

hughito napísal:Furt.
Ešte ťa poprosím, čo si mám k nemu pridať? Samotný tvaroh do seba nenatlačím, jedine keby si do toho dám nejaký jogurt, avšak to sú tuky ktoré už nespálim ak jem tvaroh pred spaním.
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

A co tak tvaroh zmiesany s kakaom/grankom? Odporucate alebo sa radsej vyhnut tejto kombinacii?
hughito
Redeemer
Redeemer

Tvaroh sa naučíš jesť aj samotný. Nemaj strach. :wink:
gogo956
Redeemer
Redeemer

ja to robim tak, ze rucnym mixerom pomiesam do kopy mlieko s tvarohom a grankom, niekedy tam pridam dzem, alebo trochu wheyu pre chut, alebo zavaraninu.. Ale da sa aj samotny, alebo zmiesat s jogurtom.
Napísať odpoveď