Uz to fici
STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
frankocean11
Medium Star
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
To len ja mam problem ? store mi ide. Priatelov a komunitu mam offline. 
Uz to fici

Uz to fici
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tento problém som mal včera tak isto 
-
frankocean11
Medium Star
hmmm jeden utok bol niekedy v novembri/decembri
"Služba Steam, dokonalá platforma"
"Služba Steam, dokonalá platforma"
to je stále ten isty utok z minuleho roka
http://forums.steampowered.com/forums/s ... tcount=385rufus59 napísal:Tento problém som mal včera tak isto
Dobry Den, rozhodol som sa,ze si znovu zahram tuto hru, ale zistil som, ze uz sa neda z nicoho nic spustit, naposledy ked som ju skusal este v decembri, tak bez problemov sla, teraz sa deje toto, zacne nahravat a dalej sa nic nedeje, program neodpoveda, vsetko je to vidiet na videu, skusal som uz vsetko mozne, co som nasiel na internete, ale nic nepomaha, ani ovladace, ani physx, proste nic, myslim si ale, ze by to mohol sposobovat ten client service steam, ktory sa ma pyta na povolenie vzdy, ked spustam hru, pretoze presne toto iste mi robi aj hra SkyDrift a tam sa tiez pyta na povolenie tohoto clienta, ine hry zo steamu mi idu bez problemov, Mafiu som uz niekolko krat preinstaloval, ale bez uspechu, prosim, nemate s tym niekto skusesnost? dakujem vopred.
Problem je podla mna v tomto. Skusal si?
priupajal som video vo formate avi a to sa tu nebere, nevsimol som si, tak ho pripajam teraz.
- Prílohy
-
- IMG_0485_xvid_xvid_WMV V9_001.wmv
- steam client
- (4.75 MiB) 303 stiahnutí
To povolenie ma na starosti Win7. UAC, da sa to vypnut. Nemyslim si ze by tam bola chyba.
takze problem vyrieseny, bolo potrebne opravit ten client server - https://support.steampowered.com/kb_art ... -UOAC-4950
Kúpil som si COD 2 chcem hru aktivovať v steamu ale ono mi napíše že neplatný kod nechápem tomu, pomôže mi niekto v tejto zúfalej situácií?
Lutujem ale Cod2 nieje steamworks hra. Ten kod si na Steame neaktivujes.
To je nieco ine. Ak mas retail kluc, ten sa na Steam-e neda aktivovat.
Hry aktivovatelne na Steame: https://support.steampowered.com/kb_art ... 3601#which
Hry aktivovatelne na Steame: https://support.steampowered.com/kb_art ... 3601#which
-
MichalkoOo
Zablokovaný
vysvetlím to zrozumiteľnejšie. COD2 ide do steamu iba ak to máš zo steamu kúpené paypalom alebo kreditkou. Ak máš krabicu nie. Na steame idú aktivovať iba hry ktoré majú na krabici nápis steam vzadu.
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj! mám problém s hrou L4D2 kúpenú cez steam. Normálne som to nainštaloval, pustil hru a všetko fičí až po loading misie, kedy mi to padne do windowsu a napíše to, čo posielam v prílohe. vôbec neviem čo mám robiť, pretože toto je prvá hra čo som si kúpil cez steam a vidím to prvý krát zapnuté 
hra to robí keď to pustím cez steam aj z plochy, skúšal som to aj preinštalovať, výsledok bol rovnaký. písal som aj na support, ale úspešne ma ignorujú..
každá rada dobrá, takže ak niekoho niečo napadne, dajte mi vedeť, vopred ďakujem.
ak vám to pomôže tak mám notebook sony vaio vgn-nw21mf a win7.
//sorry hoši, ale keď som dal náhľad tak to tam bolo
hra to robí keď to pustím cez steam aj z plochy, skúšal som to aj preinštalovať, výsledok bol rovnaký. písal som aj na support, ale úspešne ma ignorujú..
každá rada dobrá, takže ak niekoho niečo napadne, dajte mi vedeť, vopred ďakujem.
ak vám to pomôže tak mám notebook sony vaio vgn-nw21mf a win7.
//sorry hoši, ale keď som dal náhľad tak to tam bolo
-
lekoklatik
VIP
Ja by som sa rád pozrel na tú prílohu.
mr_margera: daj prílohu
Každopádne support ta neignoruje, ale trvá im cca 3-4dni kým odpíšu...
Pre začiatok skús klik pravým v steame na hru, daj vlastnosti, a tam si najdi verifikovať integritu pamäte
Každopádne support ta neignoruje, ale trvá im cca 3-4dni kým odpíšu...
Pre začiatok skús klik pravým v steame na hru, daj vlastnosti, a tam si najdi verifikovať integritu pamäte
Nevedeli by ste mi poradit ? nainstaloval som si steam,lebo som si kupil nový windows.Ale steam nesiel tak som dal uninstal,stiahol som zo steammcomunity steam,ale pise mi ze uz mam nainstalovaný steam,neide mi nainstalovat,čo mám robit ?