drzanie za ruky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

drzanie za ruky

Príspevok od používateľa sunflower »

chcela by som sa opytat chalanov ako sa citite ked sa drzite s babou za ruku? znamena to pre vas vela, drzite za ruku iba svoje priatelky alebo aj kamaratky? raz som v jednom clanku citala, ze muzske ruky su velmi citlive a preto je to pre nich velmi prijemny pocit drzat zenu za ruku, co je na tom pravdy?
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: drzanie za ruky

Príspevok od používateľa test »

Kamaratky su kamaratky a tak ich nemam preco drzat za ruky. Len priatelka si zasluzi drzat za ruky, je to akysi prejav romantiky, lasky a neviem coho. Mozno to na niekoho posobi aj tak, ze ju chranim. Po takom roku ci dvoch vo vztahu ma to preslo a chytil som ju mozno 2x do mesiaca co bolo teda zufalo malo. Drzat sa vkuse za ruky, to sa mi zda zase prehnane.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Test, veď sa dá držať aj okolo pása, i keď na skôr len na prechádzkach, lebo je to trochu nepohodlné :) alebo len tak napr. za malíčky (či len za pár prstov a nie celou dlaňou, najmä v lete, keď je moc teplo)

Inak tiež žiadneho kamaráta za ruku nedržím, ak ho chcem chytiť (že niečo od neho chcem či mu chcem povedať- najmä ak sa baví s niekým iným), tak ho chytím na inú časť ruky.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

S kamarátkami sa za ruky nedržím a ani sa o to nepokúšam, tam si treba držať odstup, pretože druhá strana si môže začať niečo namýšľať a to nemusí dopadnúť dobre. Ak tak sa s kamarátkou držíme "per pazuch".
S priateľkou sme sa často držali za ruky. V rannom štádiu vzťahu to bolo častejšie, neskôr už pomenej, ale vždy, keď sme boli na prechádzke, sme sa držali buď za ruky alebo ona mňa okolo pása, keďže je menšia a ja ju okolo pliec. Ale nič zvláštne som pri tom necítil. Ja to beriem aj ako znak toho, že chodíme spolu a tým dávam najavo prípadným záujemcom, že dáma je zadaná.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

pinco napísal:S kamarátkami sa za ruky nedržím a ani sa o to nepokúšam, tam si treba držať odstup, pretože druhá strana si môže začať niečo namýšľať a to nemusí dopadnúť dobre. Ak tak sa s kamarátkou držíme "per pazuch".
S priateľkou sme sa často držali za ruky. V rannom štádiu vzťahu to bolo častejšie, neskôr už pomenej, ale vždy, keď sme boli na prechádzke, sme sa držali buď za ruky alebo ona mňa okolo pása, keďže je menšia a ja ju okolo pliec. Ale nič zvláštne som pri tom necítil. Ja to beriem aj ako znak toho, že chodíme spolu a tým dávam najavo prípadným záujemcom, že dáma je zadaná.
:smt081
Ja ti neviem, ale toto sa mi nezdá.
pinco
Darca
Darca

No proste neskáčem meter dvadsať do vzduchu za to, že sa držíme za ruky. Ani to vo mne nevyvoláva nejaké extra pocity, že by som ju mal za to milovať viac.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Zuzanuska, drzanie okolo pasa alebo pliec som nikdy nerobil a prislo mi to nepohodlne. Par krat sme sa za tie tri roky drzali okolo pasa, ale fakt len par krat. Za malicky bolo drzanie hlavne v lete bezne a to kvoli poteniu ruk.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

..kamaratky za ruky nie..
..za malicky nie (pripada mi to strasne zzenstile:)
..okolo pliec nie (maximalne ked som opity a spievajuc ideme mestom s kamaratmi:)
..okolo pasa ano (lebo k zadku je to uz len kusok:)

zvlastne pocity pri tom nemam. co je ale pre mna dolezite, aby som mal svoju stranu (t.j. podavam pravu ruku). v opacnom garde sa citim nepohodlne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja to beriem podobne ako pinco. Je to prejav toho, že patríme k sebe. Že sme pár. Takže kamarátky by som za ruku nechytal, a keby ma nejaká chytí tak by som na ňu divne pozrel že čo sa mi snaží naznačiť. Ale držanie za ruky s partnerkou počas prechádzky mi príde celkom prirodzené. Okolo pása je to nepraktickejšie, hlavne ak nie je zosynchronizovaná chôdza.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

test napísal:Po takom roku ci dvoch vo vztahu ma to preslo a chytil som ju mozno 2x do mesiaca co bolo teda zufalo malo.
...toto na mňa pôsobí strašne chladne...akoby ste sa už neľúbili...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

