Windows 7
-
stuffler1996
Light Expert
Re: Windows 7
caute je chcem sa spytat ze ci je normalne ked mam original windows a aktivacia prebehla v poriadku, aby sa mi ked dam tento pocitac/vlastnosti tak tam dole kde je napisane ze windows je aktivovany , ze tam je taka modra tabulka kde je pisane - ZIADAJTE LEGALNY MICROSOFT SOFTWARE ?? ma to tak byt ? myslim ci to tak je na kazdom pc alebo mi to ukazuje ze moj windows nieje legalny ? za odpovede dakujem , lebo fakt neviem ze ako to je .
EDIT : pridal som aj obrazok co mi to za tabulku ukazuje
EDIT : pridal som aj obrazok co mi to za tabulku ukazuje
Mám to tam aj ja. Ak máš kúpený windows 7 tak je legálny... ak máš pirátsku verziu tak aktivovaný byť môže ale to neznamená, že je legálny 
-
stuffler1996
Light Expert
Dakujem ti za rychlu odpoved , nie nemám windows nicim aktivovany mam original product key ktori mam nalepeny na mojom pc a nim som to aktivoval.Aktivovanie prebehlo v poriadku tak som sa cudoval ze ci to tak ma byt ta tabulka alebo nieco nieje v poriadku.Som teraz kludnejsi diki ti 
Tiež to tam mám. Je to asi niečo ako reklama.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
aj v skole to tak maju takze sa neni coho obavat.vsak ked si das aktualizacie tak tam by ta nachytali nie?
Áno, je to normálne, je to tak u každého.
Chcem sa opýtať či moj PC utiahne bez problémov WIN 7
POPIS PC:
Typ procesora: AMD Athlon 64, 1814 MHz (9 x 202) 3000+
Názov základnej dosky: Asus A8N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Čipová sada zákl.dosky: nVIDIA nForce4 Ultra, AMD Hammer
Systém.pamäť: 2x512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Grafická karta: Radeon X1300 Series Secondary (256 MB)
Zvuková karta: Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 - Audio Codec
Správa Award BIOS-u: ASUS A8N-E ACPI BIOS Revision 1010
Disková jednotka: Seagate ST3120213A (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
POPIS PC:
Typ procesora: AMD Athlon 64, 1814 MHz (9 x 202) 3000+
Názov základnej dosky: Asus A8N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Čipová sada zákl.dosky: nVIDIA nForce4 Ultra, AMD Hammer
Systém.pamäť: 2x512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Grafická karta: Radeon X1300 Series Secondary (256 MB)
Zvuková karta: Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 - Audio Codec
Správa Award BIOS-u: ASUS A8N-E ACPI BIOS Revision 1010
Disková jednotka: Seagate ST3120213A (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
nie74107410 napísal:Chcem sa opýtať či moj PC utiahne bez problémov WIN 7
Ale XP by ako tak mohla tá zostava zvládnuť, ak nebudeš na nej robiť psie kúsky.. 
Pôjde to bez problémov, jedine RAM 1 GB je tak na hranici, keď tam nedáš milión vecí do autostartu tak to môže fungovať normálne na bežné veci ako prehliadač, sťahovanie, office, hudbu, pozeranie filmov, na hry zabudni a ani aero ti nemusí fungovať, ináč je to jedno, ide to aj s omnoho slabšou grafikou.74107410 napísal:Chcem sa opýtať či moj PC utiahne bez problémov WIN 7
A závisí to aj od toho, aký antivírus tam dáš, ten to potom môže dosť spomaliť, bez antivírusu alebo s niečím "ľahším" no pôjde to nejako. Skús a uvidíš. Musíš všetko odstrániť aby sa nič nespúšťalo s winom a tak to bude ok.
nemyslím, že je nevyhnutné tam dávať antivírus pokiaľ tam nebude mať nejaké citlivé dáta..
čo sa týka toho či ti to utiahne.. zrejme hej aj keď to bude fakt o ničom.... na tvojom mieste by som šiel do xp/linuxu
čo sa týka toho či ti to utiahne.. zrejme hej aj keď to bude fakt o ničom.... na tvojom mieste by som šiel do xp/linuxu
je blbost davat na taky slaby komp sedmicku, na hentaky je xpcko ako stvorene
XP SP3, to je najlepsia moznost pre ten pc.
Ako tak? Keby si videl na čom som ja kedysi išiel XP.brm napísal:Ale XP by ako tak mohla tá zostava zvládnuť, ak nebudeš na nej robiť psie kúsky..
Ide aj na 200 MHz Pentiu, ale ako
Na co mi je system, ktory sa ledva hybe?
U mňa kedysi na 1ghz Durone s 256mb pamäťou, a bolo to celkom svižné. Dokonca som si mohol zahrať aj nejaké to vice city. 
-
Daniel9911
Professional
Čavko mam tiež original Windows 7 Home Premium Sk 32 bitovu verziu OEM, tiež mam takí problém stále ak preinstalujem Windows tak mi nejde aktivovať zo serialom ktorý som k nemu dostal. Išlo mi to raz ked som ho prvy krat inštaloval odvtedy mi stále vypisuje, že sa nedá aktivovať tak musím stale volať do Microsoftu aby mi to aktivovali. Neda sa stým niečo spraviť ?? žiaden komponent som nevymienal v PC a tiež som ten system nedával do druhého PC. Ma niekto podobný problém ??
Keď najbližšie preinštaluješ, skontroluj či máš správne nastavený čas a časovú zónu. K internetu si pripojený dúfam. Možno máš OEM verziu obmedzenú na počet aktivácií, ale nechce sa mi veriť, že by išlo iba o 1 aktiváciu.
-
Daniel9911
Professional
ak by to islo len na jednu aktivaciu tak po preinštalovaní by som to musel mat asi hend aktivované. čas a časovú zonu mam dobre aj k internetu som pripojení ale asi ked nabuduce zavolam tak sa ich spytam že prečo to je tak
Reinštaloval som W7 Pro s kľúčom z MSDN AA a už som prefičal limit na aktivácie. Neviete ako sa dá zvýšiť? Nikde som nezistil kam napísať alebo zavolať.