Nový bazár
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nový bazár
je to o dost lepsie ako 2 bazar co bol. tam to bolo mega mrtve. a co sa tyka upovania, je to stale lepsie ako na konkurencnom fore, kde sa moze upovat len po 5 dnoch
Darmo sa vam to nepaci, ale je to fakt. A ja tam aspon chodim sem-tam pozriet tie inzeraty a to UPovanie to aspon robi aktivnejsim. A rad by som vedel, preco to slo na tie 3 dni.
-
audiotrack
VIP
na predchádzajúcej strane ti dal hojko odpoveď, chceš ju počuť znova alebo si to dokážeš prečítať ešte raz aj sám?
Chce to trpezlivosť. Padalo to dosť dlho , tak to bude nejaký čas trvať kým sa to vráti späť.
Ale zas ani ten úplne najstarší nemal nejakú mega sledovanosť ako napr. bazoš , ale bolo to lepšie než teraz.
Zvýšiť sledovanosť sa dá len jediným spôsobom - OTVORIŤ BAZÁR AJ PRE NEREGISTROVANÝCH
Pretože mám dojem , že veková skladba tohto fóra smeruje skôr k mladším ročníkom. Je tu enormné množstvo pod 18 rokov. Na nákupy v bazáre treba mať hlavne peniaze a to táto veková skupina zvyčajne nemá ...
Neviem či by sa to dalo technicky zrealizovať (naprogramovať) , taký hybridný bazár , kde by si registrovaný účastníci mohli zvoliť jedným tlačítkom či chcú zobraziť všetky inzeráty alebo len od registrovaných.
A možno by mohlo existovať aj nejaké diskusné vlákno MIX (alebo by sa na tento účel mohla použiť téma Ostatné), otvorené pre neregistrovaných. A prečo nie úplne navrchu , hneď pod INFO. Bola by to taká ochutnávka pre neregistrovaných , ak by sa im to zapáčilo a chceli by diskutovať aj v ostatných sekciách museli by sa už zaregistrovať.
Ľudí , ktorý sa vyznajú v odborných témach a sú ochotný poradiť , tých nikdy nie je dosť.
Ale zas ani ten úplne najstarší nemal nejakú mega sledovanosť ako napr. bazoš , ale bolo to lepšie než teraz.
Zvýšiť sledovanosť sa dá len jediným spôsobom - OTVORIŤ BAZÁR AJ PRE NEREGISTROVANÝCH
Pretože mám dojem , že veková skladba tohto fóra smeruje skôr k mladším ročníkom. Je tu enormné množstvo pod 18 rokov. Na nákupy v bazáre treba mať hlavne peniaze a to táto veková skupina zvyčajne nemá ...
Neviem či by sa to dalo technicky zrealizovať (naprogramovať) , taký hybridný bazár , kde by si registrovaný účastníci mohli zvoliť jedným tlačítkom či chcú zobraziť všetky inzeráty alebo len od registrovaných.
A možno by mohlo existovať aj nejaké diskusné vlákno MIX (alebo by sa na tento účel mohla použiť téma Ostatné), otvorené pre neregistrovaných. A prečo nie úplne navrchu , hneď pod INFO. Bola by to taká ochutnávka pre neregistrovaných , ak by sa im to zapáčilo a chceli by diskutovať aj v ostatných sekciách museli by sa už zaregistrovať.
Ľudí , ktorý sa vyznajú v odborných témach a sú ochotný poradiť , tých nikdy nie je dosť.
-
audiotrack
VIP
aká ochutnávka prosím ťa? Veď každý neregistrovaný si môže čítať celé forum. Tým čo tu popisuješ by vznikol neskutočný chaos. Niekto anonymný tam napíše že je ramaya z fora ale sa mu nechcelo momentálne prihlasovať a bude ti kaziť meno. Alebo bude robiť bordel, spam a podobne a my ho nemáme ako zablokovať. Ani len na tú najväčšiu splodinu internetu ako je pokec sa nedostaneš bez registrácie. Tento návrh nemá zmysel ani zvažovať
Ale Bazos je cisto bazarova stranka, tu je ten bazar akysi doplnok a dlho sa vedenie voci tomu branilo co si spominam.
Hojko mi adresoval tuto odpoved:audiotrack napísal:na predchádzajúcej strane ti dal hojko odpoveď, chceš ju počuť znova alebo si to dokážeš prečítať ešte raz aj sám?
Ako stadial mam nejako vycitat, preco sa to zmenilo z 1 na 3 dni? Lebo vestecku gulu naozaj (zatial, ale planujem uz) nevlastnim.hojko napísal:icefiresr: Zvysilo navstevnost cim??? Tym, ze budem den co den upovat svoj inzerat v teme a castejsie to niekto otvori, pretoze si bude mysliet, ze je to uplne novy inzerat??? Toto je to zvysenie, ktore nema ziadny efekt???
icefiresr: To, čo si tu prezentoval v tvojich predchádzajúcich príspevkoch, sú len tvoje ničím nepodložené, predčasné subjektívne postrehy a závery na terajší bazár.
Lebo o tom tak rozhodlo vedenie fóra hojko.comicefiresr napísal:Mozem vediet, preco je na UP az 3 dnove pravidlo?
Tak čo sa sťažuješ?icefiresr napísal:Nehovorim, ze je to zle...
K dátumu odoslania príspevku pripočítať 3 dni to fakt ťažká matematika.icefiresr napísal: Predsa len, ak clovek prisiel predtym po jednom dni, tak si nemusel pamatat, kedy moze a kedy nie UPovat.
