platenie na pumpe
platenie na pumpe
chcel by som spytat taku vec.Keď natankujem benzin do auta a idem k pokladni ,mam ja povedat kolko som natankoval alebo mi predavač povie len kolko mam platit?dakujem
Re: platenie na pumpe
Cislo toho cerpacieho zariadenia, pri ktorom si zastavil. Je to vidiet aj z predajne, vo vyske asi dvoch metrov je poradove cislo. Uvidis - pochopis.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Povieš číslo stojana z ktorého si tankoval. Niekedy ti ale predavač rovno naúčtuje keď videl kde si tankoval 
nie vsade, na metro pumpe som bol minule nuteny povedat objem paliva a sumu, pretoze som nevedel najst cislo stojanu, vraj je to tam bezne ze ich nemaju ocislovane, ale na 95% pumpach to ocislovane je
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak netankovat na podivnych zumpach ale na normalnych typu Shell, Slovnaft ci OMV ked uz. Tam to maju ocislovane vzdy.
Alebo chodit tankovat v noci kedy tam ine auto nie je 
a co to je moja starost kolko som natankoval, nech si to predavac zisti sam... to je ako keby som si mal v potravinach pamatat ceny 
-
Kibo
Hardcore addict
To sa nám tu zas našiel odborník, však Michaelo
Zjavne chodíš tankovať stále na tú istú pumpu a ďalej ako v robote si s autom ani nebol... Aj ja tankujem podľa možností na jednej pumpe, ale keď jazdíš krížom-krážom, občas sa stane, že musíš načapovať aj v Hornej Dolnej na JRD, lebo to proste nevydá... 
-
Michaelo
Hardcore addict
Keď viem že idem ďalej tak natankujem na najbližšej normálnej čerpačke a nechodím na doraz jak nejaký blbec.
Naozaj nemám rád takých čo si myslia že dôjdu na 1 liter ešte dosť kilometrov a tak nepotrebujú natankovať.
Naozaj nemám rád takých čo si myslia že dôjdu na 1 liter ešte dosť kilometrov a tak nepotrebujú natankovať.
-
Kibo
Hardcore addict
Aha, pán je múdry, je vidieť, že máš prejazdenú celú Európu, ak nie celý svet
Nikdy sa Ti asi tým pádom nestalo, že si vyrazil s plnou nádržou, na GPS si si pozrel, kde po trase sú dojazdu vyhovujúce pumpy a tá, ktorú si chcel navštíviť (preferovaná značka) tam buď nebola, alebo bola zatvorená. Potom na výber kvôli dojazdu priveľmi nemáš... Stalo sa mi už aj to, že som na pumpu prišiel s 0,5L benzínu v nádrži a raz mi to vyšlo tak, že mi motor skapal 2 metre od stojanu. Jazdím aj na motorke a neraz som v takej prdeli, že som rád, keď vidím ľudí, nieto ešte čerpačku... Inak vozím so sebou kanister ako v aute, tak na motorke...
Mudruj a karmuj niekde inde, krásny prípad sa mi stal minulý rok, keď nám k služobákom dali nové tankovacie karty Slovnaft a s tými inde nezaplatíš. Cash mi nepreplatia, lebo mám kartu. Prišiel som v noci na pumpu a kvôli rekonštrukcii bola zatvorená, tak som musel hľadať ďalšiu a tá bola o cca 40km ďalej... Okolnosti nemusia vždy byť v Tvoj prospech
Mudruj a karmuj niekde inde, krásny prípad sa mi stal minulý rok, keď nám k služobákom dali nové tankovacie karty Slovnaft a s tými inde nezaplatíš. Cash mi nepreplatia, lebo mám kartu. Prišiel som v noci na pumpu a kvôli rekonštrukcii bola zatvorená, tak som musel hľadať ďalšiu a tá bola o cca 40km ďalej... Okolnosti nemusia vždy byť v Tvoj prospech
-
Hellboy248
Guru wannabe
ty si zumpa a nie metro pumpa. pri teste paliva by tvoje najpumpy skoncili rovnakoMichaelo napísal:Tak netankovat na podivnych zumpach ale na normalnych typu Shell, Slovnaft ci OMV ked uz. Tam to maju ocislovane vzdy.
keby si nebol dement, doslo by ti ze su ludia ktory nestihaju tankovat, nesleduju stav nadrze apod.. ty jedine co vies ze mat polku nadrze a ist hned tankovat lebo co ked nedojdemMichaelo napísal:Keď viem že idem ďalej tak natankujem na najbližšej normálnej čerpačke a nechodím na doraz jak nejaký blbec.
btw, slovo dôjst nepozname .)
