Markíza vs JOJ a iné TV stanice
Re: Markíza vs JOJ
vcera som pozeral extremne rodiny, bolo to nieco strasne, absolutne, ale absolutne strasne, mega trapne a nechapem ludi ako sa tam mozu ponizovat, a ten komentar misa hudaka z nich robi totalnych idiotov, sice to tam zo sebia robia vlastne sami....za tym isli geissenovci, co je tiez trapárna sama o sebe, no v porovnani s tymto som sa aj celkom dobre zasmial...btw tie deti a zena su dobre rozmaznane......
Tak čo sa týka extrémnych rodín, tak je jedná vec robiť si srandu z nejakých bu*erantov čo sami zo seba robia volov a z niekoho čo je postihnutý.. teda aspoň mne ten chlapec tak pripadal.. a nie to ešte robiť si z neho srandu, lebo chlapec má nejakú poruchu reči alebo čo.. a celú reláciu spomínať ako povedal myslím že je "juniversálny pracovník".. dosť úbohé aj na hnojku...
-
Adulko1
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
hojko: ved ako som pisal, napr. RTL alebo aj ine nemecke televizie davaju reklamy, ale nie take dlhe a take nudne! Nase reklamy su stale tie iste a nedavaju ziadny zmysel, mozno az na niektore ... Napr. aj History chanel dava reklamy, ale nie tak casto a nie take nudne, HBO tiez, dokonca aj Prima Cool ma reklamy vpohode. Hlavne nie su vsetky dlheee. Ako aj tu niekto spominal, uz bude vrchol, ked budu davat reklamu v reklame. Samotna jojka dokonca nedava vobec presne programy na cas, jedine TV noviny. Nech skusia aj s tymi meskat. A to je len a len vsetko kvoli tym blbym reklamam. Ked si nastavim na boxe nahravanie nejakeho filmu, tak mi to vobec nemoze presne nahrat, lebo tam pisu bludy cela jojka. Jedine pomoze nastavenie aspon min. pol hodku pred. Aky maju potom zmysel tie ich maily, ked na ne vobec neodpovedaju?
-
hojko
Site Admin
Adulko1: RTL uz dlho nesledujem, ale co si pamatam, tak RTL mala podstatne dlhsie reklamy ako ma teraz Markiza ci JOJ, hlavne vo vecernom primetime to bola reklama hadam aj na 10 minut. Mozno su reklamy stale tie iste preto, pretoze na Slovensku je maly trh a len par spolocnosti si dovoli zaplatit reklamu v TV, takze sa opakuju, ved Nemecko ma napokon 15x viac obyvatelov, ich ekonomika je niekde daleko inde a aj ten trh tam vyzera inak. To, ze JOJka vysiela uplne ako sa im chce je zial ich vec, cital som reakciu Rada pre vysielanie a retransmisiu a tam jasne stalo, ze ich nemozu za nic pokutovat a ani im nic prikazat, pretoze toto je vec televizie. Aj mna stve, ak pridem nieco pozriet a zacne to o 20 minut, ale ci je to reklamamy, to uz neviem povedat, pretoze program vysielania sa nesklada zrejme v den vysielania, ale uz nejaky ten cas vopred, poznaju ake reklamy pojdu, vsetko ma svoje casy, dlzky, dokazu to vypocitat a naplanovat. Na maily sa spytat televizie, nie mna.
-
Adulko1
Light Professional
Hojko: no ved to, ze ked im pisem, tak mi vobec na ziadny mail nepdpovedaju a tom som skusal min. 20 krat za pol roka. Dalsia vec je, ze ked su celkom dobre filmy na jojke, tak NASCHVAL pred koncom filmu (mozno 5 min.), tak oni daju reklamu? Je to chore, ved nech nas uz nechaju dopozerat a potom nech si daju tu blbu reklamu.
to je celkom zdrave. lebo neide o divaka, ale o peniaze od reklamnych agentur. tam si psychologovia vsimli, ze ked das reklamu po filme, nikto ju nepozera preto nema efekt. ale takto, ked chces vidiet koniec dobreho filmu, tak musia pustit reklamu, lebo ju budu pozerat vsetci, ci chcu alebo nie, lebo chcu vidiet ako skonci film.Adulko1 napísal:Hojko: no ved to, ze ked im pisem, tak mi vobec na ziadny mail nepdpovedaju a tom som skusal min. 20 krat za pol roka. Dalsia vec je, ze ked su celkom dobre filmy na jojke, tak NASCHVAL pred koncom filmu (mozno 5 min.), tak oni daju reklamu? Je to chore, ved nech nas uz nechaju dopozerat a potom nech si daju tu blbu reklamu.
to je o peniazoch o nicom inom.
