Správanie po úlete

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rion
Expert
Expert

Správanie po úlete

Príspevok od používateľa Rion »

Ahoj, dlho som rozmýšľal či svoj problém sem napíšem ale nakoniec som sa rozhodol že áno. Prosím nepíšte mi, že to patrí do sekcie spolužiačky, pretože to je už trošku niečo iné.. Chcem poznať aj nejaký triezvy názor na vec radšej ako od svojich kamarátov.

Ide o to, že asi pred 3 mesiacmi som sa začal zbližovať so svojou spolužiačkou a prerástlo to do toho, že sme sa začali držať za ruky a potom prišla jedna školská exkurzia kde sme mali taký menší úlet. Potom to pár dní vyzeralo akoby sme spolu chodili ale potom mi povedala, že sa musíme porozprávať a povedala mi, že nechce vzťah, teraz. Že mám tomu nechať voľný priebeh a počkať nejaký čas. Ja som to zobral s chladnou hlavou a povedal som že OK. Cez vianočné prázdniny sme sa pár krát stretli a tiež sme si spravili taký menší úlet. Ale potom, keď sme sa vrátili do školy tak sa mi zdalo, že sa správa ku mne odmerane, najprv so mnou vôbec nehovorila, čo ma riadne hnevalo ale nepovedal som jej to. Potom som si ale všimol, že som sa do nej asi zamiloval, beriem to moc vážne a to bola moja najväčšia chyba a trvá to dodnes. Najhoršie na tom je, že sa so mnou o tejto téme nechce moc rozprávať. Nechce riešiť nás dvoch.

Momentálne fungujeme ako "kamaráti" ale ja myslím že už to nedokážem brať ako normálne kamarátstvo s dievčaťom. Už mi to jednoducho nedá a chcem sa s ňou o tom seriózne porozprávať. A nechcem spraviť nejakú hlúposť, keďže mi hlavou víria všelijaké myšlienky. Tak vás prosím o radu, ďakujem.
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Správanie po úlete

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Tak to vyzerá, že pre ňu to bol naozaj iba úlet, kdežto pre teba to bol začiatok vzťahu. Ja neviem, či s ňou niečo poriešiš.

P.S.: stredná škola?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Koľko máte rokov? A čo je podľa teba "menší úlet"?

V podstate si si aj odpovedal. Porozprávaj sa s ňou, aby si vedel na čom si.
Rion
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rion »

Stredná no..

Obaja máme 17 a menší úlet je bozkávanie.
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Nechce sa teraz viazať, chce si užívať, ulietavať... S tým nič nespravíš.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Pošli ju do... niekam a hľadaj inú. Ideálne staršiu aspoň o 5 rokov.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ona to vzala ako ulet, nic ine v tom nevidela a necitila. Ani nic viac nechce. Podla mna moc sancu nemas a zbytocne sa trapis, lebo to nema buducnost.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ano, je to iba úlet. Pokračuj v stanovenom kurze, nič si od toho neslubuj a bude vam obom fajn. Ak to nedokážeš, tak to stopni hneď teraz. Z toho seriozny vzťah nikdy nevzíde.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nerieš to a nechaj to plávať, z toho nič nebude a nemusíš sa báť, keď to bol len takýto úlet, tak ťa to rýchlo prejde. Alebo sprav iný úlet s iným dievčaťom. :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ako si napísal. Bol to len úlet, neber to ako vzťah. Ber to ako skúsenosť, uleteli ste si spolu, no neplánuje to rozvíjať.
A keď budeš tlačiť, tak to len pokazíš. Vzťah nechce. Tak sa podľa toho zariaď.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je to samozrejme individualne, ale co som vypozoroval aj co mi potvrdili viacere zeny, tak vraj za nieco naozaj vazne ony povazuju len normalny sexualny styk. Vsetko co je menej, tj bozkavanie, petting atd. su za predpokladu ze su single, ochotne robit s niekym kto sa im zda pritazlivy a sympaticky. A samozrejme za predpokladu za maju na to chut. Necakaj v tom ziadne velke city..
pinco
Darca
Darca

