Maturita
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Maturita
To viem aj ja ze musime odpovedat aspon na 3jku ak nespravime pisomne.
Mna len stale miatli s tymi percentami (33,33% a 35%)
Mna len stale miatli s tymi percentami (33,33% a 35%)
neucte sa tak, aby ste presli aspon na 3ku, ale tak, aby ste presli co najlepsie, casu do ustnych je este 2,5 mesiaca
toto vyriesi polovicu vasich problemov z poslednych 4 stran
toto vyriesi polovicu vasich problemov z poslednych 4 stran
Michaelo nechápem význam toho webu, veď všetko čo tam máš je aj na nucem.sk, ba dokonca tie testy máš presmerované na nich 
posledny rok co to tak bude uz bol aj minuly rok takzeiceman1414 napísal:
Teraz je to vraj posledný rok čo to takto bude
-
Michaelo
Hardcore addict
Maro.
Vieš, trochu čítaj a pochopíš že tie testy sú online.
95% ľudí čo poznám si radšej spraví test cez net kde ti ho to aj vyhodnotí namiesto sťahovania PDFka a písania si odpovedí na papier, spočítavania a vypočítavania percent.

http://www.matura.erahier.sk
http://www.facebook.com/pages/Maturita- ... 3924642499
Vieš, trochu čítaj a pochopíš že tie testy sú online.
95% ľudí čo poznám si radšej spraví test cez net kde ti ho to aj vyhodnotí namiesto sťahovania PDFka a písania si odpovedí na papier, spočítavania a vypočítavania percent.
http://www.matura.erahier.sk
http://www.facebook.com/pages/Maturita- ... 3924642499
Fuu no nemam rad kopirak no ale co uz ...
-
Michaelo
Hardcore addict
Pardon ale kopírované to nie je (okrem toho dole) 
Všetko som si ručne prepisoval. Teraz som si čekol tvoj web poriadne a máš tam tony chýb aj v testoch.
Jediné čo som okopčil je zoznam maturitných tém a testov, tie som stiahol od teba lebo niektoré som proste nevedel nájsť ani na NUCEM.
Ps.: Sám som hore spomenul že máš podobný štýl tvorby webov ako ja. A úprimne, inak sa to ani nedalo spraviť aby to bolo prehľadné. Ak by som dal roky do horného menu, tak by sa v tom ľudia nevyznali a ak by som ich pichol dole, nad zoznam maturitných tém tak by to nebolo pekné a nikto by si to zasa nevšimol.
Všetko som si ručne prepisoval. Teraz som si čekol tvoj web poriadne a máš tam tony chýb aj v testoch.
Jediné čo som okopčil je zoznam maturitných tém a testov, tie som stiahol od teba lebo niektoré som proste nevedel nájsť ani na NUCEM.
Ps.: Sám som hore spomenul že máš podobný štýl tvorby webov ako ja. A úprimne, inak sa to ani nedalo spraviť aby to bolo prehľadné. Ak by som dal roky do horného menu, tak by sa v tom ľudia nevyznali a ak by som ich pichol dole, nad zoznam maturitných tém tak by to nebolo pekné a nikto by si to zasa nevšimol.
https://maturita.svsbb.sk/ nedokaze niekto stiahnut tie testy? (asi to nebude az take lahke
) no nic, idem sa dalej ucit 
-
Nadeo
Guru wannabe
No nebude to lahke, kedze tie subory este nie su na serveri 
mne by kludne stacili aj hodinu pred zaciatkom 
// no koniec naivity, idem sa fakt dalej ucit
// no koniec naivity, idem sa fakt dalej ucit
-
Michaelo
Hardcore addict
Len si rob testy čo boli do teraz, tento rok vraj má byť na slovine viacej testu s porozumením čo ma veľmi teší.
Zajtra sa stíham učiť 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som sa ešte neučil. Jediné učenie bolo keď som prepisoval a kontroloval testy.
neviete či je povinnosť prísť na písomne maturity v obleku ? nestačí slušne oblečený ? nohavice,košela,boty ?
