Maturita
Re: Maturita
Preco si netrufate? Treba si verit a ja si verim. Matika, programovanie, to je moje. Pokial tu skolu clovek berie vazne, tak urcite nevyleti, hlavne ak je v obore, ktory je ako nanho usity.
S tým hroznom to vyšlo 350kg, detí bolo 5. tuším 12 ,13 ,14 ,15 ,16 rokov rodičia tuším 44 a 47.
neviem cislo mojho testu (to bol ten 6309 ci ako...s nulou
)
a vysledky mám na papiery
...
neviem cislo mojho testu (to bol ten 6309 ci ako...s nulou
a vysledky mám na papiery
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
u mna katastrofa, totalny skrat, aj v tej primitvnej iracionalnej rovnici mi vychdzali dajake blbosti, proste neviem co sa mi to stalo
, budem rad ak bude 35%, co asi ani nebude... 
-
ChallengerQo
Expert
arcue na papierY máš výsledky?
Hrozno mi vyšlo tiež pekne 350kg, deti som takisto ako niekto tu hore počítal cez rovničku a vyšlo. Niektoré úlohy boli fakt typu kuknem a vidím (napríklad tá rovnica s odmocninou, kde malo výjsť -5), ale o väčšine úloh môžem povedať, že by sa za ne nemuseli hanbiť ani na scio nsz-mat testoch, čo som písal minule
Celkovo, čo sa týka opisovania a zostavenia maturity, tak to je fraška podľa mňa. Keď si len porovnám také scio-nsz testy, tak tam nebol problém s verejnou oponentúrou diskutabilných úloh, nebolo možné, aby niekto opisoval a bral sa naviac percentil a nie celkové percentá. Čo je viac fér podľa mňa.
Hrozno mi vyšlo tiež pekne 350kg, deti som takisto ako niekto tu hore počítal cez rovničku a vyšlo. Niektoré úlohy boli fakt typu kuknem a vidím (napríklad tá rovnica s odmocninou, kde malo výjsť -5), ale o väčšine úloh môžem povedať, že by sa za ne nemuseli hanbiť ani na scio nsz-mat testoch, čo som písal minule
Celkovo, čo sa týka opisovania a zostavenia maturity, tak to je fraška podľa mňa. Keď si len porovnám také scio-nsz testy, tak tam nebol problém s verejnou oponentúrou diskutabilných úloh, nebolo možné, aby niekto opisoval a bral sa naviac percentil a nie celkové percentá. Čo je viac fér podľa mňa.
-
Daggertail
Light Professional
inak sa teda cudujem, ze podaktori tu viete derivacie a tak, my uz to brat nebudeme a to som z gympla
// jj, 4-rocne
// jj, 4-rocne
Si zo 4 rocneho gympla? Ak hej, tak to je ten dovod. Vy idete podla reformovanych ucebnych planov, my na 8 rocnom sme posledny rocnik nereformovanych. Nam toho nakladali viacej pocas studia, ale aspon som to zuzitkoval pri maturite.
// Mna osobne ale matematika bavi a dobrovolne som si sam doma dostudoval integraly, ak to mate v plane v buducnosti studovat na VS, treba troska aj samostudium
// Mna osobne ale matematika bavi a dobrovolne som si sam doma dostudoval integraly, ak to mate v plane v buducnosti studovat na VS, treba troska aj samostudium
Ja som štvorročák a berieme to na seminári, i integrály, máme začiahnuť i do per partes a substitúcie...
wolf, tak, programovanie ma baví tiež, také praktickejšie skôr, k "matematizácii" a k samým abstraktnostiam neinklinujem... a kvôli tomu nejdem taktiež na matfyz. Na tu FIIT som premýšlal systémy a siete... ale i tak tam matiky dosť. Holt nutné zlo, no.
wolf, tak, programovanie ma baví tiež, také praktickejšie skôr, k "matematizácii" a k samým abstraktnostiam neinklinujem... a kvôli tomu nejdem taktiež na matfyz. Na tu FIIT som premýšlal systémy a siete... ale i tak tam matiky dosť. Holt nutné zlo, no.
Hm, tak ale na VUT FIT by ti bolo dobre. VHDL, ASM a podobne, neprogramoval by si len suchy SW, ale je to na tebe 
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja tiež beriem derivácie a integrály a to som na Obchodnej 
Mám 4 hodiny matematiky do týždňa tento rok (semináre a aplikovaná matematika). Ale matika ma nebaví a to chcem ísť na informatickú školu. Fakt som zvedavý.