-
Adulko1
Light Professional
Hej, hej to mas pravdu, je to len o peniazoch, aleco poznam ludi v svojom okoli, tak vacsina z nich pocas reklamy prepina program,aby ju nemuseli zasa dookola pozerat.
takych samozrejme velmi vela, ale ked si sa fakt do filmu zapozeral, a nemas sanuc vediet aka dlha ta reklama bude, lebo vysielaci cas je, ako bolo napisane vyssie, pojem neznamy, tak to pretrpis
No to je najlepsie, skonci reklama, povie dve slova a potom The End ani titulky nedaju a dalsia reklama
. Aj ked v poslednom case uz ani filmy ziadne nedavaju, a radsej si stiahnem nejaky film, ktory sa vecer pusti na TV bez reklam a sprostosti.
-
Adulko1
Light Professional
Tak tak Pascalwb 
K tým reklamám : včera sa mi akurát stalo to, že som (po dlhom čase, keďže mám dovolenku) začal pozerať Bez servítky. Za hodinu 3 reklamy. Našťastie som prepol na Domu, kde boli Ženy z rodu Gilmorovcov, takže keď bola reklama na Markíze, prepnem na domu a keď bola reklama na Dome, tak zase na Markízu. Paralérne dva programy bez pip FU*K YEAH
Inak som si všimol, že cez Farmu býva len jedna reklama a to až na konci. (alebo mi niečo ušlo ?)
Inak som si všimol, že cez Farmu býva len jedna reklama a to až na konci. (alebo mi niečo ušlo ?)
Uz dlhsiu dobu mi nejdu Televizne noviny, Sport na Markize z archivu. Uz aj tato cast je spoplatnena ?
-
Adulko1
Light Professional
Najlepsie je na tom archive to, ze aj tam vsuvaju tie sproste reklamy! 
Pikolik: Pokiaľ som si všimol dobre,tak spoplatnili celý archív...
Pozeral včera niekto z vás Hangover na Markíze? Keďže prvá reklama naskočila hneď po titulkoch, tak som pasáž filmu po prvej reklame, a reklamy stopoval. Neskutočne ma to nas*alo, takto častú a dlhú reklamu som snáď ešte nevidel.
1. pasáž filmu (?)
1. reklama (?)
2. Pasáž filmu (10 minút a nejaké sekundy)
2. reklama (vyše 11 minút! Viac ako film!)
3. pasáž filmu (27 minút)
3. reklama (13 minút)
...ďalej som to nestopoval. Ale to po prvej reklame, to už fakt človek nevie, kde to žijeme. To isté bola aj prvá pasáž a prvá reklama v Scary Movie 3, ktorý šiel potom, podotýkam asi o pol jednej ráno! Choré.
1. pasáž filmu (?)
1. reklama (?)
2. Pasáž filmu (10 minút a nejaké sekundy)
2. reklama (vyše 11 minút! Viac ako film!)
3. pasáž filmu (27 minút)
3. reklama (13 minút)
...ďalej som to nestopoval. Ale to po prvej reklame, to už fakt človek nevie, kde to žijeme. To isté bola aj prvá pasáž a prvá reklama v Scary Movie 3, ktorý šiel potom, podotýkam asi o pol jednej ráno! Choré.
Ja som sa tešil večer s priateľkou na Austráliu a nedokázali sme to dopozerať ani do tretiny. Nechutné. TV už aj tak skoro vôbec nepozerám. Veľmi málo vecí tam stojí za to.
A všade oje***, nič nie je skutočné, najnovšie som sa dopočul, že aj Nové bývanie je akože. Však už dávno mi to bolo podozrivé, že študentský pár hľadá bývanie za 120 000 €.
A všade oje***, nič nie je skutočné, najnovšie som sa dopočul, že aj Nové bývanie je akože. Však už dávno mi to bolo podozrivé, že študentský pár hľadá bývanie za 120 000 €.
Hensym a to nehovorim ze hangover mal zacat o 22:00 a zacal 22:21...
a viete čo je najsmutnejšie? ako niesom nejaky vyznavač veľkej noci ani zaryty veriaci ale program na veľký piatok FARMA a 10000000 ta repriza nepriestrelneho mnicha ?? to je program na sviatok? to nekomentujem aj ine dni strašne čisty odpad
-
aruN
Professional
huh, tv sledujem tak na 10% a to ncis a občas ordináciu, každopádne či je to markíza alebo jojka na každej sa vysiela tá reality špina. nuž ale ako som spomenul, sledujem markízu.
BBeast: No to si teraz trafil, proste tam robia ludia asi ako tí v tych sutaziach. Vsak to ide kazdy den. Ale co sa cudujem, ze v CZ aj ked robia ten odpad spolocne, u nas to daju niekedy v hlavnom case, a v CZ na Prime to hodia na Prima Love a niekedy o 22. toto som si vsimol pri tom hoteli. Neviem kedy to ide na jojke ale asi skor.