Ako sa odľúbiť (izolácia nemožná)
Ako sa odľúbiť (izolácia nemožná)
Ahojte, chcel by som počuť vás názor, ako sa dá "odľúbiť" od niekoho, keď je jednoducho nemožné nestretávať sa s ňou, Jednoducho ju mám stále na očiach a dlho ju ešte budem mať. Mám silný pocit že z nášho kamarátstva nevznikne nič viac, a je to pre mňa ťažké, keďže som do nej už pol roka totálny blázon. Som na ňu troška nahnevaný pretože mám pocit že ma dlho ťahala za nos a snažím sa s ňou baviť čo najmenej no stále ju ľúbim. A ťažko dokážem myslieť na niekoho iného.
Vo mne však stále žije malá nádej že ku mne niekedy bude niečo cítiť a že ak by som sa dal dokopy s niekym iným všetko by som pokazil.
Viem, je to troška nezrozumiteľne napísané ale je ťažké napísať to čo sa mi odohráva v hlave.
Vo mne však stále žije malá nádej že ku mne niekedy bude niečo cítiť a že ak by som sa dal dokopy s niekym iným všetko by som pokazil.
Viem, je to troška nezrozumiteľne napísané ale je ťažké napísať to čo sa mi odohráva v hlave.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako sa odľúbiť (izolácia nemožná)
Dokážem pochopiť, čo sa Ti odohráva v hlave. Ďalej predpokladám, že je to spolužiačka.
Došlo medzi Vami k niečomu? Aký bol medzi Vami kontakt? Vedela o Tvojich citoch?
To sú však len doplňujúce informácie - hlavná správa je, že to vyrieši len čas. A trpieť ešte nejakú chvíľu kvôli tomu budeš. Túto dobu by teoreticky mohla skrátiť nejaká iná dievčina, ktorá by Ťa zaujala viac.
Došlo medzi Vami k niečomu? Aký bol medzi Vami kontakt? Vedela o Tvojich citoch?
To sú však len doplňujúce informácie - hlavná správa je, že to vyrieši len čas. A trpieť ešte nejakú chvíľu kvôli tomu budeš. Túto dobu by teoreticky mohla skrátiť nejaká iná dievčina, ktorá by Ťa zaujala viac.
-
axxis
Addict
meh. dokial budes rozmyslat takto tak neocakavaj ziande zlepsenie. just move on. vzdy (vzdy! a tym myslim konkretne vzdy) sa najde niekto lepsi resp. lepsiaDexak99 napísal: Vo mne však stále žije malá nádej že ku mne niekedy bude niečo cítiť a že ak by som sa dal dokopy s niekym iným všetko by som pokazil.
mozno sa to zda ako tazke riesenie, ale vo finale zistis, ze je to to najschodnejsie a najlepsie praktikovatelne
nájsť si neaku inú, a hlavne zahasiť tu nádej čo najskôr. vsugerovať si do hlavy že proste nebude tvoja a hotovo...
-
qwerty-xyz
klin sa klinom vybija . . .
stare ale neskutocne pravdive
Ja mam takeho kamarata, tiež ma tento problem.
Teda on ten problem skôr spočíval v tom, že si nechcel povedať sam sebe, že dosť, nechcem ju, ta moja nikdy nebude. Ono je to problem potom, keď si v sebe živiš nejake iluzie, že možno niekedy v buducnosti..
Teda on ten problem skôr spočíval v tom, že si nechcel povedať sam sebe, že dosť, nechcem ju, ta moja nikdy nebude. Ono je to problem potom, keď si v sebe živiš nejake iluzie, že možno niekedy v buducnosti..
Pokiaľ máš pevné nervy, tak choď hlavou proti múru; trýzni sa tak dlho a tak intenzívne, až proste rezignuješ a a staneš sa voči nej apatický.