Ps.: Niektore skratky mozte napisat cele lebo nechcem kazdu googlovat
Mám 4 hodiny matematiky do týždňa tento rok (semináre a aplikovaná matematika). Ale matika ma nebaví a to chcem ísť na informatickú školu. Fakt som zvedavý.
Ps.: Niektore skratky mozte napisat cele lebo nechcem kazdu googlovat
Wolf, ja ani nechcem nejak no... zaoberať sa do dôchodku programovaním, pretože bych dosť skoro zošedivel. Skôr som myslel administráciu počítačov, siete a tak... šéfovať sieti, rozšíriť znalosti *nix/POSIX a podobne.
S asm x86 mám nejaké skúsenosti a asm iných IC ma nebaví, blikať tam s dákymi ledkami či hradlá alebo kadejaké teplomery s modrým podsiveteným LCD... not my cup of tea either. Matika je pre mňa tak nutné zlo, mimo PC/IT sa snažím rozvíjať skúsenosti v inej "prírodnej vede".
Ale to už zachádzame riadne ďaleko od témy.
S asm x86 mám nejaké skúsenosti a asm iných IC ma nebaví, blikať tam s dákymi ledkami či hradlá alebo kadejaké teplomery s modrým podsiveteným LCD... not my cup of tea either. Matika je pre mňa tak nutné zlo, mimo PC/IT sa snažím rozvíjať skúsenosti v inej "prírodnej vede".
Ale to už zachádzame riadne ďaleko od témy.
-
evilbanana
Medium Star
Neviete ako je to s matematikou ?? nejake vysledky alebo nieco pod?? za link k+
-
midnight_man
Guru
Vie niekto reálny dovod preco este nie su zverejnene zadania komplet maturity ANJ/SJL??? + Spravne odpovede na krizikovaciu cast? Nechapem preco to Nucem tak zdrzuje.
///Kto ste všetko napísali Rimanský?? Namiesto Rímsky??? Pretože technicky je správne aj Rimanský, no neuznávalo sa to !!!!!!!!!!
///Kto ste všetko napísali Rimanský?? Namiesto Rímsky??? Pretože technicky je správne aj Rimanský, no neuznávalo sa to !!!!!!!!!!
Ja a este par ludi sme dali dokopy matiku
https://docs.google.com/document/d/1cnu ... edit?pli=1
vyjadrite sa ak myslite ze nieco ma byt inak.
https://docs.google.com/document/d/1cnu ... edit?pli=1
vyjadrite sa ak myslite ze nieco ma byt inak.
@wolf: 27 - preco aj otec?
"Ak nepojdeme k moru, tak chcem byvat v hoteli"
Jeho tvrdenie je implikacia a 0 => 1 = 1, ak sa mylim, oprav ma.
Taaakze momentalne po prejdeni vsetkych moznych vysledkov na nete mi vychadza nieco okolo 80%, cize spokojnost je
po hroznej anglictine prisla celkom pohodova matematika 
inaaac k tym vyrokom, takisto som dal mama a dcera
inaaac k tym vyrokom, takisto som dal mama a dcera
-
iceman1414
Medium Star
hej vraj uznali asi aj rimanský, ale musí to byť s malým R.midnight_man napísal:Vie niekto reálny dovod preco este nie su zverejnene zadania komplet maturity ANJ/SJL??? + Spravne odpovede na krizikovaciu cast? Nechapem preco to Nucem tak zdrzuje.
-
Andreso
Medium Professional
Mne na B2 neuznali v doplňovaní cannot, ktoré je ale správne, kde malo byť don´t. No na NÚCEMe chceli don´t a hotovo. S tou slovenčinou boli aspoň nejaké kompromisy
Inak som to zvládol, vidím to nad 80%
-
ChallengerQo
Expert
určuje jedine to, že ak nepôjdu k moru, tak chce bývať v hoteli. Išli predsa k moru,a čo ďalej otec požaduje ak by šli k moru sa nepíše, čiže môže bývať hocikde (teda v penzióne)
Jak sedlák, ja viem, ale aj implikačne to sedí
- 0=>1 is 1
určuje jedine to, že ak nepôjdu k moru, tak chce bývať v hoteli. Išli predsa k moru,a čo ďalej otec požaduje ak by šli k moru sa nepíše, čiže môže bývať hocikde (teda v penzióne)
Jak sedlák, ja viem, ale aj implikačne to sedí
-
*****HERO*****
Guru wannabe
co by sa stalo v pripade, ze matiku mam zvolenu ako dobrovolnu maturu (teda nie volitelnu, proste DOBROVOLNU ako bonus) a poserem to? do kolko % sa to hodnoti ako 5? ak by som teda z toho dostal 5, znamena to, ze som nezmaturoval a musel by som opakovat cele matury alebo ako je to?