Ako sa odľúbiť (izolácia nemožná)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa odľúbiť (izolácia nemožná)

Príspevok od používateľa test »

Javatar bud konkretny a napis ten rozdiel.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

test napísal:Tommy a preco to nie je laska?
Laska je citove puto, ktore spaja nejakych (zvycajne dvoch v zavislosti od druhu lasky) ludi. Mas pocit, ze v pripade "puta" jedneho cloveka sa mozme bavit o laske? Ja si myslim, ze nie.

Audiotrack zalubenie je chvilkovy stav. Alebo si myslis, ze mozes lubit cloveka s ktorym nie si, ktoreho nepoznas, o ktorom nic nevies a pri prvej vyhrotenej situacii by si ho s velkou pravdepodobnostou poslal do riti?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale veď nikde nebola reč o zaľúbení sa na celý život. Budem zaľúbený mesiac, tak cítim mesiac lásku. To si mi vôbec nevyvrátil že je to to isté
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

test napísal:Javatar bud konkretny a napis ten rozdiel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lovestruck

nutno tiez pododknut, ze toto zalubenie v pripade udrzovania trva v priemere cca 2 roky
audiotrack napísal:Rovnako ako keď som zamilovaný tak niekoho milujem
takze ked ta tvoja draha polovicka nastve tak ju v danej chvili nemilujes?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

audiotrack v tom pripade si lasku asi nezazil, pretoze laska nie je o tom, ze mesiac mam rad a potom to hodim za hlavu a idem mat na dalsi mesiac rad niekoho ineho.. Je rozdiel "laska" a laska..
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Mať rád, ľúbiť, milovať a podobné slová sú vždy len slová a keď mám niekoho nadmerne rada (som s ním vo vzťahu alebo je to na dobrej ceste do vzťahu), rozumieme si a je nám spolu dobre, tak už vtedy môžem povedať, že ho mám rada, ľubim, milujem, zbožňujem alebo podobne, pretože v konečnom efekte ide stále o to isté len s použitím iného slovíčka. Postoj Audiotracka sa mi páči a nenaťahuje sa to zbytočne za slovíčka a nehľada zbytočne ekvivaletny a prirovnania, pretože vie, že niekoho ľúbi a nech to označujú ľudia ako chcú, tak u neho slovíčko nehrá žiadnu úlohu.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

v tejto zabomysej vojne sa staviam na stranu javatara.. zamilovanost/poblaznenie a laska nie je to iste
.
to prve maju na svedomi hormony - vdaka ktorym robime vsetky tie hluposti:) ked tento hormonalny doping po par mesiacoch/rokoch opadne... a aj potom ostavame spolu, mozeme hovorit o laske (s nou si spajam vzajomnu uctu, porozumenie, spolocne hodnoty, starosti atd atd)
.

je to mozno slovickarenie.. no na hlbsi rozbor tu nie je podla mna spravne zlozenie diskutujucich... -nastrocni, cerstvi dospeli s relativne kratkymi vztahmi (pripadne bez).. uzamknut to tu na 20-30 rokov a potom sa diskutujucich opytat este raz :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Pokiaľ niekto spolu chodí len kvôli tomu, že sa navzájom priťahujú, tak sa nemôže jednať o lásku. Pre sexuálne partnerstvo so stačí bohate. Ale na vzťah? Možno tak v inej dimenzii.
Láska (neexistuje nič také, ako "láska") pramení z vnútra, keď jeden na druhom vidia ich vnútro, a nie ich napúdrovaný a nagélovaný ksicht. Pokiaľ jeden z nich neurobí chybu, tak láska nemá "dátum splatnosti".
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Terepin, no na zaľúbenie si musíte padnúť aj výzorovo a o opaku ma nepresvedčíš :)
Terepin
Addict
Addict

Samozrejme, o tom potom. Ale aby som zaľúbil do dievčaťa len kvôli tomu, že pekne vyzerá? Ďakujem, neprosím, už som mal 15.
Filipito
Darca
Darca

Ale proste do dievčaťa ktoré ťa vôbec nepriťahuje zvonku, sa nemáš šancu zaľúbiť, keďže najskôr konajú oči a až tak srdce
Terepin
Addict
Addict

Ale dá, pretože srdce dokáže prehliadnuť mnohé nedostatky. To hovorím z vlastnej skúsenosti.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja teda neviem, skôr sa prikláňam k filipitovmu názoru, alebo k tomu, čo sa snaží povedať. Ak ma ženská priťahuje a to znamená fyzicky aj psychicky a navyše je to vzájomné, tak s tou osobou sa snažím tráviť viac času, ako s kýmkoľvek iným a to je len krok k tomu, aby sme spolu chodili, čiže tvorili pár. To, že si vzájomne "priznáme", že spolu chodíme, je len akési zoficiálnenie toho nášho častého stretávania sa.
Terepin
Addict
Addict

Jasné, ale predsa sa s ňou nedám dohromady len preto, lebo ma priťahuje fyzicky.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Keď si to myslel len ako fyzická príťažlivosť, tak to s tebou súhlasím. Tam sa dá uvažovať len o sexe, nič viac.
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

Ako som písala stranu dozadu, rozišli sme sa s priateľom a je môj spolužiak, chce ostať kamarát (tak to vravel). Stalo sa vám niečo podobné?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Stalo, je to na tebe ako sa zachovas.

1. Ma ta rad a chce byt s tebou v kontakte.
2. Nechce vztah, ale sex ano.
3. Nie vsetky vztahy koncia tak, ze dvojica neprehovori slovo medzi sebou.
Filipito
Darca
Darca

wewka v mojom prípade by si končila a to že by som sa ťa spýtal že či zostaneme kamaráti by som určite nemyslel úprimne, môj postoj ako by som sa zachoval.
Terepin napísal:Jasné, ale predsa sa s ňou nedám dohromady len preto, lebo ma priťahuje fyzicky.
hovoril som o príťažlivosti fyzickej a psychickej. nevedel by som si predstaviť vzťah ktoré by ma nepriťahoval AJ fyzicky
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dexak99 »

Takže trocha aktualizujem túto tému, prešlo trocha času a my sme sa posunuli ďalej, no nie tým smerom kde by som chcel.

Odvážil som sa, odchytil som si ju a zdôveril som sa jej s mojimi pocitmi. Jej to samozrejme zalichotilo no ukončila to s klasickým "teraz neviem" neskôr to ukončila že ku mne jednoducho necíti nič viac ako priateľstvo.
Dosť ma to vzalo ale zároveň som bol aj rád že som konečne vedel na čom som. Sám som navrhol aby sme ostali kamaráti. No uvedomil som si že to asi pre mňa nie je dobrý nápad, dosť ma to ubíjalo, stále tam boli falošné nádeje tak som sa s ňou jednoducho prestal baviť. Myslím že je to teraz lepšie. No aj tak to veľmi bolí. Ona sa snaží začínať konverzáciu ale ja ju ukončím vždy čo najskôr. Je mi to trošku blbé pretože predsa len budeme ešte dosť dlho spolu a trocha to kazí kolektív. Na takéto niečo asi neexistuje múdre riešenie.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Zažil som podobnú situáciu len v opačnom garde v triede a v pohodičke. Bolo také zvláštne obdobie chvíľu, ale teraz sa už na tom len dobre pobavíme. Ono to prejde, nájdi si nejaké iné dievča, a do budúcna sa vyhýbaj vzťahom v triede. Časom sa to utrasie, respektíve keď si nájdeš partnerku ty. Toto je riešenie.
Napísať odpoveď