BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
maracigana
Expert
Expert

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa maracigana »

Godlub napísal:Mám tento problém s grafikou v BF3

Grafická karta ATI Radeon Mobility HD 5650 ...ovládače som aktualizoval na najnovšie a problém pretrváva.

presne tento problém som mal aj ja a vyriešil som ho nainštalovaním najnovsich driverov ;)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Čo je podľa vás lepšie (hlavne presnejšie)?
Famas alebo L85A2?
L85A2 ešte nemám odomknutú no onedlho budem mať a jediný rozdiel medzi nimi je v kadencii a tak mi vychádza že Famas je pri fullout na strednú a dlhú vzdialenosť viac krepý ako L85A2. Alebo sa pletiem?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

L85 aspon u mna je super presny. Mam s nou najvyssiu presnost - 19,27%. S famasom nemas sancu na vacsiu vzdialenost. Jedine ked strielas po malych davkach. Ma najvysiiu kadenciu zo vsetkych zbrani ak sa nepletiem preto sa tazko ovlada. S Famasom mam presnost len 14,9 % :)
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

l85a2 je presnejsia a menej kope. famas kope viac a nieje taky presny + rychlo vystrielas naboje. ale na malu a strednu vzdialenost nieje lepsia zbran, je lepsi aj ako AEK. po dalsom patchi bude famas kopat este viac + bude mat len 25 nabojov. ked budes mat l85a2 tak ta na blizko rozbije kazda zbran aj keby si vystrelil prvy. hod si tam M26 mass na podhlavnovu listu na blizke suboje aby si mal vobec sancu.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nerad chodim s M26 kedze hravam na HC (vacsinou) a potrebujem aj medkit. Sam seba neozivim :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja mam s L85 22% presnost :D a je to uplne najlepsia assault rifle, ako uz spominaju je presna, daju sa s tym vpohode aj sniperi odstrelovat, ale neni pravda co hovori frajerik ze na blizko ta kazdy da, asi len nevie triafat do hlavy resp hornej polovice tela :P
edit: ak ju nemas odomknutu vyskusaj si AN94 ktora ma podobnu charakteristiku
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja teraz behám s Famasom a som spokojný. Ak chcem tak zabijem aj na pol mapy len treba pop dávkach. Na blízko doň vypálim celý zásobník skôr ako zareaguje :D
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Ja hravam z Aek-971 mne osobne najviac vyhovuje :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja osobne zbrane striedam podla mapy ale niekedy to proste nejde. Nech dam zbran aku chcem tak ma bud zabije sniper, podpora alebo assault (hram uz len SDM kedze chcem odomknut L85A2).

Hawk:
Kedze mam konecne zakupeny Action! tak som sa s nim pohral a mozem ti povedat ze funguje ako ma a daju sa nastavit aj skratky (nemam novu verziu len ta zmena nefunguje tak ze musis kliknut, len das kurzor na povodnu skratku a stlacis tlacidlo ktore chces mat ty).

Ja som spokojny. Hlavne ked to mam len za 12 € ;)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Ja hrám iba s G36C + holo a ako sekundárku používam M1911 tact.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Velky "feb" "march" "spring" patch mozno az v polovici aprila :lol: (takze september)

http://mp1st.com/2012/03/06/battlefield ... -quarters/

Tak uz sa to zacina rysovat.. dalsie metro mapy ako sme predpokladali. Zbohom battlefield :(

viac info na ofik bblogu 14:30

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2012, 14:13)
tak a tu to je: http://www.joystiq.com/2012/03/07/battl ... ore-packs/
dalsie metro mapy.. parada
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

frajerik napísal:Velky "feb" "march" "spring" patch mozno az v polovici aprila :lol: (takze september)

http://mp1st.com/2012/03/06/battlefield ... -quarters/

Tak uz sa to zacina rysovat.. dalsie metro mapy ako sme predpokladali. Zbohom battlefield :(

viac info na ofik bblogu 14:30

//autoeditácia príspevku (07 Mar 2012, 14:13)
tak a tu to je: http://www.joystiq.com/2012/03/07/battl ... ore-packs/
dalsie metro mapy.. parada
Cital si to priadne? Maju potom vyjst 2 dalsie packy s novymi vozidlami, novymi mapami a " including the biggest map in Battlefield history" (najvacsiu mapou co bola kedy v battlefielde). A dalsi budu zimne mapy ale o tom podrobnosti este nie su.
http://ea.gamespress.com/release.asp?i=1741

