Produkty zo závažnými chybami alebo nedostatkami
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Produkty zo závažnými chybami alebo nedostatkami
Toshiba C600/C660 série
Disky nie sú takmer vôbec uchytené. Trasú sa, je aj možnosť vysunutia za behu. V horšom prípade prídete naraz o všetky dáta a zdochne vám disk, alebo sa postupne budú vytvárať chybné sektory a podobné neduhy. Červený pás značí miesto, čo nie je nijak zachytené, čiže volný priestor pre pohyb disku.
Disky nie sú takmer vôbec uchytené. Trasú sa, je aj možnosť vysunutia za behu. V horšom prípade prídete naraz o všetky dáta a zdochne vám disk, alebo sa postupne budú vytvárať chybné sektory a podobné neduhy. Červený pás značí miesto, čo nie je nijak zachytené, čiže volný priestor pre pohyb disku.
Re: Produkty zo závažnými chybami alebo nedostatkami
mal som toshibu a to voľné miesto tam bolo. ale na krytke zas bol výstupok, ktorý zabraňoval vysunutiu disku!
-
Thommas
Addict
No na tomto nebolo nič, klasicky rovný kryt.
To fotíš 3310-inou pre boha?
-
Thommas
Addict
Zlé svetelné podmienky + opica po včerajšku.
Ja mám geniálnu podsvietenú klávesnicu Labtec Ultra Flat Keyboad.
Na krabici vyzerala klávesinca normálne, aj za svetla vyzerá pomerne OK, ale za tmy... (ešte že viem ako tak písať po "slepiačky") Podsvietenie nie je žlté ako na fotografii, ale oranžovo-červené. (presne také, ako písmená za svetla)
Na krabici vyzerala klávesinca normálne, aj za svetla vyzerá pomerne OK, ale za tmy... (ešte že viem ako tak písať po "slepiačky") Podsvietenie nie je žlté ako na fotografii, ale oranžovo-červené. (presne také, ako písmená za svetla)
Logitech Z-506
Hrajú výborne, filmy so 6 kanálovou zvukovou stopou sú uno perfecto, ale keď sú zapnuté, tak počuť bzučanie v každom jednom repráku (nie je to šumenie, je to bzučanie, ktoré je nezávisle od hlasitosti). Cez deň to v podstate nevnímam, no v noci to dosť ruší. Týmto problémom trpia takmer všetky (ak nie vôbec všetky) Logitech reproduktory. Vyjadrenie technika bolo, že je zlé skonštruovaný zdroj. Po napojení na externý zdroj nič nebzučalo.
Pre toto už pravdepodobne nikdy nebudem mať žiadne Logitech reproduktory.
Fotka je staršia.
Hrajú výborne, filmy so 6 kanálovou zvukovou stopou sú uno perfecto, ale keď sú zapnuté, tak počuť bzučanie v každom jednom repráku (nie je to šumenie, je to bzučanie, ktoré je nezávisle od hlasitosti). Cez deň to v podstate nevnímam, no v noci to dosť ruší. Týmto problémom trpia takmer všetky (ak nie vôbec všetky) Logitech reproduktory. Vyjadrenie technika bolo, že je zlé skonštruovaný zdroj. Po napojení na externý zdroj nič nebzučalo.
Fotka je staršia.
Sapo, s mojimi Z5500 žiadne bzučanie, a šum je minimálny, musím dať ucho úplne k reproduktoru aby som ho počul. 
-
Thommas
Addict
Asus P5KC
Absolútne nezmyselne robená doska. V malých skrinkách osadenie veľkého CPU chladiča so správnym otočením je nemožné.
Porovnanie s inou doskou (i keď rozmery nie sú rovnaké)
Absolútne nezmyselne robená doska. V malých skrinkách osadenie veľkého CPU chladiča so správnym otočením je nemožné.
