Multiplayer hry
-
maracigana
Expert
Multiplayer hry
Kedže som fanúšikom Mp hier tak som zalozil túto tému ..... význam tohto topicu je písat sem najnovšie Mp hry (od MMORPG az po strategie,akčné atd...)Poprípade svoju najoblubenejšiu multiplayerovú hru 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Multiplayer hry
Ani nejdem ratat, kolko takychto tem tu uz mame
No k veci. Ked sa chcem vytocit, pustim CSko. Ked sa chcem ukludnit, pustim Fifu. Ked mam vyzrate, pustam AvP
Samozrejme vsetko MP...
No k veci. Ked sa chcem vytocit, pustim CSko. Ked sa chcem ukludnit, pustim Fifu. Ked mam vyzrate, pustam AvP
Counter strike 1.6
jednoznacne
Fuha, dlho som nic nehral, ale tak ked som hraval tak to to bolo World of Warcraft a Modern Warfare 2. Inak som asi nic ine po internete nehraval (ak neratame par hier v NHL 09 a este davno predavno, ked na PCckach bol najcastejsie Windows 98 Counter-Strike).
Laka ma vsak teraz Battlefield 3 (videl som nespocetne videi a strasne sa mi to paci), lenze momentalne na to nemam cas. Ale ked bude, poobzerama sa po nejakych zlavach a asi kupim.
Laka ma vsak teraz Battlefield 3 (videl som nespocetne videi a strasne sa mi to paci), lenze momentalne na to nemam cas. Ale ked bude, poobzerama sa po nejakych zlavach a asi kupim.
cs source jednoznacke podla mna 
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2012, 15:52)
cs source ,ma ajlepsi multiplayer , podla mna
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2012, 15:52)
cs source ,ma ajlepsi multiplayer , podla mna
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Aktívne hrám: Counter-Strike: Source, Battlefield 3 + Back to Karkand.
Sem tam zahrám fifu12, Test Drive Unlimited 2, Aliens vs Predator, Dead Island, Microsoft Flight, Garrys Mode a Crysis 2.
Sem tam zahrám fifu12, Test Drive Unlimited 2, Aliens vs Predator, Dead Island, Microsoft Flight, Garrys Mode a Crysis 2.