Ako? Ak myslíš toto:icefiresr napísal:A navyse by to aj zvysilo navstevnost bazara.
tak to je kravina.icefiresr napísal:Ma to take zvysenie, ze ludia budu castejsie navstevovat bazar, aby si pozreli, co pribudlo.
Tak potom nechápem, prečo ti vadí ten limit upnutia. Je to tam mŕtve, menšia dynamika preto asi inzerát tak skoro z prvej strany resp. zvrchu nevypadne.icefiresr napísal:Proste je to tam mrtve. Ta dynamika je ovela nizsia.
K whitelistu sme sa už viacerí z vedenia fóra vyjadrili. Jeho zrušenie ma resp. bude mať na návštevnosť nulový dopad.icefiresr napísal:kompletne zrusenie Whitelistu...
Aké sú tie detaily a čím máš tieto informácie podložené? A poprosím fakty, nie veci vycucané z prsta alebo od Renáty.icefiresr napísal:odradenie mnohych uzivatelov (ovela mensi pocet inzercie) a este nejake detaily
-
audiotrack
VIP
no keby je to deň, tak každý deň tam ľudia upujú a vždy by boli "aktuálne" tie isté inzeráty aj keď som ho 10x čítal.
audiotrack - asi máš v niečom pravdu , nejak som to nedomyslel
A ten bazár pre neregistrovaných , aký máš na to názor ?
Nedal by sa spraviť taký kompromis , žeby neregistrovaný :
- mohli pridávať ponuky na kúpu v sekcii Predám ale nemohli by zakladať žiadne témy
- nemohli by dávať ani ponuky na predaj do sekcie Kúpim ani zakladať v tejto sekcii žiadne témy.
Mohli by čisto len nakupovať , nič iné. Pretože mám taký dojem , že problém tohoto bazáru je malý počet záujemcov o kúpu. Predávajúcich je zatiaľ dostatok ... Netvrdím , že by to prinieslo oživenie zo dňa na deň , ale postupne.
A ten bazár pre neregistrovaných , aký máš na to názor ?
Nedal by sa spraviť taký kompromis , žeby neregistrovaný :
- mohli pridávať ponuky na kúpu v sekcii Predám ale nemohli by zakladať žiadne témy
- nemohli by dávať ani ponuky na predaj do sekcie Kúpim ani zakladať v tejto sekcii žiadne témy.
Mohli by čisto len nakupovať , nič iné. Pretože mám taký dojem , že problém tohoto bazáru je malý počet záujemcov o kúpu. Predávajúcich je zatiaľ dostatok ... Netvrdím , že by to prinieslo oživenie zo dňa na deň , ale postupne.
Goten ten tvoj uzasny post zhrniem len 4 vetami: ked sa tu xy ludi stazovalo na to, ze ten starsi bazar bol ovela lepsi, tak ste to zmietli zo stola a nakoniec ste sa k tomu vratili. Len ste teraz akurat vyhodili uplne Whitelist a zmenili UPovanie. Tak aky to malo vyznam? Odpoved asi poznas a preto tu teraz reagujes akurat podrazdene. Tiez to neodpovedalo na moju otazku, ked mi bolo napisane, ze mi hojko priamo odpovedal. Comu tak nebolo.
-
audiotrack
VIP
ľudia nevedia čo chcú. Za nový bazár hlasovalo v tedajšej vianočnej súťaži okolo 70% tak sme ho dali. Nikto tam nechodil a fňukali ste že chcete späť starý preto sa vrátilo späť k myšlienke bazára v témach. Kde je teraz tých 70%? Tak prestaň argumentovať štýlom "xy ľudí..". Ľuďom sa ľahko vezie s davom, ale len málo ľudí z toho davu rozmýšla čo je fakt dobré a efektívne
-
Silmer
Darca
Silmer napísal:Neni zo vseobecneho hladiska lepsie dat prefix ''D'' + ''Darujem'' k sekcii Predám/Vymením ako k sekcii Kúpim ?
Predsa je to k tomu blizsie. ked sa nieco predava alebo vymiena tak ta ''vec'' ide odteba tak isto ako ked tu ''vec'' Darujes;
narozdiel od pripadu ked tu ''vec'' kupujes. Vtedy ta ''vec'' ide k tebe. Snad chapete co som tym myslel
// + lockujte tie temy s pravidlami ohladom bazaru
Tvoj návrh (postreh) aj s tou vyčerpávajúcou analýzou vhodnosti umiestnenia sekcie darujem evidujeme a zaoberáme sa tým.
-
weroro
Flash coder
Nič ma do toho nie je, ani tam poriadne nechodím, ale nie je toto http://www.hojko.com/bazar-u47253.html , tak trochu porušenie globálnych pravidiel?
(Iba sa pýtam)
-
Kibo
Hardcore addict
Čo je na tom? Vznikla nová "inštancia", oficiálny moderátor a správca bazáru 
-
weroro
Flash coder
Tak isto môže vzniknúť aj nový užívateľ weroro2. Bola to iba otázka. Nevadí mi to, a ani nemá prečo.
-
Kibo
Hardcore addict
Aj Kibo2 môze vzniknúť, ale sám seba za VIP neoznačí. Keď si pozrieš bazár, je tam uvedený ako moderátor a to si tiež nenastavíš sám 
-
weroro
Flash coder
Nechápeme sa (asi). Ak je tam nejaký moderátor s nickom bazar, tak na ten nick sa prihlasuje niekto z vedenia alebo niekto z tunajších užívateľov, ktorému dali správu bazáru. Pointa je, že sa jedná prakticky o ďalší účet už existujúceho užívateľa a to je v pravidlách zakázané. Na to som reagoval.
Najskor musis dokazat o ktoreho uzivatela sa jedna