Je zalúbená ??
Re: Je zalúbená ??
veru tak, písal o tom aj qwerty, myslím, že v téme zvanej "indoktrinácia". Veľmi poučné.
Ak ho nepriťahuje, prečo s ňou spal? ( či naivná otázka? ) 
Je zalúbená ??
Zuzka velmi vychytana otazka a tiez by ma zaujimala odpoved 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
možno ho priťahuje iba od krku dole (má dobrú postavu) ale nepáči sa mu do tváre 
alkohol.. to sa este nikomu z vas nestalo?:)
Niekedy sa v danom momente s dotyčnou cítiš dobre a svojim spôsobom ťa priťahuje, no nie je to až tak tvoj vkus, ale takýto nedostatok vieš prehryznúť, zvlášť, ak je človek nadržaný alebo má vypité. Proste sa s ňou vyspíš a berieš to ako uspokojenie svojej potreby a nič viac.
vidíš to ma nenapadlo, alkohol je inak sviňa, stále sa len ráno hanbím zato s akými škaredými dievčatami som bol... a pritom v tom okamihu sú pre teba ako modelky
Áno, fyzická príťažlivosť je dôležitá (pre niekoho až príliš). Mnohí sa dokážu vďaka fyzickej príťažlivosti preniesť cez mnohé charakterové vody. U "zúfalcov" to platí naopak.
Pre mňa osobne hraje charakter prim a môže vyzerať ako sexuálna bohyňa, aj tak ju budem považovať za kravu.
Každý nech si vyberie podľa vlastného uváženia, avšak narozdiel od niektorých ich nepotrebujem označovať ako "nadržaných debilov"...
Pre mňa osobne hraje charakter prim a môže vyzerať ako sexuálna bohyňa, aj tak ju budem považovať za kravu.
Každý nech si vyberie podľa vlastného uváženia, avšak narozdiel od niektorých ich nepotrebujem označovať ako "nadržaných debilov"...
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No raz mi mieril do ksichtu glockom, ale nejak som sa nad to povzniesol a dnes sa nad tým len pousmejemGrim napísal:...a jej priateľovi to nevadí?...
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2012, 18:01)
poviem to kruto, možno to bude hlúpe, ale úprimne... Na to aby som so ženou len vyspal viem akoby ubrať zo svojich výzorových nárokov. Žiadny alkohol v tom nebol, ale v prvú chvíľu mi prišla príťažlivejšia.
Podla mna bola zabuchnuta