Ja mám podobný problém ako ty, Jin myslím že uhádol, aj ja tak tipujem že ste asi spolužiaci na VŠ...prečo sa vlastne chceš "odľúbiť"? ste kamaráti, ty si do nej zaľúbený, ale máš pocit že asi nič z toho nebude..prečo? má ona nejakého frajera alebo nejakého lepšieho kamaráta, alebo máš pocit že nie si jej typ,...? toto si mohol ešte trochu lepšie objasniť.
Ale ak sa chceš vážne "odľúbiť" ako si to napísal, tak potom už len jedine prejsť na iné myšlienky, ísť von s kamarátmi, nájsť si nejaký koníček, resp. ak máš nejaký, tak sa tomu venovať. A keď s ňou budeš v kontakte, tak sa správaj ako len kamarát.
Ale ak sa chceš vážne "odľúbiť" ako si to napísal, tak potom už len jedine prejsť na iné myšlienky, ísť von s kamarátmi, nájsť si nejaký koníček, resp. ak máš nejaký, tak sa tomu venovať. A keď s ňou budeš v kontakte, tak sa správaj ako len kamarát.
Lebo už som skúšal viac vecí, a proste neviem vycítiť ako by sa to mohlo vyvynúť, o mojich pocitoch pravdepodobne vie. Vždy tam bolo nejaké doberanie, komplimenty a podobné veci. Nikdy som jej však priamo nepovedal čo ku nej cítim. Niekedy tam boli aj nejaké náznaky z jej strany no nikdy som nevedel presvedčiť seba samého. Sám neviem čo vlastne chcem, no takto už ďalej nemôžem pokračovať. Bojím sa že stratím dobré priateľstvo s ňou.
to ty nazývaš priateľstvo? nasrat na priateľstvo v ktorom ty ľúbiš a ona nie... Len budeš trpieť
mal som istú dobu takéto priateľstvo, sám som si to nepripúšťal... je to tá najhoršia vec, ale ja som sa a mýlil a našťastie holka ku mne cítila to isté čo ja k nej a teraz sme spolu, zatiaľ to je pekné, milé... uvidíme po čase
//mimochodom aké "veci" si skúšal?
mal som istú dobu takéto priateľstvo, sám som si to nepripúšťal... je to tá najhoršia vec, ale ja som sa a mýlil a našťastie holka ku mne cítila to isté čo ja k nej a teraz sme spolu, zatiaľ to je pekné, milé... uvidíme po čase
//mimochodom aké "veci" si skúšal?
O tvojich pocitoch pravdepodobne vie? Väčšine žien aj keby si sa hodil k nohám, tak to nepochopia. Ak ťa berie ako dobrého kamaráta, tak toto platí duplom. Doberanie, komplimenty, to takisto môže chápať hocijako. Celé je to proste o tom, že ty si zamilovaný a hocičo z jej strany si preformuluješ ako náznak, že by medzi vami mohlo niečo byť. Poviem ti pravdu kámo, keby niečo cítila k tebe, tak už ste spolu. Toto je len strata času. Ak chceš ale skutočne zistiť, na čom si, tak jej povedz, čo k nej cítiš. Od toho momentu budete buď spolu alebo skončíš len ako jej dobrý kamarát. V každom prípade ťa to posunie ďalej.
Nie je to odpoveď na tému, mam trochu podobný problém (skôr budem mať), ale nechcem zakladať novú tému. Priateľ je môj spolužiak na VŠ, máme spoločné predmety, sme spolu celé dni. Posledné asi 2 týždne mám však pocit, že mu na mne nezáleží, a čoskoro to skončí on alebo ja. Ak sa stalo niekomu takéto niečo podobné, chcela by som vedieť, ako ste to riešili. Ďakujem.
wewka - Občas sa stáva, že ak sú dvaja neustále spolu, prestanú si byť navzájom vzácni, berú sa ako samozrejmosť. Väčšinou ženy sú na to citlivejšie a vnímajú to ako nezáujem a odcudzenie zo strany chlapa, čo koniec koncov vôbec nemusí myť pravda, len si je tebou istý. V prvom rade sa o tom porozprávajte. Vysvetli mu, že stále potrebuješ prejavy pozornosti.
