The Walking Dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: The Walking Dead

Príspevok od používateľa ColdRain »

tento posledny diel bol otrasny, fakt skoda kam az Talking dead kleslo, dale mi liezol na nervy tak strasne ze som rozmyslal ze to vypnem
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

asi aj scenaristom liezol na nervy :D
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

K poslednému dielu.... no veľa rečí o tom, či niekoho odstreliť či nie.... skutky žiadne....
Spoiler
Jeden mierne retardovaný chlapec v predpubertálnom veku, ktorý nevedel upozorniť ostatných na hroziace nebezpečie.... No a hluchý a slepý Dale, ktorý nevedel rozpoznať prítomnosť zombíka a tak na to doplatil....

Ale vidím v tomto diele istú symboliku.... A síce Dale - reprezentant "starého sveta" (humanity, rečnenia miesto konania, slabosti voči nepriateľom), ktorý si nechce uvedomiť, že svet sa tak trochu zmenil, a teda pravidlá hry sú nové, umiera (personifikácia starého a už nepoužiteľného sveta a spôsobov) svojím spôsobom miesto toho väzňa, ktorého Rick nepopraví len kvôli prítomnosti svojho už spomínaného retardovaného synčeka.....
uvidí sa, čo ďalej.....
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

dneska taka kuriozitka, vsimli ste si emblem na daryllovej motorke? to sa snazia nieco propagovat ci co ?
Spoiler
Bobr
Guru
Guru

to uz bolo aj v prvej serii myslim, len neviem uz presne ktory diel....
Pinhead
King
King

Propagovať ani tak nie.... skôr asi pôjde o to, že Daryl a Merle (toho času nezvestný jednoruký chlapík) sú prezentovaní ako typickí americkí rednecks z južných štátov USA a tam sa tieto symboly bežne vyskytnú ;)....
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Tusim ze je to na tej motorke kvoli tomu, ze ta motorka bola darylovho brata a ten ak si pamatate tak mal v 1. serii take dost vyhranene nazory na ine rasy a podobne

//tak pinhead ma predbehol a zhrnul to celkom dobre :wink:
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

12ka zas nudna cast, zas len kecy a ten koniec? no aspon ten to trochu zachranil...blizi sa finale serie, konecne vypadnu z tej farmy a serial dostane takych kvalit ako v prvej serii..snad
Spoiler
inak pamatate si ako este v prvej serii Jenner(ten vedec v tom centre co vybuchlo) zasepkal nieco Rickovi? Lebo zatial to vobec nespominaju a celkom sa na to zabudlo
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Dobrá časť , bavila ma celá nielen koniec ale ten bol obzvlásť dobrý
Spoiler
Chcem sa spýtať , Shane zabil toho mladého a stal sa z neho zombie ako je to možne ? Som myslel že nakaziť sa môžu hryznutím alebo škriabnutím a on ho buchol po hlave a aj tak sa z neho stal zombie , Rick bodol Shana a aj z neho sa stal zombie , tam je možnosť že mal zadrbaný nôž s predošlej "akcie" ale tomuto nerozumiem :D
Pinhead
King
King

Tak, to by bolo....
Spoiler
o jedného psychopata menej, či už v živej alebo mŕtvej podobe....
ďalšie ponaučenie.... výhoda strelnej zbrane spočíva v možnosti pôsobiť na diaľku... z tohto dôvodu je vyslovene nerozumné toho, na ktorého je mierené púšťať k sebe bližšie.... ukážkový príklad toto....
Vyzerá, že ten "zombie vírus" už je asi v človeku prítomný a aktivuje sa, v prípade biologickej smrti - to by vysvetlovalo pána s vykrúteným krkom a psychopata s nožíkom v trupe....
Farma je opevnená, zombíci idú.... bude bitka jak pri Verdune :D :D :D....
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Ďalšia z kvalitných častí a nabudúce to dúfam bude masaker a natrú to zombíkom. Tiež nechápem prečo ich systematicky v okolí tej farmy nelikvidujú a lepšie ju neopevnia aspoň vnútorný okruh okolo domu. A v ďalších častiach by som zavítal aj také flashbacky do minulosti keď sa ľudia chceli dostať z miest.
Spoiler
Nabudúce tu nedávajte tie fámy interné informácie o deji, lebo potom nie som prekvapený :smt059 A ako vidno tak každý, ktorý zomrie sa premení na zombieho tak im budú musieť odsekávať hlavy :smt033
Valdyyyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Valdyyyy »

inak odkial ste mali tie spoilery k vcerajsej casti ?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Spoiler
Mne je Shane-a luto aj ked mal v hlave mlyncek na maso nebol aspon taky slaboch ako Rick :roll: , ostava mi tam uz len pan kušostrelec Daryl snad aj ten nechcipne ,lebo to prestanem pozerat ostatne postavi sa mi moc nepozdavaju
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Spoiler
no najskor Dale, teraz Shane... tato cast nebola zla - ale uz klasicky Talking Dead...
- podla mna zombie serial by nemal byt postaveny "len" na povahach postav - cela druha seria je ako telenovela - a sceny, ktore staly zato viem spocitat na jednej ruke... - nevadili mi tie rozhovory, pretoze boli o niecom, ale vadilo mi skor to ze absentovala ta post-apo atmosfera, lakacky, krvaky a viac prvkov horroru a hlavne napatie....
- a teraz ked je Shane dead tak to pomaly straca zmysel sledovat - pretoze v celej druhej serie zahral 80% deja, a takato povaha tam bude chybat... teraz urcite daju poslednu cast a budeme polroka cakat v napati...
- na druhej strane treba povedat ze 2.polka 2. serie je podstatne lepsia ako prva...
Bobr
Guru
Guru

Spoiler
posledne dve alebo tri casti sa vzdy rozbehli az ku koncu a to je skoda :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no dopozeral som tie nove casti a som celkom sklamany..
Spoiler
to finale, ktore sa chysta ma byt akoze co? len tak zrazu dojdu zombie ku farme a to je vsetko? cakal som skor suboj dvoch komunit, to bol velmi dobry napad, dufal som(a stale dufam), ze ho rozvinu
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Spoiler
no mne uz na zaciatku prislo divne kde su vseci ludia resp. byvali ludia :D zopar zombikov vzdy, nekedy zopar stovak.. plna dialnica prazdnych aut, nikde ziaden zombik.. konecne sa objavili :D skratka boli skryti v lese, ko*ot shane vystrelil... vuala :D
Valdyyyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Valdyyyy »

mne to uz pripada strasna chu**** ten Talking Dead lebo 6 dielov sa nic nedeje a v 7. umre postava/pridu zombici tak isto v siedmom dieli ci kolky to bol pred tou pauzou a takisto aj v poslednom
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Spoiler
čo ti j*be, tak predsa len.. dali tam Michonne :lol: to bude prdel v ďalšej sérii, teším. a za obzorom brány väzenia, cítim silný návrat ku komiksovému príbehu.
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

finalna cast fakt ze dobra, vsetko podla mojho gusta a vidina dalsej serie sa mi viac nez paci (konecne by to mohlo ist ruka v ruke s komixom)
Spoiler
Michonne ma velmi potesila a uplne som ju v tom lese ocakaval :D Fakt som strasne zvedavy ako to urobia s tym vazenim, pretoze v komixe to bola supa :) Inak vsimli ste si, ze Hershel nepotreboval nabijat?
Napísať odpoveď