Grafická karta nevydá dostatočný výkon
Grafická karta nevydá dostatočný výkon
Zdraví mam graf kartu nvidiu 7100gs 256Mb je to nič moc , no mali by na nej pobehať hry typu : wow , Halo , Battlefield 2 ,call of duty 2 .. adď.. na plných a bez problémov ... no neviem čo s tým je no behá to príliš hlúpo , musím to dať niekedy až na minimáli aby to behalo poriadne plinulo ....
Ostatné komponenty :
CPU : 4jadro AMD Athlon X4 640 2.6Ghz
RAM:4GB
Windows : XP home premium 32bit
zdroj : 500W
...Tú grafiku mám dočasne no chcem sa opýtať či je v poriadku keď podá tak slabý výkon ,,,a či sa mi oplatí kúpiť 6750 1GB grafiku , tak zeby som na nej rozbehal najnovsie hry ... Dakujem
Ostatné komponenty :
CPU : 4jadro AMD Athlon X4 640 2.6Ghz
RAM:4GB
Windows : XP home premium 32bit
zdroj : 500W
...Tú grafiku mám dočasne no chcem sa opýtať či je v poriadku keď podá tak slabý výkon ,,,a či sa mi oplatí kúpiť 6750 1GB grafiku , tak zeby som na nej rozbehal najnovsie hry ... Dakujem
- Prílohy
-
- sceen.gif
- (17.25 KiB) 294 stiahnutí
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Grafická karta nevydá dostatočný výkon
6750 nie, to už doplatiť na 6770 alebo 7770. Tvoja grafa je veľmi slabá, teš sa, že tie hry vôbec rozbeháš.
-
cORP.
Addict
presne tak ,ta graficka karta je na urovni starsich integrovanych grafickych kariet ,naozaj bud rad ze sa ti podarilo tie hry rozbehat . v ramci spotreby a ceny tiez odporucam radeon hd7770
Ok aj som si myslel
6770 asi aj kúpim
dakujem za radu
-
uzivatel1986
Amateur
Cau, pozrel by som sa asi na nove modely od AMD:
//del
Hlavne kvoli spotrebe a podpore najnovsich technologii + ak by si sa to naucil, da sa perfektne taktovat
//del
Hlavne kvoli spotrebe a podpore najnovsich technologii + ak by si sa to naucil, da sa perfektne taktovat
Ked kupis novu grafiku, tak brzdou moze byt procesor a tiez operacny system, zasluzilo by si to Win Vista alebo 7 v 64bit verzii. Okrem toho treba pozriet aj zdroj, ze co je to za znacka.
-
cORP.
Addict
ak ten zdroj slape doteraz v poriadku tak by som sa upgradu na 7770 vobec neobaval nakolko graficka karta ma smiesnu spotrebu tpd je velmi nizke takze zdroj nejako extra viac zatazeny nebude ,to ze ho bude cpu brzdit je sice pravda ale vykon sa zvysi aj tak ,zalezi v akom hras rozliseni ,pripadne ak mas v pc vela komponenotv a zdroj je teda vytazeny na hrane tak by som ti skorej odporucil radeon 7750 ktory nepotrebuje ani externe napajanie a ku tvojmu cpu bude postacovat viac .hlavne je aj lacnejsia a jej cena je okolo 100 euro
Taka otazka bokom, ak je brzdou hernej sustavy CPU, co by bolo dobre v nastaveniach hry znizit, co riesi priamo CPU?
Nastavenie grafiky mnhokrat ma vplyv len na grafiku, na procesor je to len minimalne. Napriklad ArmA 2 mala taku optimalizaciu, ze hruby vykon procesora bol dolezitejsi ako vykon grafickej karty. A nete testuju vplyv procesora a grafikej karty v hrach, robi to aj cesky web, neviem ci diit.cz alebo extrahardware.cz, skus pohladat.