Myslím, že ak ste spolu už dlhšie a nie sú medzi vami nejaké väčšie nezhody bola by škoda ukončiť vzťah.
Pauzu vo vzťahu neodporúčam, ale môže pomôcť ak si od seba pár dní "oddýchnete". Ak spolu aj bývate, cez víkend môžete navštíviť svojich rodičov, známych... ale každý sám. Vzťah neznamená byť spolu 24h, 7 dní v týždni...
Myslím, že ak ste spolu už dlhšie a nie sú medzi vami nejaké väčšie nezhody bola by škoda ukončiť vzťah.
Pauzu vo vzťahu neodporúčam, ale môže pomôcť ak si od seba pár dní "oddýchnete". Ak spolu aj bývate, cez víkend môžete navštíviť svojich rodičov, známych... ale každý sám. Vzťah neznamená byť spolu 24h, 7 dní v týždni...
wewka - Preco mas pocit, ze mu nezalezi na tebe? Travi s tebou menej casu, hadate sa, ignoruje ta alebo preco mas ten pocit? Niekedy clovek chce pokoj, chce byt chvilu sam, mat pokoj od vsetkeho, robit si co chce, nezamyslat sa nad nicim atp. 2 tyzdne je uz ale dost dlha doba.
Nebývame spolu, ale cez týždeň u ňho často spím, víkendy však trávievame oddelene.
test- Pretože sa mi neozýva, keď je preč. Napríklad teraz mal prísť do mesta, kde študujeme, v nedeľu večer, ale rozhodol sa, že pôjde v pondelok na nejaký koncert s tým,že príde v pondelok v noci. Včera som čakala na správu, že kedy príde, ale nenapísal, tak som mu písala ja s tým, že či už vie, kedy príde. Odpísal mi, že je opitý a príde v utorok (dnes). Na to som mu odpísala, že či vie, že to voči mne nie je fér a on že uznáva, že asi nie, prepáč. To bolo všetko.
Nikdy sme sa spolu nehádali, ale všímam si napr. také veci, že si k nemu ľahnem, on sa odsunie, maličkosti, ktoré nemusia nič znamenať, ale myslím si, že to tak nie je.
Sme spolu skoro 4 mesiace.
test- Pretože sa mi neozýva, keď je preč. Napríklad teraz mal prísť do mesta, kde študujeme, v nedeľu večer, ale rozhodol sa, že pôjde v pondelok na nejaký koncert s tým,že príde v pondelok v noci. Včera som čakala na správu, že kedy príde, ale nenapísal, tak som mu písala ja s tým, že či už vie, kedy príde. Odpísal mi, že je opitý a príde v utorok (dnes). Na to som mu odpísala, že či vie, že to voči mne nie je fér a on že uznáva, že asi nie, prepáč. To bolo všetko.
Nikdy sme sa spolu nehádali, ale všímam si napr. také veci, že si k nemu ľahnem, on sa odsunie, maličkosti, ktoré nemusia nič znamenať, ale myslím si, že to tak nie je.
Sme spolu skoro 4 mesiace.
-
TommyHot
Addict
V prvom rade by nebolo odveci si uvedomit, ze to co k nej citis nie je laska, ale len zalubenie (krajsi vyraz pre poblaznenie). Prejde to hned ako stretnes niekoho ineho. Ak sa vsak budes utapat v smutku, tak nikoho ineho nestretnes...
Tommy a preco to nie je laska?
-
audiotrack
VIP
a mňa by zase zaujímalo, aký je rozdiel medzi láskou a zaľúbením
-
javatar
Hardcore addict
audio - dost podstatny, ale vzhladom na utrpenie ktore prinasaju je to v tomto pripade irelevantne
-
audiotrack
VIP
zaľúbenosť implikuje pocit lásky, a opačne, keď cítim lásku tak som zaľúbený (nebavíme sa o bratskej láske, láske k rodičom..). Takže je tam ekvivalencia. Rovnako ako keď som zamilovaný tak niekoho milujem