MS FRANKY napísal:Ne ne. Asi ťažko kôli PC ked som snou chodil mesiac von všade možne od rána do večera a ona my povie že som pre ňu niečo ako brat všetci my na to povedali že to bola riadna ***** ale ja si myslím že chyba je dakde medzi mojimi očami a vlasmi....
vies kde bola chyba? ze si jej rovno nedal najavo svoje umysli, t.j. ze sa ti paci a neico by si snou skusil, proste treba jej vkuse kurizovat jaka je pekna, a davat jej to najavo, bo ked sa knej spravas ako ku kamaratke, tak sa aj tak ona ku tebe sprava,...
a aj keby ti nie povedala, usetril by si mesiac ))
kurizovat :D:D Pekne slovo... Pozri, bud rad, ze ti povedala ze si ako brat... Vies presne na com si. Horsie by bolo keby ti nic nepovedala... Potom by si za nou doliezal vkuse a nic z toho...
Jednoznacne zena ked je prec alebo sa mi nemoze venovat, je tu stale verny PC
najhorsie ked ta opusti zena a zruti sa ti PC to uz je uplne na prd*l
Su aj extremy, ze zena aj PC na tom istom mieste, ale to musi aj zena taka byt, ze partner a PC na tom istom mieste, to musi byt ake zuzo spolu sa hravat hry a ine veci s PC a nakoniec sa hrat inac
IMHO lol
porovnavat neporovnatelne
partner, druh je ziva bytost ktoru mam rad inym sposobom ako moje PC...
ale keby si mam vybrat, jednoznacne svoju polovicku...
PC je len zhmotnenim nejakej myslienky a investicie...
deblasco napísal:IMHO lol
porovnavat neporovnatelne
partner, druh je ziva bytost ktoru mam rad inym sposobom ako moje PC...
ale keby si mam vybrat, jednoznacne svoju polovicku...
PC je len zhmotnenim nejakej myslienky a investicie...
Sancho napísal:sak,ale taká rzchlovka by obcas nezaskodila,ne?
Pozeraj, ja by som nedokazal mat sex bez vstahu, proste k nej musim nieco citit a az potom sex, je nechutne ako niekto ide do mesta za cielom po*ebat nejaku ku*vu a doma ma priatelku alebo zenu a male deti.