EDIT: Ta velka mapa sa bude volat ako DLC: "Armored Kill"
frajerik
Medium Star
Medium Star

prosim ta. snad neveris tym kecom. "najvacsie mapy ake kedy boli" uz slubovali pred vydanim BF3. A nez vyjde to DLC tak vela BF2 veteranov a hracov co maju radi battlefield style a nie cod style uz to hrat proste nebude a ja budem medzi nimi.

lol: to nove dlc bude len pre 2-16 hracov. battlefield uz nieje bf ale cod wannabe
http://www.battlefield.com/battlefield3 ... e-quarters

edit//
cod style mapy... dakujem neprosim
Prílohy
Lzp39.png
Lzp39.png (24.94 KiB) 1167 zobrazení
pztzu1ak84p.jpg
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

No tak toto DLC vynechas. Ja si ich kupim vsetky. O tej mape by snad neklamali a vraj uz su leaknute 2 vozidla (UH-64 BlackHawk a Bradley) a 2 zbrane (CZ75 a CZ750)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Mna najviac tesi ze pribudnu nove zbrane. Este stale budem moct hravat Karkand a starsie mapy + verim ze po Junovom DLC-cku pridu na rad aj vacsie mapy. Kazdopadne ked vyjde nove CS-ko davam zbohom BF3-jke.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

frajerik ja ti nerozumiem. Tiez nemam rad male mapy, ale BF3 ponuka dost vela otvorenych map, kde si uzijes kopu zabavy - Caspian, Firestorm, Wake island, Kharg island, Karkand a dalsie. Nikto ti nekaze kupovat vsetky DLC a ja to tiez nebudem robit, ale jedno DLC s malymi mapami predsa nebudem brat ako rozlucku s celou hrou. Serverov je stale dostatok, ja si vzdy dam filter na conquest, 64 hracov a vyberam podla pingu (okrem metra).
frajerik
Medium Star
Medium Star

Pozri. Battlefield 3 mozno nieje zla hra ale je to zly battlefield. Inac to povedat neviem. Mapy su len posledna vec ktora je na tej hre zle oproti battlefield 2 a 2142. Kupovanie DLC atd s tym nema nic spolocne len to ukazuje aky smer je popularny a akym smerom sa bude BF uberat takze u mna tymto skoncil. Koniec rozpravky. Ak vas ta hra bavi, bavia vas tie mapy atd vsetko tak dobre. Len to uz proste nieje battlefield ale obycajna strielacka v lepsej grafike ako cod. Su tam velke mapy(ktore su "najvacsie ake kedy boli" mensie ako v BF2) a vlajky su tak blizko pri sebe ze ani nestoji za rec. Tych velkych map s vozidlami a stihackami nieje vela - kharg, firestorm, caspian, wake, gulf. A to z tych prvych troch je kharg a firestorm uplne onicom mapa s zhlukom vlajok uprostred. Sice vsetky su ale co uz... jedine gulf a wake je trosku iny ale to niesu BF3 mapy. Neberte to tak ze tu hru hatujem za kazdu cenu... nehatujem ju ale proste nieje to BF3 aky som cakal, aky prezentovali ze bude, ze to je nastupca dvojky s velkymi mapami, spolupracou timu atd atd.. story end.

PS: a to som este ani nespominal kolko bugov ta hra ma a to je AAA titul... uz som to tu pisal fakt min 10x takze sa nebudem opakovat stale dokola. Len som to pekne vsetko zhrnul.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mne sa zase mapy zdaju az prilis velke, napriklad Firestorm, Caspian, Kharg..., ved tie zakladne na ktorych sa objavuju AA, heli, tanky... su strasne daleko. Viem, ze tanky sa objavia aj inde, ale na zakladni je lepsi vyber, najma ak hram fast respawn.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mne sa to tiez zda akurat. Trochu nestastne je navrhnuty iba Firestorm, lebo tam je malo prekazok a ked vas niekto zameriava laserom, tak sa nie je kde skryt. Zazil som tak jednu hru kde nas strasne davali a soflamy rozlozili tak sikovne, ze ma dokazali zamerat velmi kratko po opusteni zakladne (za Rusov). Tym padom sme sa ani nemohli poriadne branit. Na inych mapach je nieco take realizovatelne o nieco tazsie.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

preto nicenie nepriatelskych soflamov je priorita cislo 1, ale tak vysvetli to teamu ktory serie na vsetko :(
Napísať odpoveď