platenie na pumpe

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mishoooo
Novice
Novice

platenie na pumpe

Príspevok od používateľa mishoooo »

chcel by som spytat taku vec.Keď natankujem benzin do auta a idem k pokladni ,mam ja povedat kolko som natankoval alebo mi predavač povie len kolko mam platit?dakujem
Mastros
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: platenie na pumpe

Príspevok od používateľa Mastros »

Cislo toho cerpacieho zariadenia, pri ktorom si zastavil. Je to vidiet aj z predajne, vo vyske asi dvoch metrov je poradove cislo. Uvidis - pochopis.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Povieš číslo stojana z ktorého si tankoval. Niekedy ti ale predavač rovno naúčtuje keď videl kde si tankoval ;)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nie vsade, na metro pumpe som bol minule nuteny povedat objem paliva a sumu, pretoze som nevedel najst cislo stojanu, vraj je to tam bezne ze ich nemaju ocislovane, ale na 95% pumpach to ocislovane je
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak netankovat na podivnych zumpach ale na normalnych typu Shell, Slovnaft ci OMV ked uz. Tam to maju ocislovane vzdy.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Alebo chodit tankovat v noci kedy tam ine auto nie je :P
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

a co to je moja starost kolko som natankoval, nech si to predavac zisti sam... to je ako keby som si mal v potravinach pamatat ceny :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

To sa nám tu zas našiel odborník, však Michaelo :roll: Zjavne chodíš tankovať stále na tú istú pumpu a ďalej ako v robote si s autom ani nebol... Aj ja tankujem podľa možností na jednej pumpe, ale keď jazdíš krížom-krážom, občas sa stane, že musíš načapovať aj v Hornej Dolnej na JRD, lebo to proste nevydá... :wink:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Keď viem že idem ďalej tak natankujem na najbližšej normálnej čerpačke a nechodím na doraz jak nejaký blbec.
Naozaj nemám rád takých čo si myslia že dôjdu na 1 liter ešte dosť kilometrov a tak nepotrebujú natankovať.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Aha, pán je múdry, je vidieť, že máš prejazdenú celú Európu, ak nie celý svet :aasmile29: Nikdy sa Ti asi tým pádom nestalo, že si vyrazil s plnou nádržou, na GPS si si pozrel, kde po trase sú dojazdu vyhovujúce pumpy a tá, ktorú si chcel navštíviť (preferovaná značka) tam buď nebola, alebo bola zatvorená. Potom na výber kvôli dojazdu priveľmi nemáš... Stalo sa mi už aj to, že som na pumpu prišiel s 0,5L benzínu v nádrži a raz mi to vyšlo tak, že mi motor skapal 2 metre od stojanu. Jazdím aj na motorke a neraz som v takej prdeli, že som rád, keď vidím ľudí, nieto ešte čerpačku... Inak vozím so sebou kanister ako v aute, tak na motorke...

Mudruj a karmuj niekde inde, krásny prípad sa mi stal minulý rok, keď nám k služobákom dali nové tankovacie karty Slovnaft a s tými inde nezaplatíš. Cash mi nepreplatia, lebo mám kartu. Prišiel som v noci na pumpu a kvôli rekonštrukcii bola zatvorená, tak som musel hľadať ďalšiu a tá bola o cca 40km ďalej... Okolnosti nemusia vždy byť v Tvoj prospech :wink:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Michaelo napísal:Tak netankovat na podivnych zumpach ale na normalnych typu Shell, Slovnaft ci OMV ked uz. Tam to maju ocislovane vzdy.
ty si zumpa a nie metro pumpa. pri teste paliva by tvoje najpumpy skoncili rovnako
Michaelo napísal:Keď viem že idem ďalej tak natankujem na najbližšej normálnej čerpačke a nechodím na doraz jak nejaký blbec.
Naozaj nemám rád takých čo si myslia že dôjdu na 1 liter ešte dosť kilometrov a tak nepotrebujú natankovať.
keby si nebol dement, doslo by ti ze su ludia ktory nestihaju tankovat, nesleduju stav nadrze apod.. ty jedine co vies ze mat polku nadrze a ist hned tankovat lebo co ked nedojdem :roll:

btw, slovo dôjst nepozname .)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Nestihaju tankovat a nesleduju stav nazdrze? To je co za vyplod pri palubnych pocitacoch alebo sekundovom pohlade na rucicku? Nebavime sa o trabantoch a ryske pri benzine.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Niektori su tu mudri jak radio Jerevan...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

skus si denne vymenit 1-2 auta kde v kazdom je ina hladina benzinu, za den mas stihnut ist na tisic miest a ty nestihas ..myslis ze budes pozerat vobec tachometer? prepac ale ja jedine co stiham je zdvihat telefon, volat a jazdit ..take ako kolko idem, benzin apod pi*ov*** nestiham pozerat.

btw, toto vsetko je uz OT
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To je rovnako ako by sofer UPS ci GLS povedal ze stale rozvaza zasielky tak nestiha pozerat na stav benzinu a tankovat. Ako pardon ale to je hovadina a poriadna.

A ja nehovorim ze tankujem non stop. Tankujem na konci nadrze no ak viem ze idem na dlhu cestu tak si natankujem doplna.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hellboy248: Ved to je absolutny nezmysel co tu vobec pises. Pohlad na palivomer zaberie ani nie pol sekundy a je jedno ci vymenis aj 10 aut za den, tie oci ti tam proste padnu same od seba a ty vidis, kolko mas paliva. Obhajovat sa tu vymenou aut alebo nestihanim tankovat, tak to je dobra komedia.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... jako ked sa jazdi iba do kostola a do obchodu, tak to je mozne mat vzdy nejaku rezervu :-) problem nastava, ked sa auto vyuziva aktivne - napriklad na pracu :-) ... mam kombinovany dojazd cca. 1200km na LPG + BA95, ale aj tak sa mi casto stane, ze idem so stisnutou ritkou a hladam najblizsiu otvorenu pumpu :-) ... a prikladov je mnoho - ano, ked mam normalny program, tak to ide strazit si nadrz a dotankovat ked je tam stvrtina alebo pred dlhou cestou :-) ... problemy vyplyvaju zo situacii - ides niekam 500km do prdele, vies ze blikne rezerva, tak si das do navi najblizsiu cerpacku na trase ... ale ta je zatovrena, lebo personal blije po preflamovanej noci ... a uz si v prdeli - casovy sklz, hladas dalsiu pumpu a pod. :-) ...

takze ano, skutocna prax ukazuje ze nie vzdy sa da tankovat len na super hyper pumpach :-) ... uz som na cestach tankoval aj naftu zo suda na JRD, ako vravel Kibo ;-)

Hojko // mam den v kancli, tak pozicam kolegovi auto, nech nemusi jazdit starou pleckou - predpokladam, ze je charakter a vrati mi ho s plnou ... miesto toho ma tam caka svietiaca rezerva a vsimnem si to rano, ked sa ponahlam na dolezite stretnutie a nechcem meskat :-) ... este stale myslis, ze to je len komedia ? :-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

nordkapp_pb: Pozicanie auta kolegovi a jeho charakter je uz druha vec. Pokial mas ale svoje auto (alebo firemne, ktore pouzivas len ty), tak je to o inom a nevsimnut si stav paliva, tak to je komedia.
Napísať odpoveď