Radary a Radarove systemy v SR

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Radary a Radarove systemy v SR

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

chlapec10: ano, lenze v rakusku nemas na pokutu a mozes im nieco z auta nechat :D
chlapec10
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Super u nas ti vezmu vp...
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stigmar »

je to uplne ko*ot system ked je prazdna cesta tak urcite nepojdem 90 ... je rozdiel ked je viac ucastnikov ... ani vtedy nepojdem 90 ale idem odost opatrnejsie
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to neni zrovna dobra logika ;)
Co ak ti do prazdnej cesty skoci zviera/clovek/auto z boku? A prosim netvrd ze by si ho videl....

EDIT: A "Deges sku*weny" si tak ty... nabuduce sa podpis ked rozdavas :minus:
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stigmar »

Vies obvykle netlacim plynovy pedal o spodok auta ked jazdim po cestach , ktore nepoznam tedy jazdim tiez opatrnejsie . No kazdopadne cesty kore poznam nesetrim ked sa ponahlam a je prazdna cesta . A co ak by ten clovek neskocil ? Vies su ludia s rozumom nie vsetcia skacu pod auto . A ano stalo sa mi ze mi vletel nejaky cocot do cesty a taktiez sa mi to pravidelne stava ze mi v meste poza auta vybehnu . Zatial som nikoho neohrozil vyzraznejsie . A to ze mi vybehne zver no co ti nato mam povedat ? V predu mam 2 take chu**** na plasenie zvery a mozem ti potvrdit ze to funguje , neuteka k autu ale prec od zdrogu zvuku , ktori clovek nepocuje .
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Pouzivate niekto v praxi nejaku laserovu rusicku? Chcel by som vediet ci mal niekto nejake problemy s policiou. Aky je najvacsi postih za pouzivanie? V sadzobniku som sa docital ze je to 150€. Btw. o moralizovanie nestojim. Dakujem :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Uvažoval som nad tým, no oni vedia prísť na to že používaš rušičku. Ukáže im neplatné meranie a hneď vedia na čom sú. Palacinkár dostaneš tak či tak.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No rozhodol som sa nakoniec len pre detektor. Uz som aj objednal. Lebo rusicka bez detektora to by nebolo bohvieco a keby mam kupovat obe tak to uz financne dost vychadza. Pred lasermi teda este budem mat respekt :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

len tak mimochodom, nemeria sa teraz uz povacsine(vsetky stacionarne + vacsina novsich mobilnych) len laserom?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Hm neviem, ale este stale stretavam tie klasicke fabie s gulou vpredu, pokial viem tak tie laserove niesu. Aj ked je pravda ze tych s laserom na trojnozke je akokeby stale viac a viac :? .
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ved ano, stare fabie, opel, VW passat B5,5 boli este s ramermi...

ale vsetky trojnozky, audiny, nove passaty, nove fabie, nove superby, nove seaty su uz laser....
na dialniciach vidavam uz len laserove
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes je detektor uz viacmenej k nicomu, pretoze na dialnici sa celkom da to auto odhadnut (folie, primerana rychlost, antena), v meste v premavke je to tazsie alebo ked je niekde zalezeny. Laserovu trojnozku ked odhalis, tak je neskoro, hlavne ak stoji pol kilometra od teba niekde na vyjazde, za zatackou a podobne.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Suhlas s hojkom. Vidim v tom dnes uz len stratu penazi. Klasicke vymiznu co nevidiet a na laser sme kratki. Ja uz tiez na hazardy kaslem, proste donutilo ma to chodit predpisovo (ok, nikdy som nechodil ako blazon, ale tak ked bola prazdna cesta...), tzn. max 15km/h plus. Akurat na tej dialnici to nie vzdy odhadnes. Musis "hlidat zada", lebo meraci chodia nie vzdy predpisovo.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No pravdu mate. Neviem ci som predsa len nemal zobrat tu rusicku na lasery. Keby sa mate rozhodnut? Rusicka bez detektora alebo len detektor?

Tu je video ako to asi v praxi funguje proti PZSR . Pipanie zrejme indikuje meranie a jeho rusenie a nasledne to chlapik vypne(alebo automaticky). Len by ma zaujimalo ci taketo auta zastavuju ked im napise chybu a nasledne sa im podari zmerat alebo nie.

Aj ked predajcovia tychto veci to maju pomerne dobre osefovane ze ta rusicka je vlastne europskou uniou homologizovany parkovaci asistent. Akurat neviem co vsetko policajt moze keby sa mu nieco nezda a chcel by prezerat auto, nasledne by som mu ukazal ze to je parkovaci asistent a co dalej :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

viper1993: Podla mna porovnavas neporovnatelne. Detektor je ako uz bolo spomenute najma na tie Fabie a podobne, tomu sa da ubranit, predvidat..., teda pokial ta necvakne z protismeru. Ak vsak niekde stoji pri krajnici Fabia alebo Passat, tak clovek moze spravit nieco preto, aby ho neodfotili. Proti laserovym radarom sa neubranis, lebo ho ani nestihnes zbadat a uz ta moze mat cvaknuteho. Navyse za dobru laserovu rusicku das tak 1100 eur (zalezi od velkosti auta a poctu senzorov), pricom lepsi detektor sa da kupit uz aj za 300 eur. Alebo rovno spravit set, teda rusicku aj detektor, das sice za to 1500 eur (za tie lepsie aj 2000 eur, ale mas pokoj.

Tu si pozri v Cesku na ake auta sa montuju tieto srandy: http://www.antipokuty.cz/cz/galerie/
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

neviem ci to tu patri ale co vsetko zachyti radar? nataca video pocas zapnutia radara alebo len foti? dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Radarov je viacej druhov, takze zalezi od konkretneho. Povacsina vsak len foti a to bude automaticky podla nastavenych parametrov alebo podla rucne po zasahu policajta. Zbytocne tu budes pisat, ze to bola Fabia alebo Octavia, nikto z nas nevie, aky radar a techniku tam mali.

Mas jazdit podla predpisov, aby si nemusel plakat nad rozliatym mliekom. Teraz ti uz moze byt jedno co tam maju a ako to funguje, nechaj sa prekvapit do dvoch mesiacov.
joker123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joker123 »

ahojte
pri stacionranich radaroch vecer okolo 3 rano
mozu ma namerat aj bez cvaknutia blesku ?
kalal som na 90 niečo cez 160 ,tak mam strach :/ ,inak chodím predpisovo
jacob654
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jacob654 »

joker123 napísal:ahojte
pri stacionranich radaroch vecer okolo 3 rano
mozu ma namerat aj bez cvaknutia blesku ?
kalal som na 90 niečo cez 160 ,tak mam strach :/ ,inak chodím predpisovo
a prajem ti aby ta aj namerali, čo mate z toho že si to niekde rozgulate na 160 po okreskách? neviem ako ostatní ale ja som toho názoru, že plyn vie pridávať aj cvičená opica, ja napríklad viac ocením ak to niekto odkvaltuje cez čistý quickshifting, alebo ak dá niekto ukážkovy kickdown s medziplynom, ale všetko vrámci normálnych rýchlosti
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

jezis, za chvilu tu mame vsetkych moralistov :D
Napísať odpoveď