@audiotrack a pinco:
A na vodítko si ju nechcete dať? Tiež pri tom nič zvláštne nie je cítiť a vyjadruje to, že patríte k sebe.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Grim ved pisem, ze to bolo zufalo malo. Viem o tom, ze to bola chyba a ze jej to chybalo, niekolkokrat ma chytila ona alebo mi povedala, ze preco ju nechytim. Po dvoch rokoch vztahu som povazoval za zbytocne ju chytit a nieco jej tym dokazat, ale dnes viem, ze prave taketo malickosti maju zeny rady a su malym plusom vo vztahu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mňa to ani po roku neomrzelo...a mám pocit, že tak skoro ani neomrzí...my po sebe chňapáme tak nejak automaticky...že by sa mi z toho postavil tak to nie, ale príde mi to sympatické a vyjadruje to, že sme pár...ak sa pár nedrží za ruku, vyvoláva to vo mne pocit, že v tom vzťahu nieje niečo v poriadku...pár krát som videl aj seniorov na nedeľnej prechádzke držiacich sa za ruky...vždy si pri tom pomyslím, že aj ja by som sa tak chcel držať keď budem mať 70 rokov...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som na objatia a drzanie za ruku velmi haklivy, preto ked uz dievca drzim za ruku musi tam byt aj nieco viac. jedna vynimka je kamoska, ktora je odo mna o hlavu vyssia, v opatkoch este viac, a mame "zabavu" v tom, ked ludom "hadzeme chrobaka do hlavy" tym, ked sa po ulici plnej pijucich a klubujucich ludi prejdeme "ako par", teda za ruky. a druha je najlepsia kamoska, s ktorou ked idem vonku a chce mi pustit pesnicku zo skuchatok a potrebujeme zladit krok, aby sa ani jednemu z nas sluchatko nevytahovalo, tak sa chytime za ruky. ale ziadne pocity z toho nemam, mozno negativne ak by ta ruku bola sucha, alebo spotena, inak nic specialne
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

begbeee napísal:@audiotrack a pinco:
A na vodítko si ju nechcete dať? Tiež pri tom nič zvláštne nie je cítiť a vyjadruje to, že patríte k sebe.
nie, vodítko by ukazovalo že je môj majetok. Držanie za ruky je ale dobrovolné. Ja ju nedržím tak silno aby sa nemohla sama pustiť keby chce. A tiež ju nechtám vždy prvý, častokrát sa chytí ona mňa. Je to proste vzájomné vyjadrenie toho, že chceme byť spolu a že iba kráčať vedľa seba ako dvaja cudzí nám nestačí
pinco
Darca
Darca

begbeee a čo teda chceš, aby som napísal? Ja na tom nevidím nič zlé. Presne tak ako písal audio. Nedržím ju nasilu, keď nechce tak sa ma pustí. Nepýtaj sa v akýchsi hádankách a napiš, čo ti na tom vadí. No tak, nehanbi sa :)
Filipito
Darca
Darca

drzanie za ruky

Príspevok od používateľa Filipito »

Vacsinou ano, myslim ze to celkom mile ;) takisto kolo pasu
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Je to príjemné a milé. Taký krásny pocit, že niekomu patrím :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

robim to nejako tak automaticky a ani nad tym neuvazujem.. a niekedy sa drzim za ruky aj s lepsimi kamaratkami, samozrejme pred frajerkou nie, mna tiez vytaca ked ona robi to iste predomnou..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ako ostatní, za ruky jasné, časom to samozrejme možno už nebolo až také časté, ale pokiaľ si pamätám, tak to bolo. V podstate je to je aj automatika, si pamätám, že keď som s bývalou bol po čase vonku, sme vyšli z vchodu, zarozprávaní a ruky automaticky k sebe. :D To bol šok.

Okolo pliec a bokov a neviem ako, to sme nikdy nepraktizovali lebo je to nepraktické. :smt006
Napísať odpoveď