Ako tie testy som si tak zbežne pozrel. nevyzeralo to ťažko, niečo sme robili aj v škole, tak tých zhruba 75-85% priemerne som mal vždy. Slohu sa nejak nebojím vzhľadom k výber. Viac ma serie anglina.. doteraz neviem čo je present perfect a podobne
A v stredu z toho maturujem 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja anglinu ovládam. Ak sa ma spýtaš na pravidlá tak na teba pozriem ale nepoviem nič. Angličtinu mám napočúvanú a aj som toho dosť prečítal. Ak sa ma učiteľka pýta podľa čoho som to takto napísal tak poviem "Lebo mi to takto pasuje".
Nino:
Oblek netreba, mal y si mať ale košeľu a tesilky alebo čierne rifle ako mám ja. V tesilkách chodiť nemôžem a v saku tiež nie, takže kompromisne vezmem rifle a košeľu.
Nino:
Oblek netreba, mal y si mať ale košeľu a tesilky alebo čierne rifle ako mám ja. V tesilkách chodiť nemôžem a v saku tiež nie, takže kompromisne vezmem rifle a košeľu.
Michaelo: To áno, kopec vecí mi pasuje ako frázy z filmov a pesničiek. No niekdy je to vyslovene o slovíćkach ako "since", ktoré ťa majú zmiasť alebo pomôcť. Podľa toho či to vieš. To je moja najslbšia stránka. Posluchy a reading, tam sa nezvyknem mýliť ale gramatika. Zlé 
Určite neprísť v tričku a nejakých halovkách
ja beriem oblek a myslím, že tak aj celá trieda. Každopádne by mali byť nohavice tmavé/čierne určite nie svetlé.
Určite neprísť v tričku a nejakých halovkách
ja beriem oblek a myslím, že tak aj celá trieda. Každopádne by mali byť nohavice tmavé/čierne určite nie svetlé.
-
Michaelo
Hardcore addict
No to áno, ale pozor: v pesničkách aj reklamách často používajú slang a nezmysly. Nás stále upozorňovali na reklamu McDonald - I'm loving it. V slove LOVE sa nepoužíva -ing.
Ale ja tie pravidlá veľmi neovládam. To since a podobne viem no tiež nie veľmi vďaka pravidlám. Proste anglické fóra prehrebávam od kedy nosím palice čo jest vyše 5 rokov. Samozrejme hrávam hry a pozerám seriály a tam sa toho človek dosť naučí. U mňa veľmi pomohla tvorba webov keďže HTML, PHP, CSS, JS a i. sú po anglicky.
Tak svetlé, noo. A čo keď si vezmeš sivý oblek? Tiež ti nič nespravia. Len tam naozaj nechoď v tričku a modrých rifliach. Najlepšie sú tie moderné roztrhané rifle
Na vysokej škole by ťa za to vyhodili 
Ale ja tie pravidlá veľmi neovládam. To since a podobne viem no tiež nie veľmi vďaka pravidlám. Proste anglické fóra prehrebávam od kedy nosím palice čo jest vyše 5 rokov. Samozrejme hrávam hry a pozerám seriály a tam sa toho človek dosť naučí. U mňa veľmi pomohla tvorba webov keďže HTML, PHP, CSS, JS a i. sú po anglicky.
Tak svetlé, noo. A čo keď si vezmeš sivý oblek? Tiež ti nič nespravia. Len tam naozaj nechoď v tričku a modrých rifliach. Najlepšie sú tie moderné roztrhané rifle
som prvak na VS a present perfect neviem co znamena doteraz.. viem ten cas pouzivat aj vsetko ale ked mi povies ze povedz mi vetu s present perfect tak nebudem vedietdanodrevo napísal:Ako tie testy som si tak zbežne pozrel. nevyzeralo to ťažko, niečo sme robili aj v škole, tak tých zhruba 75-85% priemerne som mal vždy. Slohu sa nejak nebojím vzhľadom k výber. Viac ma serie anglina.. doteraz neviem čo je present perfect a podobneA v stredu z toho maturujem
-
Shaggybala21
Amateur
Zajtra slovenčina, pozajtra angličtina, vo štvrtok matematika ( už si predstavujem ako moji napití spolužiaci vykrikujú na nás matikáru
) Moje osobné pocity , no: slovina v pohode, Angličtina povinná B2 ked dajú taku ako minuly rok zhoral sem do tla, kompozička neco snad napišu a matematika ked sa to bude opakovat trend za posledne roky tak "no problem"