Porovnanie s inou doskou (i keď rozmery nie sú rovnaké)
Pri Z5500 to počuť pekne v noci
-
Michaelo
Hardcore addict
Kravina a poriadna. Doma mám X530. Práve som ich dal na maximálnu hlasitosť a aj tak som nepočul ani len náznak šumenia.Sapo napísal:Logitech Z-506
Takže nehovor že tým trpia všetky reproduktory od Logitechu
Máš problém s čítaním?
Napísal som TAKMER všetky a že je to nezávisle od hlasitosti. Pozri, mne to bzučí, uplinkovi, Filipitovi. Máš proste šťastie, buď rád. Počul som aj veľa sťažnosti na iných fórach. Niekomu to robí, niekomu nie.
Kupovať si Logitech reproduktory je riziko, ktoré už ja nepodstúpim. Poučil som sa. Logitech u mňa skončil (čo sa týka reproduktorov). Dokázal by som to zniesť pri lacných reproduktoroch, ale keď sa to objavuje (a to veľmi často) aj na Logitech Z-5500, čo bola vlajková loď v podstate (teraz niekedy ich nahradili Z-906 ak sa nemýlim), tak to už vážne preháňajú.
Človek by za 300€ očakával trochu kvality a nie toto čo predvádzajú oni. Čistá lotéria.
Len som sa rozčúlil zbytočne.
Kupovať si Logitech reproduktory je riziko, ktoré už ja nepodstúpim. Poučil som sa. Logitech u mňa skončil (čo sa týka reproduktorov). Dokázal by som to zniesť pri lacných reproduktoroch, ale keď sa to objavuje (a to veľmi často) aj na Logitech Z-5500, čo bola vlajková loď v podstate (teraz niekedy ich nahradili Z-906 ak sa nemýlim), tak to už vážne preháňajú.
Človek by za 300€ očakával trochu kvality a nie toto čo predvádzajú oni. Čistá lotéria.
Len som sa rozčúlil zbytočne.
X-530 vobec nebzucia, ale maju tiez jednu velku chybu, ktoru vsak Logitech otvorene priznava ako vlastnost ktoru tam zakomponovali umyselne: Signal pre subwoofer posiela aj do predneho reproduktora a opacne, cize su to vlastne 4.1 a nie 5.1 reproduktory. Chyba je to hlavne preto, lebo sa takmer vzdy cast kazdeho zvuku posiela aj do subwoofera a ked vam kazdy zvuk hra spredu, tak to dost kazi dojem priestoroveho zvuku.
-
Michaelo
Hardcore addict
Áno to je pravda no radšej toto ako bzučanie. A za cenu tých repro? Ja som spokojný.
Ale ano, ja som tiez spokojny (predny reproduktor som odpojil
) a teraz mam aspon poctivy 4.1 zvuk, no nepaci sa mi, ze ich predavali ako 5.1
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som si stredovy nechal, vyssia hlasitost to vynahradza 
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2012, 0:41)
Ale tie x530 majú jednu "ne"výhodu. V noci stačí dať zvuk na minimum a ak fúka vietor (aj keď nefúka no s vetrom je to lepšie) tak na nich chytám rádio. Nehrá veľmi nahlas no je to počuť.
Sranda je že neviem čo to môže byť za rádio. Či poliaci alebo niečo s azbukou.
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2012, 0:41)
Ale tie x530 majú jednu "ne"výhodu. V noci stačí dať zvuk na minimum a ak fúka vietor (aj keď nefúka no s vetrom je to lepšie) tak na nich chytám rádio. Nehrá veľmi nahlas no je to počuť.
Sranda je že neviem čo to môže byť za rádio. Či poliaci alebo niečo s azbukou.
Tak tu klavesnicu od Sapa len tak nieco neprekona 
-
TommyHot
Addict
Monitor LG flatron w2261vp 21.5". Asi po roku zacal trochu bzucat ked je v stand by. Inak je plne funkcny. Ale mam pocit, ze tym trpia vsetky novsie lacnejsie LCDcka..