Nestihaju tankovat a nesleduju stav nazdrze? To je co za vyplod pri palubnych pocitacoch alebo sekundovom pohlade na rucicku? Nebavime sa o trabantoch a ryske pri benzine.
Niektori su tu mudri jak radio Jerevan...
-
Hellboy248
Guru wannabe
skus si denne vymenit 1-2 auta kde v kazdom je ina hladina benzinu, za den mas stihnut ist na tisic miest a ty nestihas ..myslis ze budes pozerat vobec tachometer? prepac ale ja jedine co stiham je zdvihat telefon, volat a jazdit ..take ako kolko idem, benzin apod pi*ov*** nestiham pozerat.
btw, toto vsetko je uz OT
btw, toto vsetko je uz OT
-
Michaelo
Hardcore addict
To je rovnako ako by sofer UPS ci GLS povedal ze stale rozvaza zasielky tak nestiha pozerat na stav benzinu a tankovat. Ako pardon ale to je hovadina a poriadna.
A ja nehovorim ze tankujem non stop. Tankujem na konci nadrze no ak viem ze idem na dlhu cestu tak si natankujem doplna.
A ja nehovorim ze tankujem non stop. Tankujem na konci nadrze no ak viem ze idem na dlhu cestu tak si natankujem doplna.
-
hojko
Site Admin
Hellboy248: Ved to je absolutny nezmysel co tu vobec pises. Pohlad na palivomer zaberie ani nie pol sekundy a je jedno ci vymenis aj 10 aut za den, tie oci ti tam proste padnu same od seba a ty vidis, kolko mas paliva. Obhajovat sa tu vymenou aut alebo nestihanim tankovat, tak to je dobra komedia.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... jako ked sa jazdi iba do kostola a do obchodu, tak to je mozne mat vzdy nejaku rezervu
problem nastava, ked sa auto vyuziva aktivne - napriklad na pracu
... mam kombinovany dojazd cca. 1200km na LPG + BA95, ale aj tak sa mi casto stane, ze idem so stisnutou ritkou a hladam najblizsiu otvorenu pumpu
... a prikladov je mnoho - ano, ked mam normalny program, tak to ide strazit si nadrz a dotankovat ked je tam stvrtina alebo pred dlhou cestou
... problemy vyplyvaju zo situacii - ides niekam 500km do prdele, vies ze blikne rezerva, tak si das do navi najblizsiu cerpacku na trase ... ale ta je zatovrena, lebo personal blije po preflamovanej noci ... a uz si v prdeli - casovy sklz, hladas dalsiu pumpu a pod.
...
takze ano, skutocna prax ukazuje ze nie vzdy sa da tankovat len na super hyper pumpach
... uz som na cestach tankoval aj naftu zo suda na JRD, ako vravel Kibo 
Hojko // mam den v kancli, tak pozicam kolegovi auto, nech nemusi jazdit starou pleckou - predpokladam, ze je charakter a vrati mi ho s plnou ... miesto toho ma tam caka svietiaca rezerva a vsimnem si to rano, ked sa ponahlam na dolezite stretnutie a nechcem meskat
... este stale myslis, ze to je len komedia ? 
takze ano, skutocna prax ukazuje ze nie vzdy sa da tankovat len na super hyper pumpach
Hojko // mam den v kancli, tak pozicam kolegovi auto, nech nemusi jazdit starou pleckou - predpokladam, ze je charakter a vrati mi ho s plnou ... miesto toho ma tam caka svietiaca rezerva a vsimnem si to rano, ked sa ponahlam na dolezite stretnutie a nechcem meskat
-
hojko
Site Admin
nordkapp_pb: Pozicanie auta kolegovi a jeho charakter je uz druha vec. Pokial mas ale svoje auto (alebo firemne, ktore pouzivas len ty), tak je to o inom a nevsimnut si stav paliva, tak to je komedia.