STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
TeaPack: posli mi do spravy login na tvoj steam, vymazem ti tu kreditku 
Ok. Tu je: meno: taktoisteHellboy248 napísal:TeaPack: posli mi do spravy login na tvoj steam, vymazem ti tu kreditku
heslo: natozabudni
Payday ti ponuklo lebo bude free weekend (tak ako mw3) tak aby si nestracal o vikende cas tahanim(+ak mas pomalsi net)...ono na tom popupe co ti dalo to aj je napisane
a ta kreditka..cez nu som este nekupoval tak neviem ako to je ale zda sa mi ze platobne udaje sa ukladaju len do pocitaca to znamena ze ked sa prihlasis na inom pc tak to predvyplnene nebude...ak sa vsak mylim tak ma opravte
a ta kreditka..cez nu som este nekupoval tak neviem ako to je ale zda sa mi ze platobne udaje sa ukladaju len do pocitaca to znamena ze ked sa prihlasis na inom pc tak to predvyplnene nebude...ak sa vsak mylim tak ma opravte
Vyskusam to.xixo22 napísal:Payday ti ponuklo lebo bude free weekend (tak ako mw3) tak aby si nestracal o vikende cas tahanim(+ak mas pomalsi net)...ono na tom popupe co ti dalo to aj je napisane
Mám problém so steam clientom, akonáhle napíšem meno a heslo tak ( not responding) , skúšal som sa na stránke steamu prihlásiť a nejde kliknúť na sign in.
Pred rokom mi išiel steam. Dnes som stiahol zo stránky steamu klienta nainštaloval , hodinu počkal dokým sa updatoval a nejde prihlásiť.
// EDIT : Vyriešené , stiahol som steam odtialto , povodný vymazal http://www.chip.de/downloads/Steam_35910421.html
Pred rokom mi išiel steam. Dnes som stiahol zo stránky steamu klienta nainštaloval , hodinu počkal dokým sa updatoval a nejde prihlásiť.
// EDIT : Vyriešené , stiahol som steam odtialto , povodný vymazal http://www.chip.de/downloads/Steam_35910421.html
-
capodituticapi
Light Expert
Zdravým mám Steam a chcel by som si občas kúpiť cez to hru lebo niekedy je to o pár € lacnejšie a môžem povedať aj to je všetko k dobru každé 1€ a ako to vlastne je objednám si hru zaplatím a čo potom hru stiahnem nainštalujem do počítača a aktivujem klúčom ktorý mi príde?
A napríklad budem hrať hru cez steam, preinštalujem windows nainštalujem steam a ako to vlastne bude?
A napríklad budem hrať hru cez steam, preinštalujem windows nainštalujem steam a ako to vlastne bude?
Hry ktore kupis na Steam-e sa ti po zaplateni automaticky objavia na tvojom ucte natrvalo. Po formatovani ty si len stiahnes steam - nainstalujes si to, prihlasis sa do svojho uctu a opat mas k dispozicii vsetky zakupene hry na nainstalovanie.
-
palciii
ty mas ucet, a ked si kupis hru cez steam store tak ta hra sa ti "spoji" s uctom a kolko razy preinstalujes windows, zmenis pc tak si to hru mzoes stiahnut a hrat. akurat niektore hry maju v sebe ochranu tzv. DMR, ktora ti po niekolkych instalaciach zabrani v dalsich. Ale to nie je ochrana steamu ale konkretnych hier
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
takisto svoje hry mozes hrat na hocijakom inom PC, ked sa prihlasis do svojho konta a mozes si ich tiez zalohovat, aby si nemusel zase vsetko stahovat po preinstalovani windowsu 
a samozrejme si nezabudni poriadne nastaviť mail a verifikovať účet pre prípad že by si niekedy zabudol heslo 
Počujte chcel som si kúpiť Gotham City Impostors ale na našom steame to nejak nevidím iba DLC balíčky pri tom v ostatných krajinách sa to predáva normálne cez steam. Dá sa to kúpiť cez GFWL ale to som nechcel, nie je nejaká možnosť ako to kúpiť cez steam? Napríklad keby mi to niekto dal ako gift? Možno blbé otázky ale steam používam len krátko neviem ešte ako funguje v tomto.
samozrejme, ak máš nejakého známeho zo zahraničia v kontakt liste, tak ti to môže giftnúť a ty mu len pošleš prachy.
Dunlop: A nebude problém potom že keď by som to chcel pustiť tak by mi náhodou napísalo že to nie je pre náš region napríklad?
nie, nebude žiaden problém
-
capodituticapi
Light Expert
Ok veľmi pekne ďakujem všetkým.
Ku grafike som dostal kľúč na dirt3. Keď som to už dostal zadarmo tak, že skúsim. Tak som nainštaloval steam klasicky do C:/program files/..., potom zadal ten kód a chcelo to sťahovať, len mi píše že mám nedostatok miesta na disku. Čo je pravda na C: mám uz len niečo málo cez 10G a potrebuje 11G. No na D: mám volných cez 1TB, len nikde neviem nájsť, kde mám zmeniť aby to ťahal na to D. Kde sa to tam nastavuje? Môžte poradiť.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Zmeniť sa to nedá, musíš premiestniť steam do D.
normalne presuň celu zložku "steam" na déčko
-
frankocean11
Medium Star
Aj vy mate steam v offline rezime ? Pise mi "Nelze pripojit"