Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
Dneska pre mna jedna z najlepsich, lebo rozpor gemblenie x gf je castopritomny v mojom zivote a dost to sadlo 
Veľmi dobrá epizóda. Taký gamerský (opravené z gamblerský) víkend musím aj ja niekedy dať
A Penny v žltom tričku 
//Pre váš pokoj v duši, opravujem "gamblerský" na "gamerský"
//Pre váš pokoj v duši, opravujem "gamblerský" na "gamerský"
pekna cast, inac tiez som dostal strasnu chut na takyto vikend 
Tiež niekedy dostanem chuť na takýto víkend, ale okrem MMO hier by som skôr volil pohodičku, fajn ľudí, dobré jedlo, prípadne pitie, filmy, nejaké oddychové hry ak tak, a dobrú hudbu. Lebo pri hre ako je napríklad SW, alebo čo to hrali, nepresedním viac ako pol hodinu, nebaví ma to. 
Inak, časť parádna, určite nadpriemer. Sledujem toho teraz dosť čiže som aj zabudol aké boli posledné časti, takže nemôžem porovnať.
Inak, časť parádna, určite nadpriemer. Sledujem toho teraz dosť čiže som aj zabudol aké boli posledné časti, takže nemôžem porovnať.
-
Old Dirty Bastard
Guru
gamerský víkend* gamblenie je trochu niečo iné..
fixed. okthxbai
fixed. okthxbai
Hmm. pokiaľ viem "gamblenie" označuje akúsi závislosť na hrách, či už PC, alebo hazarde. A ak sedíš za PC alebo konzolou 48 hodín v kuse, tak to je imo závislosť, teda medzi gamerským a gamblerským víkendom nejaký rozdiel nevidím. Ale viem ako si to myslel. 
-
Old Dirty Bastard
Guru
pri gamblingu (v preklade hazardovaní) ide o materiálne/peňažné hodnoty, stávkovanie.. čo to má prosím spoločné s gamingom.. jedine možno ak by hrali virtuálny poker. gambling neoznačuje automaticky závislosť, na gamblingu ale môže byť človek závislý (ako aj na gamingu, to je asi tak jediné, čo majú spoločné)
Denco:
Denco:
Budeme sa chytať za slovíčka?
Ano budeme.
//ja som teda "gambler" nepocul v inej suvislosti, ako s hazardom..
//ja som teda "gambler" nepocul v inej suvislosti, ako s hazardom..
Sorry teda, každopádne, to je ale definícia. No myslím, že každý mi potvrdí, že hovorovo sa dnes výraz "gambler" používa aj pri PC hrách, a podobne. Aj keď áno, nie je to správne označenie, ale aj tak.
Ten bic bol paradny 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tato cast ma nicim neoslnila, ale nesklamala. Ako citam, tak vela ludi ju povazuje za jednu z najlepsich casti tejto serie. Ten bic bol vtipny prvykrat, druhy, potom uz ani nie.
Sheldon ma novy smiech ? 
Nebudeme si klamat. Ja som si ju stiahol tiez po tej casti.PepoFenomeno napísal:Aplikácia s bičom v top free apps v US store
ja som to stiahol a pouzil z haluze pri sexe
doporucujem, priatelka asi chvilu myslela ze som vytiahol realny 
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Thrash/Death
Star
Teda to je niečo 
Neviete preco nevychadzaju dalsie casti? Ved vychadzali kazdy tyzden... 
Nevychadzali. Vychadza to presne podla harmonogramu, teda maju caste pauzy. Harmonogram najdes na tv.com pod serialom, presnejsie pod episodes guide.