gogo, toto, čo si napísal, mi pasuje skôr na také mladšie baby, dajme tomu stredoškoláčky, ktoré si chcú užiť študentský život a nechcú sa zatiaľ viazať. Určite pribúdajúcim vekom klesá taká tá potreba chodiť po diskotékach a objebávať sa s kadekým a práveže hľadajú niečo stálejšie. Usudzujem tak na základe môjho okolia.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bola tu jedna pekna téma o "vážnosti" vzťahu, kedy kto pokladá vzťah za vážny a tam čo príspevok to iný názor. Takže nemyslím že tvrdenie aké vyslovil gogo je nejaké univerzálne. Ak sa slečna správa tak ako sa správa, a povedala ti že vzťah nechce, tak ho nechce. A možno sa len hanbí s tebou niečo riešiť pred spolužiakmi, keď si vravel že cez prázdniny ste sa ešte niekoľkokrát bozkávali. Rozhodne sa o tom musíš s ňou povyprávať. Otvorene je povedz čo cítiš a nech ti dá jasnú odpoveď čo chce aby si vedel na čom si
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Hľadáš niečo čo tam nie je a hľadáš to zbytočne.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Kedy sa ľudia naučia, že riešiť spolužiakov sa neoplatí :-)
K tvojmu problému, máš 17 tak kašli nato, uzivaj si mladosti a slobody ;-)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

robo1152 napísal:Kedy sa ľudia naučia, že riešiť spolužiakov sa neoplatí :-)
A to ako preco? Co su spoluziaci horsi?
robo1152 napísal: K tvojmu problému, máš 17 tak kašli nato, uzivaj si mladosti a slobody ;-)
rad by som vedel co presne toto znamena. Single ludia tuto magicku formulku opakuju s vacsou frekvenciou ako Bieber baby. Zatial vsak nikto neposkytol uspokojivu odpoved co to ma vlastne byt. Ma viac pit alkohol? Brat drogy? Chodit do stipklubu?
A ked uz mi zodpovies otazku co presne znamena uzivanie si zivota mohol by si aj pripisat co single ludia robit mozu a zadani nie (okrem spominaneho kurvenia sa of kors), resp. Ako presne Ti vztah zabrani uzivat si zivota?
pinco
Darca
Darca

axxis, tak určite, že mať priateľku je v istom slova zmysle obmedzovanie sa. Uvediem príklad. Chceš ísť niekde von s kamarátmi, ale ona nemá chuť a chce, aby si ostal s ňou doma. Alebo ste spolu v bare a chceš si vypiť, ale už vidíš, ako na teba zazerá, tak si radšej stretkneš citrón do oka, šňupneš soľ a šúchaš nohami. Po práci chceš ísť na pivo s kolegami a ona ti vyvoláva, kde si tak dlho. Chceš si skočiť bungee jumping, ale ona ťa prehovorí, že je to nebezpečné s vyhrážkou, že ak to spravíš, tak si budeš honiť do konca života. Vo všetkom uprednostňuješ ju, berieš do úvahy aj jej potreby a záľuby a tým z časti obmedzuješ aj seba, kdežto keby si bol single, tak si robíš, čo chceš a nikomu nič nehovoríš, nevysvetľuješ, nespovedáš sa.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

pinco to už záleži od priateľky, hoci nechcem byť hnusný ale z toho čo si napísal mi to vyšlo tak ako keby si bol pod papučou :?
ja sa pri priateľke miernim jedine s pitím, nie kvôli nej ale kvôli sebe keďže viem aký kkt som keď som opitý. Som s ňou 3 max 4 krát do týždňa tak stíham aj piatky/soboty s kamarátmi :wink:
// keby mi zakázala bungee, alebo v mojom prípade skôr zjazdy na bicykloch tak to by bolo na dlhý rozhovor
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

viem ze to pocut nechces ale zial je to to iste co sa pisalo v inych temach ,je to ulet a je to spoluziacka alebo ma ineho ,zabudni na to a hladaj niekde inde :)
pinco
Darca
Darca

Filipito, pod papučou nie som, pretože momentálne som single, ale nikdy som ani nebol. Nie všetky prípady sa mi stali, chcel som, možno trochu prehnane, poukázať na to, že keď niekoho máš, tak sa správaš trochu inak. Dávaš si viac pozor na niektoré veci, činnosti, celkovo tvoj deň je rozplánovaný inak, skrátka je tam faktor, ktorý ťa núti (ani nie že núti, to je príliš silné slovo) prispôsobovať sa, hľadať kompromis.
Napísať odpoveď